VT - Gelişmiş Dailymotion ve YouTube Botu

yt için Atanmış proxy para kazanma ve video ortası reklam eklnemiş arkadaşlar bota
para kazama olayı şöyleki kanala video yüklendiginde hemen akabinde bu çok önemli sizin atamış oldugunuz özel ipinizden tarayıcı açıp giriyor ve para kazanma video ortası işlemini yapıyor ve çıkıyor. neden önemli kanalı eklerkende o ipten ekliyoruz çünki.hatta kanalı o ipten açarsak dahada saglam olur.spama düşmez kanal kolay kolay.

ayrıca atanmış proxsden kaanala gir diye bir özellik daha eklenmiş sanırım önceden varmıydı hatırlamıyorum .buda çok pratik olmuş ip degiştir vs hiç ugraşmaya gerek yok.
ve bürsürü özellik .solvedST yt ye el attın şükür bunu bekliyorduk hep.

daily için söylenecek söz yok zaten Tek geçerim.

7 8 aydır kullanıyorum herkeze tavsiye ederim botun kullanımı çok kolay aslında ilk bir kaç gün belki bocalama oluyor ama ondan sonrası çok kolay .ve en önemlisi botun çok stabilize olması .

yt için Atanmış proxy para kazanma ve video ortası reklam eklnemiş arkadaşlar bota
para kazama olayı şöyleki kanala video yüklendiginde hemen akabinde bu çok önemli sizin atamış oldugunuz özel ipinizden tarayıcı açıp giriyor ve para kazanma video ortası işlemini yapıyor ve çıkıyor. neden önemli kanalı eklerkende o ipten ekliyoruz çünki.hatta kanalı o ipten açarsak dahada saglam olur.spama düşmez kanal kolay kolay.

ayrıca atanmış proxsden kaanala gir diye bir özellik daha eklenmiş sanırım önceden varmıydı hatırlamıyorum .buda çok pratik olmuş ip degiştir vs hiç ugraşmaya gerek yok.
ve bürsürü özellik .solvedST yt ye el attın şükür bunu bekliyorduk hep.

daily için söylenecek söz yok zaten Tek geçerim.

7 8 aydır kullanıyorum herkeze tavsiye ederim botun kullanımı çok kolay aslında ilk bir kaç gün belki bocalama oluyor ama ondan sonrası çok kolay .ve en önemlisi botun çok stabilize olması .

Teşekkürler beğeniniz için.

Güncel sürüm 7.59

Güncel sürüm 7.63

Not: Web sürücüsü Chrome olarak değiştirilmiştir.
Tarayıcı ile yapılan işlemlerde Chrome kullanılacaktır.
Lütfen kurulu olduğundan emin olun.

Son düzenleme:
Güncel sürüm 7.63

Not: Web sürücüsü Chrome olarak değiştirilmiştir.
Tarayıcı ile yapılan işlemlerde Chrome kullanılacaktır.
Lütfen kurulu olduğundan emin olun.

chrome spam için sıkıntılı olmaz mı hocam?
ek olarak bir lisansı kaç vds de kullanabiliriz?

üye oldum bir bakarmısınız hocam kolay gelsin.
Kullanıcı adınızı pm olarak alabilirmiyim?

patronun işine karışmak gibi olmasın ama

1 lisans = 1 server sınırsız client oluyor

anladığım kadarıyla

chrome spam için sıkıntılı olmaz mı hocam?
ek olarak bir lisansı kaç vds de kullanabiliriz?

Tarayıcı açıldığında çerezsiz olarak girmektedir.
1 Lisans 1 Server/Client için geçerli.

Güncel sürüm 7.68
Not: Eşleşen kontrolü gelen maillerden tespit edilmektedir. Bu nedenle Daha az güvenli uygulamalar için erişim seçeneği açık olması gerekir. (Hesaba sağ tıklayarak açabilirsiniz.)

Son düzenleme:
videoyu parça parça yüklemek için ne yapmamız gerekiyor? video sınırı 60 dk, 59 dk yapıyorum ama bölmüyor sanırım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri