VT - Gelişmiş Dailymotion ve YouTube Botu

Bütün işlemleri tamamlandıktan sonra bekleniyor diyor fakat işlemleri gerçekleştirmeye başlamıyor yardımcı olabilecek var mı ?

login.png

https://www.youtube.com/watch?v=WosXPfix7WA

VT nedir?
Video Tools (Video Araçları) kısaltmasından ismini alan, YouTube ve Dailymotion platformu için yapılmış arayüzü basit video yükleme ve düzenleme uygulamasıdır.

Özellikler
  • dailymotion özellikleri
    1. Videoyu genel ve özel yükleme.
    2. Otomatik partlara ayırabilme.
    3. Kanal günlük sınıra ulaştığında farklı bir kanala yükleyebilme.
    4. Kanal ve video takip, durumu reddedildi olan videoların otomatik olarak silinmesi.
  • youtube özellikleri
    1. Videoyu Liste dışı ve özel yükleme.
    2. Abone gizleme / gösterme.
    3. API v3 desteği
    4. Video yüklemesi tamamlandıktan sonra para kazanma açma ve video ortası reklam ekleme
    5. Eşleşen ve reddedildi (telif vb.) otomatik silme.
    6. Eğer render yapılmış ise orjinal video thumbnail yükleme.
  • render özellikleri
    1. Render Canvas sayesinde mouse ile kırpma, boyutlandırma ve konumlandırma [IZLE]
    2. Intro / Outro videosu ekleyebilme.
    3. Çerceve (ön, arka planda, hareketli GIF ve video), filtre (gif destekler) ve logo ekleme (gif destekler)
    4. Yakınlaştırma, hızlandırma, kırpma, süre silme
    5. Süre ekleme (resim veya video)
    6. Çevirme: Dikey, yatay veya her ikisi. Döndürme: 360 derece
    7. Yazı ekleyebilme.
    8. Ses tonu ayarı (kalınlaştırma inceltme)
    9. Altyazı ekleyebilme.
    10. Geçici render oluşturabilme.
    11. mp4, mkv, flv, avi, mov, mpg, webm ve wmv formatlarında çıktı
    12. Önizleme (intro, outro ve süre ekleme dahil)
  • genel özellikler
    1. Torrent indirme.
    2. Server / Client olarak çalışma.
    3. YouTube ve Dailymotion karşı kanal ve klasörden otomatik transfer.
    4. YouTube ve Dailymotion kanalı kopyalama ve arama.
    5. Blogger, WordPress, Facebook ve Twitter sitelerine otomatik gönderim.
    6. Otomatik ping sistemi.
    7. 600+ siteyi destekler [LISTE ICIN TIKLAYIN]
    8. Bul değiştir özelliği (başlık, açıklama ve etiketlere)
    9. Yüklemeyi erteleme özelliği: video sayısına veya uzunluğuna göre

Üyelik / Destek
  • Üye ol
  • Demo geçici verilmemektedir.
  • Destek skype: solved7000

Satın alma
  • 25 TL / ay
  • İlk olarak üye olup, Buraya tıklayarak satın alabilirsiniz

İndirme linkleri

Rehber
Bot oldukça kuvvetli tavsiye ederim. Arkadaşta fazlası ile ilgili

Merhaba, server tarafinda, her videoyu yukledikten sonra firefoxu acmakta, bunu sebebi nedir. Birde kuyrukta islem varken video upload listesi ve render, programi kapatip acsak liste silinirmi yoksa acinca tekrar devam edermi, simdiden tesekkur ederim....

Merhaba, server tarafinda, her videoyu yukledikten sonra firefoxu acmakta, bunu sebebi nedir. Birde kuyrukta islem varken video upload listesi ve render, programi kapatip acsak liste silinirmi yoksa acinca tekrar devam edermi, simdiden tesekkur ederim....

ayarlarda youtube para kazanma açık ondan olur , liste silinmez ama garantiye şöyle alabilirsin zamanlayıcıdan ordaki öğeleri hepsini seçip şimdi başlat diyip işlemler tamamladıktan sonra kapatırsan hiç sıkıntı olmaz yedek alır kontrol vs işlemleri yapar çıkarsın girince kaldığı yerden devam eder diğer türlü de eder de sağlama almış olursun , backup almış oluyo bu şekilde..

ayarlarda youtube para kazanma açık ondan olur , liste silinmez ama garantiye şöyle alabilirsin zamanlayıcıdan ordaki öğeleri hepsini seçip şimdi başlat diyip işlemler tamamladıktan sonra kapatırsan hiç sıkıntı olmaz yedek alır kontrol vs işlemleri yapar çıkarsın girince kaldığı yerden devam eder diğer türlü de eder de sağlama almış olursun , backup almış oluyo bu şekilde..
hocam mesela toplu 50 tane kısa videonun linklerini ekleyip programın videoları birleştirip atmasını istiyorum ama o ayarı bulamadım nasıl yapmam gerek youtube için biliyormusunuz

Kanallara Autorize yapamiyoruz hocam destek verilecekmi verilmeyecekmi bi aciklik getirsek su ise iyi olacak, destektende yazdim burdanda...

Arkadaşlar youtube den bir kanalı çekmek istediğim de olmuyor. Yardımcı olabilecek var mı?

Neden destek verilmiyor hocam, illaki saygi cercevesi disinami cikmak lazim ? 1 gun gecti aradan destek alamayacaksak neden program satiyorsun.

Neden destek verilmiyor hocam, illaki saygi cercevesi disinami cikmak lazim ? 1 gun gecti aradan destek alamayacaksak neden program satiyorsun.

Merhaba forum üzerinden cevap geçilebilmektedir. Skype kullanıyorsanız daha hızlı cevap alabilirsiniz. skype: solved7000

Kanallara Autorize yapamiyoruz hocam destek verilecekmi verilmeyecekmi bi aciklik getirsek su ise iyi olacak, destektende yazdim burdanda...

Hata detaylarını yazarsanız yardımcı olabilirim.

Merhaba

Merhaba forum üzerinden cevap geçilebilmektedir. Skype kullanıyorsanız daha hızlı cevap alabilirsiniz. skype: solved7000

Hata detaylarını yazarsanız yardımcı olabilirim.

Hocam son olarak buraya yazdim, sst sitesinden ticket actim, geri donus icin tesekkurler.

---------- Spam Engelliyici 12:49 ---------- Önceki Mesaj 12:36 ----------

Arkadasim problemi uzaktan cozdu... Yani solved :)) tesekkur ederim...

Hocam son olarak buraya yazdim, sst sitesinden ticket actim, geri donus icin tesekkurler.

---------- Spam Engelliyici 12:49 ---------- Önceki Mesaj 12:36 ----------

Arkadasim problemi uzaktan cozdu... Yani solved :)) tesekkur ederim...

Arkadaşın desteği gayet iyidir dm için kullanmıştım zamanın da şimdi tekrar yt için alıcam

'Tümüne en uygun proxy' seçeneğini kullandığımızda hiçbir şey değişmiyor. Kontrol edebilir misiniz acaba? Tüm kanallara elle seçmek zorunda kalıyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri