VTools - Dailymotion ve YouTube Bot

• Kullanıcı solvedST
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım Satış
Arkadaşlar dm konusunda bot nasıl? kullananlar yorum atabilir mi diğer botlar çok pahalı bu bota yönelmeli miyim dm için? Teşekkürler

Bu sitedeki bütün botları kullandım, vtools gerçekten en iyisi diyebilirim , programı ilk çıktığında denemistim şimdiki ile arasında dağlar var, en güzel özelliği şuda olabilirmi diye yazıyorsunuz ertesi gün güncelleme ile gelmiş, son attigim ticket daki blogspot olayinida yaparsa tek gecerim

Bu sitedeki bütün botları kullandım, vtools gerçekten en iyisi diyebilirim , programı ilk çıktığında denemistim şimdiki ile arasında dağlar var, en güzel özelliği şuda olabilirmi diye yazıyorsunuz ertesi gün güncelleme ile gelmiş, son attigim ticket daki blogspot olayinida yaparsa tek gecerim

hocam toplu video şeklinde emir verebiliyor muyuz dm'ye? mesela 100 video emir verdik her gün 5-6 tane atıp diğer gün devam ediyor mu kendi?

hocam toplu video şeklinde emir verebiliyor muyuz dm'ye? mesela 100 video emir verdik her gün 5-6 tane atıp diğer gün devam ediyor mu kendi?

Günlük 5-6 sınırlandırma değilde kendisi sınırı aştığı zaman belli bir sure sonra yeniden denecek şekilde kendini ayarliyor

Bu programı gerçekten doğru duzgun kullanana varmı çok karışık yapılmış bi program yaparken tek bir kişiye değil topluluğa hitap etmesi lazım ornek videoyap hersey tek bir tık çom kolay kullanması 3saatitir vtoolsu kullanmaya calıştım yok yani böyle saçma bi bot olmaz [emoji20]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu programı gerçekten doğru duzgun kullanana varmı çok karışık yapılmış bi program yaparken tek bir kişiye değil topluluğa hitap etmesi lazım ornek videoyap hersey tek bir tık çom kolay kullanması 3saatitir vtoolsu kullanmaya calıştım yok yani böyle saçma bi bot olmaz [emoji20]

Merhaba, VTools gelişmiş bir bot oldugu için size karışık gelmiş olabilir zamanla alışacağınızı tahmin ediyorum.

Merhaba, VTools gelişmiş bir bot oldugu için size karışık gelmiş olabilir zamanla alışacağınızı tahmin ediyorum.
hocam gelişmiş olabılır ama gordugum en karısık bot bence acıklama yazmalısın konun basına. kendı dusuncen . ya ben cozemedım yada karısık 10 dakıka hesap zor ekledım. video ındırdım ama yukleme yaptıramıyorum. proxy ayrı bır dert eklemesını cozemedım.

Çok detaylı şekide anlatım yapmanız lazımki alıcısı olsun botunuzun aha 1saat once satın aldım şimdi bıraktım botunuzu '''' kötülemek için demıyorum botunuz daily için çokçok iyi yani yapanlar için tabi eminim alanların veya alcak olanların %99u bılmıyor yanı alışmayada alışılmazki anlatım yok bişey yok ondan [emoji28]

Çok detaylı şekide anlatım yapmanız lazımki alıcısı olsun botunuzun aha 1saat once satın aldım şimdi bıraktım botunuzu '''' kötülemek için demıyorum botunuz daily için çokçok iyi yani yapanlar için tabi eminim alanların veya alcak olanların %99u bılmıyor yanı alışmayada alışılmazki anlatım yok bişey yok ondan [emoji28]

SST - Rehberler burda rehberler mevcut.

Program 2 gündür hatalarla dolu, önceki mesajlarımda tavsiye ediyordum şuan ki hali ile değil.
-DM den video indirmiyor (sanırım youtube-dl nin güncellenmesi bekleniyor süresi belli değil)
-Proxy bölümünde yapılan değişiklikler video yüklemeyi işkence haline getirmiş (detayları ticket ile göndermiştim)

Program 2 gündür hatalarla dolu, önceki mesajlarımda tavsiye ediyordum şuan ki hali ile değil.
-DM den video indirmiyor (sanırım youtube-dl nin güncellenmesi bekleniyor süresi belli değil)
-Proxy bölümünde yapılan değişiklikler video yüklemeyi işkence haline getirmiş (detayları ticket ile göndermiştim)

Destek bölümünden cevap verildi

Karşı kanala eklenen videoları otomatik yüklemesi nereden yapılıyor? Ayrıca bugün gelen güncellemede Tanımlar => Kanallar - Transfer olayı nedir/ne işe yarar?

Tanımlar - Kanal bölümünden yapılıyor,

İlk olarak Kanallar bölümünden URL bölümüne YouTube veya Dailymotion kanal adresini yazın (xXx - Dailymotion gibi) daha sonra transfer bölümünden Kaynak: eklediğiniz kanal Hedef: 12 saat aralıkla kaynak kanalın kontrol edilip yeni eklenen videoların yükleneceği kanal bu kadar.

İlk olarak Kanallar bölümünden URL bölümüne YouTube veya Dailymotion kanal adresini yazın (xXx - Dailymotion gibi) daha sonra transfer bölümünden Kaynak: eklediğiniz kanal Hedef: 12 saat aralıkla kaynak kanalın kontrol edilip yeni eklenen videoların yükleneceği kanal bu kadar.
12 saat çok değilmi hocam :O

---------- Spam Engelliyici 20:31 ---------- Önceki Mesaj 20:03 ----------

dm de kullanım için satın alınmıştır.

Dünya engeli geçme özelliği var mı?
1 günlük deneme yapmak isterim.

proxy eklemekte sorun yaşıyorum hocam yardımcı olurmusunuz...

Ben şimdi bir siteden videoyu indirip render aldırmak istiyorum ama programın kullanımını çözemedim. Videolu anlatım yapsaydınız keşke :(

Blogspot desteği eklendi. Kullanımı:

Tanımlar - Blogger hesaplarına girin, Google email ve şifre yazın sağ tıklayıp client / api güncelle (veya ortak client secret kullanabilirsiniz) daha sonra authorize .. Authorize success mesajından sonra aşağıda mevcut blogların listelenmesi gerekir. Dailymotion açılır menuden Transfer Kaynak: Kanalınız. Hedef: Blogunuz. Post işlemi 1 saat arayla olmaktadır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri