VTools - Dailymotion ve YouTube Bot

• Kullanıcı solvedST
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım Satış
[MENTION=41811]solvedST[/MENTION] hocam farklı zamanlarda yukleyebılıyormuyuz? mısal 40 dklık 10 video yukledım bı anda sonra 1 saat sonra yıne 40 dk lık 5 video yuklenıyormu?

hocam 120 dk limiti var nasıl yükleyecen. mesala 12 dk lık 10 video yükleyip 120 dk limitini tamamladın bir kanalda. diğer kanala geçip video yükleyebilirsin. solvedST hocamın program ip limitini bypass ediyor. normalde aynı ip den bir kanalın limiti bitince başka kanalada video yükleme engelleniyor. bu program bunu bypass ediyor.

[MENTION=41811]solvedST[/MENTION] Yeni güncelleme ile yükleme sınırını geçen videoların 24 saat sonra yükleneceğini belirten bir açıklama çıkıyor.Diyelim bir kanala 100 video ekledim ( videolar 20dk ve boyutları küçük, yani günde 5 video atabiliyorum) bugün 5 video ekleyecek, yarın sıradaki 5 video, bu şekilde videolar bitene kadar program açık olduğu sürece devam edecek mi?

[MENTION=41811]solvedST[/MENTION] Yeni güncelleme ile yükleme sınırını geçen videoların 24 saat sonra yükleneceğini belirten bir açıklama çıkıyor.Diyelim bir kanala 100 video ekledim ( videolar 20dk ve boyutları küçük, yani günde 5 video atabiliyorum) bugün 5 video ekleyecek, yarın sıradaki 5 video, bu şekilde videolar bitene kadar program açık olduğu sürece devam edecek mi?

evet devam eder görev yöneticisindeki durumu Tarih bekleniyor olan videoları durdurmayın.

[MENTION=41811]solvedST[/MENTION]
Özel mesaj kutunuz dolmuş,
Youtube hesap ekliyorum Authorize alırken redirect_uri_mismatch hatası alıyorum, bu hata token alırken url arasındaki boşluklardan kaynaklanıyor diye biliyorum. videoyap bunun için Authorized redirect URIs bölümüne token alma linkini ekletiyordu, vtools için http://localhost:65230/authorize/ ekliyorum ama olmuyor başka bir link mi eklemeliyiz.
Hatanın tamamı

400. That’s an error.
Error: redirect_uri_mismatch
Application: projj
You can email the developer of this application at:[email protected]
The redirect URI in the request: http://localhost:65230/authorize/ did not match a registered redirect URI.
Learn more
Request Details
That’s all we know.

[MENTION=41811]solvedST[/MENTION]
Özel mesaj kutunuz dolmuş,
Youtube hesap ekliyorum Authorize alırken redirect_uri_mismatch hatası alıyorum, bu hata token alırken url arasındaki boşluklardan kaynaklanıyor diye biliyorum. videoyap bunun için Authorized redirect URIs bölümüne token alma linkini ekletiyordu, vtools için http://localhost:65230/authorize/ ekliyorum ama olmuyor başka bir link mi eklemeliyiz.
Hatanın tamamı

400. That’s an error.
Error: redirect_uri_mismatch
Application: projj
You can email the developer of this application at:[email protected]
The redirect URI in the request: http://localhost:65230/authorize/ did not match a registered redirect URI.
Learn more
Request Details
That’s all we know.

Burdaki gibi yapın http://www.solvedst.com/showthread.php?tid=12&pid=13#pid13

Render ayarlarında çerçeve ekledikten sonra video pozisyonu kısmına(x,y) herhangi bir değer verdiğimizde video çerçevenin en üst sağ veya en üst soluna kayıyor. + lı - li bir çok değer denedim 1 bile verdiğinizde yine oluyor.Video yu orta, alt, üst nereye aldığınızında önemi yok.
(pm kutunuz dolu olduğu için mesaj gönderemiyorum, hatanın ekran görüntüleri mevcut)
Birde çerçeveyi ön plana al dediğinizde çerçeve genişlik % kısmı çalışmıyor, video tam ekran oluyor doğal olarak çerçevenin arkasında kalan kısımlar görünmüyor.

Render ayarlarında çerçeve ekledikten sonra video pozisyonu kısmına(x,y) herhangi bir değer verdiğimizde video çerçevenin en üst sağ veya en üst soluna kayıyor. + lı - li bir çok değer denedim 1 bile verdiğinizde yine oluyor.Video yu orta, alt, üst nereye aldığınızında önemi yok.
(pm kutunuz dolu olduğu için mesaj gönderemiyorum, hatanın ekran görüntüleri mevcut)
Birde çerçeveyi ön plana al dediğinizde çerçeve genişlik % kısmı çalışmıyor, video tam ekran oluyor doğal olarak çerçevenin arkasında kalan kısımlar görünmüyor.

Eger çözünürlüğü orjinal seçtiniyseniz farklı çözünürlükteki videolarda bahsettiğiniz sorun oluşacaktır. Cozunurlugu orjinal dışında seçin ve canvas açarak ayar yapabilirsiniz. Ikinci sorunuza gelicek olursak çerçeveyi on plana al çalışması o şekilde ama ilerleyen zamanlarda değişme ihtimali var

hocam yazılım ile ilgili bir şey sormak istiyorum, zaman ayarlı yuklememi yapıyor normalde manuel yuklemede arka arkaya video atıldığında 24 saat bloke yiyiyorum bunda öyle bir problem olmuyor dimi

S.a. hocam hayirli satislar guzel bir proje olmus,
bir gunde ayni kanala 120 dk.dan daha fazla video atma ( sinirsiz ozellik) ozelligi ne zaman gelir acaba ?
Bir de normal olarak denemek istiyorum hocam

Son düzenleme:
S.a. hocam hayirli satislar guzel bir proje olmus,
bir gunde ayni kanala 120 dk.dan daha fazla video atma ( sinirsiz ozellik) ozelligi ne zaman gelir acaba ?
Bir de normal olarak denemek istiyorum hocam

Teşekkürler, Malesesef günlük 120dk sınırına bir çözüm yok. SST üye olup kullanıcı adınızı pm olarak gönderim deneme süresi vereyim.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri