Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
120 dk engelini zaten geçebilmen için dailycloud hacklemen lazımherkes yanlış anlıyor 120dk engelini geçmiyor.
Ozaman senin şu yorumuna göre süreye değil 2GB ye takılacak yine değişen bişey olmaz.burda bahsedilen şey diyelim bir çok video yüklediniz daily size hadi git yarın yükle dedi işte bunu bypass ediyor uzun videoyu yüklemeyi bypass etmiyor.
Zaten bugün 7 tane telif geldi kanallara ayrıca senin içeriklerle benzer benim içerikler çoğuna kullanım dışı kurallarımıza aykırı gibi saçma sapan sebeblerle 19 kanalın içini boşalttılar.Öyle saldım çayıra olayı değil dailyde çok çabuk uyandı olaya ve bu konuda yt den çok daha iyi çalışıyorlarhepımız ıcın en ıyısı bu arkadaslar adam gıdıp 1 kanal ıcın hergun 3 vıdeo atıp serıyı tamamlasın bot sahıplerı gırsın 2 dakıka kanalı kopyalasın bence en ıyısı bu herkez ıcınde ıyı olan buhayırlı satıslar hocam
bendede sılınıyor ama bende sılınmesı ıfade etmıyor bendekı sıstemler gunu kurtarma olayı yanı benım kanallar gunu kurtarıyor 2 gun sonra vıdeo sılınmıs onemlı degıl benım vıdeo satıyorum ben genellıkle zaten %40 vıdeo satmadan gelıyorZaten bugün 7 tane telif geldi kanallara ayrıca senin içeriklerle benzer benim içerikler çoğuna kullanım dışı kurallarımıza aykırı gibi saçma sapan sebeblerle 19 kanalın içini boşalttılar.Öyle saldım çayıra olayı değil dailyde çok çabuk uyandı olaya ve bu konuda yt den çok daha iyi çalışıyorlar
[MENTION=41811]solvedST[/MENTION] bir demo süresi verirmisin test edeyim.
[MENTION=41811]solvedST[/MENTION] Tek lisansla kaç vds te kullanabiliriz ?
bu kısmı daha detaylı açıklama imkanınız var mı?bide sanırım her kanal için 120dk limit var günlük. -> GEÇER
bu kısmı daha detaylı açıklama imkanınız var mı?
yoğun ilgi gösterdiniz arkadaşlar mesajlara yetişemiyorum artık
---------- Spam Engelliyici 18:49 ---------- Önceki Mesaj 18:44 ----------
tek pc
O zaman 2 gb'ı geçmemek şartıyla videoların toplam süresi 400 dk'lık video yükleyebilirim anlamına mı geliyor?toplam video uzunlugu . gnlük
O zaman 2 gb'ı geçmemek şartıyla videoların toplam süresi 400 dk'lık video yükleyebilirim anlamına mı geliyor?
evet oyle
hocam 2gb derken videolarının toplamının boyutumu 2gb mı yoksa en fazla 1 videonun boyutu 2 gbmı ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.