W-Bros Reel Mahkeme/Dava Tebligatı - AÇIKLAMA

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Serk@nYT

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.ytpara.com
Arkadaşlar geçen gün Owen isimli arkadaşın açtığı konuyu hepimiz iyi biliyoruz. Warner Bross tarafından dave edilmiş ve kendisi konu açmıştı.

Konu Linki Bu : [FONT=Calibri, sans-serif]http://www.ytpara.com/youtube-hakkinda-soru-ve-sorunlariniz/26266-warner-bros-reel-mahkeme-dava-tebligati.html[/FONT]

Bu konuda kendisi filmler yüzünden dava edildiğini,Polis tarafından arandığını ifade verdiğini filan yazmıştı.Konuyu okuyanlar biliyor mesajları,bilmeyenlerde konuyu okuyabilirler.

[FONT=Calibri, sans-serif]Şimdi bu konuda biz forum olarak hepimiz böyle bir durumla karşılaşan arkadaş için iyi mesajlar yazdık,morelini yüksek tutmak için elimizden geleni yaptık.[/FONT]
[FONT=Calibri, sans-serif]Konuyu açan kişinin Owen isimli arkadaş olduğunu görünce dikkatlice konuyu okudum.Neden dikkatlice okudum çünki şahsen benim forumda yakın olarak takip ettiğim bir üyeydi.Takip etmemin sebebi bazı şeylerden süphelenmemdi bu sebebden izliyordum mesajlarını hareketlerini fian.[/FONT]

[FONT=Calibri, sans-serif]Her neyse durum bu haldeyken yani takip ettiğim bir üyenin böyle konu açmasından sonra ben ilk başta buna inanmadım inanamadım.Çünki eksik olan ve birbirini tutmayan bazı şeyler vardı konuda ki bunu zaten bazı arkadaşlarımız farketti ve mesajlarını ona göre yazdılar.Ayrıca 2 yıldır her türlü içeriği sunan ve konuda kendisinin şikayet edildiğini söylediği içerikdede çalışan birisi olarak olmayacak şey olduğu için şüphelendim konudan.[/FONT]

Şüphelendiğim içinde kendisini üstüme çekmek adına yazdığım mesajda alıntı ile gösterdiğim cükleyi yazdım;

@Owen
Son olarak Polis yada savcılıkla olan resmi yazışma yada evrak türü belgeler varsa elinde,uygun zamanında bana ulaştırabilirsen ve eğer mümkünse sevinirim.Bilişim suçları ile ilgili sağlam bir avukatım var ona gösterip ayrıca bilgi alabilirim senin için.

Burda amacım gerçekden bir şey varsa hem bilelim hemde acaba yanlışmı düşünüyorum bu kişi hakkında diye bazı şeyleri ortaya cıkarmakdı.

Benm gibi düşünen ve konuda mesaj yazan arkadaşlarımızda şu şekilde yazmışlardı ;

[FONT=Calibri, sans-serif]
burnuma pis kokular geliyor umar
[/FONT]

Bu konuyla ilgili tebligat parçasını görmeden kesinlikle inanmıyorum. İnanmamda... Ufak tefek tanıdıklardan sordurdum arkadaşlar. Warnerbross ile ilgili her türlü arama şeklinde aramaları yaptırdım... Adliye tarafında böyle bir dava daha önce açılmamış...En azından warnerbross ile ilgili yok. Ama ligtv nin açmış olduğu bir çok soruşturma dosyası var.

Konuyu ilk açan arkadaşı aradıklarında ne demişler warnerbross demişler...

Korkulacak bir durum yok arkadaşlar...
Tebligat parçasının resmini çekip buraya koysun o zaman inanırım.

Biz bu şekilde yazınca Konu sahibi arkadaş konuyu kitlemek,uzamaması için kapatılmasını filan istedi ve kapattık.

Daha sonra yeni bir report ile konunun tamamen silinmesini istedi.işte bu isteği benim şüphelerimi iyice artırdı.Konu kapatılmış ve kişi için tehdit yada delil olabilecek mesajları editlenmişti.Ben bile gerçek olabilir diye düşünerekden kendi yazdığı ve üyelerin yazdığı mesajları üşenmeden editledim ki başına birde bu mesajdan bela almasın diye.

İp kontrolleri filan yaptım işimin arasında o gün hızlı bir şekilde ve Bir şey cıkmadı.Ayrıca konudaki yazdığım mesajdan dolayı hiç bir dönüş yapmadı.Benim bildiğim bu tür bir belaya bulaşan insan kendisine uzatılacak her türlü yardımı kabul ederdi ki burdada açık verdi kendisi..

Aynı benim gibi düşünen ve kendisine yardımcı olmak için mesaj atan üyelerimizede bir dönüş yapmadı bu konuda...

@muratti arkadaşımda benim gibi şüpheye düştüğünden oda aynı benim gibi kendisine yardımcı olabileceğini avukat konusunda filan yardımcı olabileceğini filan yazmasına rağmen onada hiç dönüş yapmadı,yapmamış..Üstelik forumda gezinmesine rağmen.....

Herneyse ve gün bugün.....

Muratti bana bu konu hakkında görüşmek için bir pm attı.Kendisi ile görüştüğümde aynı benim gibi onunda ciddi şüpheleri ve elinde bazı şeylerın olduğunu paylaşmak istediğini söyledi.Kendisi ile görüştük az önce ve bana attığı bilgilerle herşey ortaya çıkmış oldu..

Tabi birde detaylı bir ip kontrolü yapmak istedim emin olmak için.Yaptığım ip kontrolü somucunda hiçde yanılmadığımı düşüncelerimin ve 6.hissimin ne kadar kuvvetli olduğunu bir kez daha anladım. :)

Şimdi size bu kişi hakkında @muratti arkadaşımızın bilgi ve paylaştığı bazı şeyleri göstermek istiyorum..

Bugün owene yardım etmek için skype adresimi verdim. Ekledi yukardaki skype adresinden.

[15:02:37] Talip Talip: IP ler hem normal bilgisayarım
[15:02:39] Talip Talip: hem vds
[15:02:41] Talip Talip: her şeyim var
[15:02:45] Talip Talip: nasıl buldular hala çözemedik
[15:02:49] Talip Talip: avukatta çözemedi
[15:02:56] Talip Talip: bilişim den 2-3 tanıdık var
[15:03:05] Talip Talip: youtube ödeme yerinden tut
[15:03:14] Talip Talip: her yönü ile sıkı çalışıp bilgi verildiğini söyledi
[15:03:23] Talip Talip: bu tarz durumda devlet ve youtube iç içe çalışıyor diye belirtti
[15:03:37] Talip Talip: sanırım bilgileri bu şekilde sağladılar
[15:03:43] Talip Talip: digiturk almış hakları
[15:03:57] Talip Talip: 4 tane mail adresi daha yazmışlar digiturkden
[15:03:59] Talip Talip: davacı
[15:04:02] Talip Talip: warner temsilcisi
[15:04:05] Talip Talip: digiturk
[15:04:08] Talip Talip: diye geçiyor zaten
[15:04:10] Muratti: içerik hep film mi
[15:04:18] Talip Talip: Warner Bros. Turkey / DIGITURK
[15:04:20] Talip Talip: şeklinde
[15:04:25] Talip Talip: hepsi filmdi ya

Avukat teklifimi geri ceviriyor...

[15:15:23] Talip Talip: filmleri silmedim bazı kanallar acik zaten
[15:15:31] Talip Talip: sadece kanalı gizledim
[15:15:36] Talip Talip: videolari
[15:15:50] Muratti: sil ya, riske atma..
[15:15:59] Talip Talip: abinin numarası varsa verirsen benim avukat ile de görüştüreyim
[15:16:07] Talip Talip: baro nosu felan varsa verirsen iyi olur
[15:16:11] Talip Talip: iletişim kursunlar
[15:16:16] Talip Talip: eğer yardım ederse sevinirim
[15:16:20] Talip Talip: ücretsiz tabi
[15:17:34] Muratti: şuan knştum müsait deil, istersen sen ver telini, gün içinde hemen döner sana
[15:17:41] Talip Talip: veremem
[15:17:46] Talip Talip: varsa baro nosunu versin
[15:17:53] Muratti: tmm bi sny
[15:17:58] Talip Talip: yanlış bir şey yapıp ekstra kişi katmak istemiyorum
[15:18:04] Talip Talip: sadece avukat ile görüşmesi için

Twitter ve facebook hesaplarını incelediğimizde.
M.Ali Polat'ın paylaşımlarını yaymak için oluşturulmuş fake hesapları olduğunuz görebiliriz.

https://www.facebook.com/talip.uysal.5
https://twitter.com/TalipUysal

Owen yalanlarla dolu bir paylaşımı da size göstermek istiyorum.

Başlıkta ingilizce bir metni soruyor. Ama ilerki mesajlarda ingilizce ögretmeniyim diyor.

http://www.ytpara.com/awesomeness/25548-awesomenessten-mail-geldi.html
http://www.ytpara.com/304925-post14.html

@Kaanbulut arkadaşımızın ekledikleri :

Konu içerisinde arkadaş 11 gibi polis merkezine gidip ifade vereceğini söylüyor. İlk söylediğinde yani konuyu düzenlediği saat 08:55 yani bu demek oluyor ki o arkadaş en geç 11:30 da karakolda olacak.

Lakin arkadaşın postlarını incelediğimde en son postunu Dün, bu saatte yapıyor. 12:59:08 ..

Hadi diyelim bu arkadaş telden attı vs. Bugün bu kadar saat oldu neden hiç mesaj atıp bilgi vermedi kimseye. Forumdan üyeler ile görüşmek yerine yöneticilere neden bilgi vermedi. ?

Full şüpheli bu arkadaş. Her şeyi geçtim Serkan abi dün kendisine kendi avukatıma vereyim dosyaları ilgilensin vs dedi yardımcı olsun dedi.
Ama bugün başkalarından skype üzerinden yardım istiyor. Tanıdığınız varsa ücretsiz yardımcı olsun diye.

Çakal,Serkan abi sana teklif yaptı madem avukat lazım git gerekirse yalvar o avukatla da görüş.

Ve son olarak adına dava açılmamışmış öyle diyor kendisi. Tabi dava açılmaz tabi 2 ay sonra dava açılacak der.

Çünkü şuanda herkes kanıt bekliyor fakat o kimseye kanıt sunamayacak durumda. Bu sebepten dolayı da 2 ay sonra dava açacaklar sadece bugün ifade verdim diyor.

İfadenin neyini kanıt edecek ki arkadaş sıkı düşünmüş ama unutmuş ki bizim gidi dedektifler ölmedi. :D
Yaşasın YTPARAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ...... :DD :D:D
İşte arkadaşlar sanırım kim olduğunu anladınız..Birde ben ip bilgilerini vereyim size..

eyX1bM.jpg

Gördüğünüz gibi yine karşımızda bir “De Te Fabula Narratur” “Acoustıc” Vakası...

Millete para kazansın diye E-book satan kişi ,satış yapamayınca artık millete para kazanmasın diye roman yazıyor.Zaten kendisi kitap roman filan yazardı konusuda normal yani roman gibi olmuş ama bilmiyorki Yalancının Mumu Yatsıya kadar yanacagını.

Şimdi uzun yazdım bazı şeyleri ama sebebi var nedeni var arkadaşlar..
Bir insanın ekmeği ile oynarsın,oynamaya cesaret edersin..Ama koskoca bir topluluğa heleki bu işten ekmek yiyen onca kişi olan bir forumda milleti bu içerikden soğutmak,milleti bu içerikden el çektirmek için böyle bir karektersizliği yapmassın..

Düşünün arkadaşlar bir içerikden milleti çektirtmek için girmeyeceği kılık,yol karekter kalmamış.Birde kendisini acındıracak şekilde lanse etmiş herşeyi.Bu kadar vicdansız dini imani para olan bir insan daha görmedim...
Ne diyeceğimi ne yazacagımıda bilmiyorum yorum sizindir...

Bu açtığı konudan sonra kanallarını korkarak silen,bela almak istemeyen bir çok arkadaşımızın hakkını,vebalini nasıl ödeyecek bilmiyorum..

Ayrıca bu konunun açığa cıkmasında önemli rol oynayan @muratti ve @Kaanbulut isimli dostlara çok teşekkür ediyorum..

diyecek söz bulamıyorum FBI gibi çalışmıssınız helal :D

[MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION] simdi anladigim kadariyla bu ebook delisi kisi mi oluyor? Yani bilerek yaziyor millet uzak dursun diye?

heycanla okudum polisiye roman gibi olmuş ahaha :D :D

Serkan Ç. Bir YtPara Polisiyesi

Adam ne yaptı etti sildirtti videoları herkesten.Çok akıllıymış.
Helal olsun olayı çözüp açığa kavuşturan arkadaşlara.

bu adam yüzünden o kadar kişi kanalını sildı yazık ...

Vay be bir insan bu kadar mı düşer ya.İnsanlıktan çıkmış artık...

Ben zaten ilk okuduğumda anlamıştım 23 yaşında arkadaş Arkadaş hemen avukatına haber veriyor filan :) 23 yaşında olan birinin nasıl avukatı ouyor polis cepten nasıl arıyor bunlar hep dikkat çekici kısımlardı.

Yalan bazılarının ana dili olmuş

Yuh diyorum üçkağıtçıya bakar mısın karakter yoksunu şahıs. Beni bile bir korku sarmadı değil ancak şüpheye düştük bazı arkadaşlarla kendi aramızda ve haklı çıktık. Ne diyelimki acınası bir durumda şuan kendisi her kimse

Ne insanlar var yahu.. Ne oldu simdi ??? Eline ne gecti ??

[MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION] serkan hocam arkadaş yalancı olabilir ama telif hakkları saran holdig şirketine bağlı Dijitürk ve Warner bros bizzat şirketlerine konuk oldum uzunca konuşma imkanımız oldu

Bu konu hakkında detaylı bilgi isteyen arkadaşlar

Kor Kurt AKIN
Coordinator Special Operations

Hacıosman bayırı No65 34453 sarıyer/ İstanbul adresinden yada

Tel 0212 363 04 04
Fax 0212 363 00 00

Mail: [email protected]
Saranholding.com

Yukarı daki herhangi bir irtibat numarasından arayıp gerekli bilgiyi alabilirler

O çocuk için o kadar şey yaptın [MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION], ya ağzımı bozmak istemiyorum da bir insan nasıl bu kadar yüzsüz olabilir ya insan ekmeğini yediği yere böyle bir ihanet nasıl yapar anlamış değilim. İnsanlar çok bozdu gerçekten kim ne kime güveneceğiz kime güvenmeyeceğiz bilemiyor insan. Ama şu bir gerçek bu devirde kötü olmak lazım iyiler hep kaybediyor..

helal olsun,bende pek inanmamıştım izlemeye çekildim sadece bugün böyle bi olayın ortaya çıkması beni ayrıca mutlu etti..
[MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION] bu adam senden YT dışında biraz insanlık öğrenebilseymiş keşke.. Allah sonunu hayır etsin..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri