W-Bros Reel Mahkeme/Dava Tebligatı - AÇIKLAMA

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
helal olsun beyler dedektif gibisiniz.
Zaten saat 7de polis aradı dediginde kıllanmıstım biraz.
ulan madem sallayacan bari konuyu saat 7:30da acma öglene dogru acki millet inansın.

Bu dete bilmem neyi Forumdan atmak için daha kaç Üyeliğini banlamak lazım acaba?

Adam tam bir Çakal Karlos Çıktı Rıza Baba.
:D

Criminal vakaaa işte olay budur helal C.I.A gibi çalışmışssınız .Helal olsun size [MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION] ( Abi) :) ve yardımcı olan arkadaşlara.

Bu haysiyet yoksunu bir de öğretmendi değil mi? Bunun gibiler mi genç nesilleri eğitecek?

Bende gerçek sanıp inanmıştım, inşAllah bir şey olmaz falan demiştim içimden fakat gerçekten bu kadar şerefsiz bir insan olduğunu hiç bilmiyordum, karakter yoksunu aşşağılık herif para için bir yerlerinizi satacak kadar duruma gelmişler, en baştada imanını satmış şerefsiz herif bu konuyu en üste bir yere sabitle serkan abi, cümle aleme örnek olsun

inanmiyorum..şoktayım valla..önceden forumda yönetici olmuş birisinin böyle şeyler yapması korkunc bir şey

nasıl bi insan bu kadar Aşağılık olabilir ki bu kadar mı para hırsı gözünü kör etti..Yazıklar olsun.ç

[MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION] hocam. varsa elinizde bu kişini kanalı . bombardıman yapalım .. böylelikle bu kişiye inanıp warner bros videolarını silen arkdaslarımızın kazanclarını ona yedirmemiş oluruz.
Ayrıca baska sitelerde de karsımıza cıkma ihtimalıni dusunerek bu kişiye ait ne bilgi varsa ( kullandıgı kullanıcı adlar sahte isimler ) paylasılır daha iyi olur

[MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION], helal sana üstad. Kendi yaptıklarıyla tutunamayınca millete musallat oldu. Yazık insana ve yaptıklarına!

Biliyordum ben ya. Konuyu görünce mesajları okuyunca direk ytkoraya mesaj attım bu adamın yazdıkları yalan olabilir diye sonrada oraya yazıp ortalıgı karıştırmış olmuyum dedim sustum. Böyle birşey olcakda kim o kadar rahat olabilir adam utanmasa gülücük ifadesi koycaktı.

Onca arkadaş sildi hep videolarını kanallarını nasıl vercek harbi hesabını. Şimdi okuyordur bunlarıda diyordur kesin nasıl olsa onlarda başkasından aldı günah yazılmaz bana. Evet o adamlardan başkalarından aldı belki ama sen bu şekilde yalanların ile hem kategoriye hakim olmaya çalıştın hemde bu arkadaşların azda olsa emeklerini çöpe attın. Günahın x3 oldu yani.

Bu adamın eminim gene bir hesabı var burda.

Ah şu para yok mu, işte insanları ne hale sokuyor. Allah yemeyi nasip etmesin ne diyim zehir zıkkım olsun insanların üstünden kazandığı paralar

kimbilir kaç tane daha hesabı var :) bir sonraki romanı sabırsızlıkla bekliyoruz
üyeliklerde açık stok yapar birazdaha

Yalancının mumu, allah bildiği hibi etsin. İnsanların öyle ya da böyle emeğiyle oynadı.

Bugun bence konu sabitlensin tesekkürler serkan abi dun 3k çizgi film sildim +2 kanal bide nasıl insanlar var ama suc bizde avukatımı aradım diyince supelenmek lazımdı

oha nasıl bir heriftir bu ya insanda az haysiyet olur bu ne ha buda onun o şeytan yüzü eğer olurda reelde görürseniz benim yerime suratına tükürün antalyada yaşıyor
ee4mo0b.png

antalya da görürsem ilk işim dediğinizi yapmak olacaktır :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri