W-Bros Reel Mahkeme/Dava Tebligatı - AÇIKLAMA

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Serkan hocam bu arkadaş SOSYAL MÜHENDİSLİK kullanarak böyle bir yöntem yapatığı anaşılıyor. bu arkadaş tebliğat yapılmışsa ki yapılmamış görünüyor şayet yapılmışsa dosya esas numarasını ve hangi mahkemdir yazın uyaptan bakalım. dedikleri doğrumu?

Aynısı o sabah aklıma geldi zaten.Dedim bu kesin sahte telifçi ve yeni bir iş bulmuş kendisine sahte teliften daha iyi : ) ama dedim boşver kendi kendime belki doğrudur diye : ))

Böyleleri için kullanılan bir kelime öbeği var ama burası yeri değil. :)
Yalancının mumu yatsıya kadarmış.
Yalanın ortaya çıkmasında emeği geçen kişilere kendi adıma teşekkür ediyorum...

Adam ac abi
Degisik kazanma yollarina yoneliyo
Evlere temizlik bayan diye reklam verip kendi gider yakinda
Evsahibi la sen kimsin bayan gelcekti
Uckagitci idare et abi her kilik var bizde etek giyimmi ?
:(:D:(:D:D:D

Ben anlamıştım zAten, çünkü tebligat gelen kişi (Yusuf Yusuf) gezer.... Bu eleman bulutların üstünde geziyordu :)

Yahu insan bu kadar karaktersiz olabilir mi ?
Oluyormuş.
Ne aşağılık insanlar var.

Annemin bir sözü vardı hayırlı evlat anasına sövdürmez diye aklıma geldi şimdi durduk yere.

Emek hırsızlığı parayla değil ki, adamların gözü dönmüş artık ne yapacaklarını şaşırıyorlar.

Olayı çözenlere çözülmesinde katkısı bulunanlar çok teşekkürler, ben ve arkadaşlarım da telif yediğimizden dolayı diken üstünde oturuyorduk.

Bari kadına boşu boşuna sormasaydık, işkillenip dava açarlarsa bundan sonra komik olur :D Çözülmüş olmasına sevindim. Teşekkürler herkese; muratti, Kaan ve Serkan usta...

evet arkadaşlar ben korktum, çünkü kazanmam gerekiyordu ve helal yoldan para kazanma yollarını ek olarak hep araştırıyordum, bir gün internette gezinirken [MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION] kardeşimin videosunu seyrettim ve garip geldi ilk başta ama sonra denemeye karar verdim ve sonra ytpara forumuyla tanıştım. dedim kendi kendime nasıl böyle paralar kazanılır diye kasım/2013 den bu yana uğraştım ara vermeden ve sonunda galiba kazanıyordum şubat/2014 den itibaren. dedimya kazanmam gerekiyordu diye borcum vardı ve gelecek paralarla borclarımı kapatmaya çalışırım hem kirama katkısı gibi düşünüyordum yani ben küçük hesapların peşindeydim hiç yükseklerde değildim, hayal kurarken dün malum şahsın (beddua müslümana yakışmaz) konusunu okudum ve içime korku sardı, ulan dedim bak bu arkadaş mahkemelik olmuş ulan böyle şeyler de gelir hep garibanı bulur diye uzak durmaya karar verdim ve korktum ulan üç kuruşun hesabını yaparken ailemi bi felaketin içine sürüklemek istemedim. çünkü biz saf insanlarız azıcık samimiyet görsek hemen inanırız, neyse lafı falza uzattım ve ben bu konuyu okumadan önce tüm kanallarımı tamamen sildim 1 tane bile kalmadı ve bırakma kararını ciddi bir şekilde aldım. nasip değilmiş şimdi 1 adsense hesabım kaldı orada 360 tl civarında ilk kazancım var onuda alırsam kalan adsense hesabınıda silecem. bu yolculukta sizlerden çok faydalandım özellikle [MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION] kardeşimden allah razı olsun hakkını helal etsin, yazan çizen gerçekten faydalı olmak isteyen herkez hakkını helal etsin. olmadı artık para kazanma çaresini başka helal yollarda ararız illaki allah cc inanan ve ona sadık kullarının herzaman yardımcısıdır. hoşçcakalın...

ne senaryo yazmış ama takdir ettim kategoriyi boşaltmak için nelerle uğraşmış vay arkadaş ya :)

o konuyu biraz takip etmiştim, sabahın köründe polis aradı demeyeydi iyiydi.O kadar senaryo yaz bu basit detayı atla olacak iş değil.

evet arkadaşlar ben korktum, çünkü kazanmam gerekiyordu ve helal yoldan para kazanma yollarını ek olarak hep araştırıyordum, bir gün internette gezinirken [MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION] kardeşimin videosunu seyrettim ve garip geldi ilk başta ama sonra denemeye karar verdim ve sonra ytpara forumuyla tanıştım. dedim kendi kendime nasıl böyle paralar kazanılır diye kasım/2013 den bu yana uğraştım ara vermeden ve sonunda galiba kazanıyordum şubat/2014 den itibaren. dedimya kazanmam gerekiyordu diye borcum vardı ve gelecek paralarla borclarımı kapatmaya çalışırım hem kirama katkısı gibi düşünüyordum yani ben küçük hesapların peşindeydim hiç yükseklerde değildim, hayal kurarken dün malum şahsın (beddua müslümana yakışmaz) konusunu okudum ve içime korku sardı, ulan dedim bak bu arkadaş mahkemelik olmuş ulan böyle şeyler de gelir hep garibanı bulur diye uzak durmaya karar verdim ve korktum ulan üç kuruşun hesabını yaparken ailemi bi felaketin içine sürüklemek istemedim. çünkü biz saf insanlarız azıcık samimiyet görsek hemen inanırız, neyse lafı falza uzattım ve ben bu konuyu okumadan önce tüm kanallarımı tamamen sildim 1 tane bile kalmadı ve bırakma kararını ciddi bir şekilde aldım. nasip değilmiş şimdi 1 adsense hesabım kaldı orada 360 tl civarında ilk kazancım var onuda alırsam kalan adsense hesabınıda silecem. bu yolculukta sizlerden çok faydalandım özellikle [MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION] kardeşimden allah razı olsun hakkını helal etsin, yazan çizen gerçekten faydalı olmak isteyen herkez hakkını helal etsin. olmadı artık para kazanma çaresini başka helal yollarda ararız illaki allah cc inanan ve ona sadık kullarının herzaman yardımcısıdır. hoşçcakalın...

Hocam daha dün akşam bomba gibi bir konu açıldı , alt kanal üst kanal para kazanmasını kurtarma diye..

Konuyu görmemişsiniz sanıyorum , sizi de şu noktada ilgilendiriyor. O konunun mantığı kanalları g-mailden silip 3 5 saat sonra , o sildiğiniz hesabın kurtarma mailine gelen mail ile kanalı geri alıp para kazanmayı aktif etmek.

Demem o ki önce güzelce dün gece ki konuyu okuyunuz , ardından dün mağlum arkadaşın sebebiyle silmiş olduğunuz kanallarınızı geri açınız. Silinen kanalı geri alabiliyorsunuz belirli bir süre dilimi içersinde , bir deneyin derim.

şerefsiz herif birde bunların forumlarında takılanlar var. birde bu adamı savunanlar vardı iyi çocuktur vs. vs. :@

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri