Bilgi için teşekkürler gocam şimdi kaydolmaya çalışıyorum tıklayınca 2 başlık çıktı hangisinden devam edicez
Wallkie - Social Network
Wallkie - File Sharing Network
File Sharing diyeceğim hocam ama
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bilgi için teşekkürler gocam şimdi kaydolmaya çalışıyorum tıklayınca 2 başlık çıktı hangisinden devam edicez
Wallkie - Social Network
Wallkie - File Sharing Network
File Sharing diyeceğim hocam amaBekleyin isterseniz Türkçe'si çıkınca deneyin ya da translate.google.com web service kullanarak deneyin
Zor olur aksi takdirde
![]()
10 tane vds var sıkıntı olur mu senın ıcınindirmelerede hep 0.55$ veriyor
![]()
hayırlı olsun. En meşhurları sharecash ile başladım ve şimdi dollarupload ile devam ediyordum sizinle de çalışmayı düşünüyorum.
Arkadaşlara tavsiyem bu iş için bir site blog vb. şart w a r e z paylaşımlarla iyi kazançlar elde edilebiliyor.
Ip'leri sıralıysa acımam banlarımKendiniz indirmeyin arkadaşlar, kendiniz indirirseniz maksimum 3-5 dolar kazanırsınız, büyük düşünün
![]()
sen nıye karısıyon kıben ındırınce sen kazanıyon mu kazanmıyon mu
onu de
şaka bir yana büyük düşünün diyonda bi fikir ver ozamangenelde kimse böyle indirme yerlerini kullanmıyor
Sonrasında siliniyor VDS kazançlarıO yüzden bakıyoruz silinen kazanç çok fazlaysa bize yansıtılan kimden gelmiş diye, gerçekten sahte tık, VDS tıkıysa yoğun olarak o zaman o hesabı blokluyoruz.
Güzel satarsan işe yarıyorAraştır cpa yöntemleri tarzında, herkesin farklı methodu var, kendi methodunuzu bulursanız kazanırsınız
![]()
Video download linki kilitleme yok dimi şuanda.
Gelecek mi?
Edit: Hayırlı olsun bu arada.![]()
Dün gece açtığım kanallardan birini incelerken videolardan birine yapılan yorumlar dikkatimi çekti.
Spam çalıştığımız için videoların içeriği hakkında bilgi sahibi olma imkanımız her zaman olmuyor.
Oysa ki video ücretsiz bir kampanyadan bahsediyormuş. Ve kampanya ya katılmak isteyenler videoya yorum yapıp (bende istiyorum şeklinde) birde paylaşınca izlenim sayısı da hızla artmaya başlamış.
Ve kanalı dün gece açmama rağmen abone sayısı da 50 ye çıkmış.
Haliyle bende videoyu kaldırdım.
Ama aklıma şu şekilde bir fikir geldi.
Özellikle pazarı olan kategorilerde kanallarımızda küçükte olsa kampanya başlatabilmemiz mümkün.
Diyelim ki zayıflama üzerine, egzersizler üzerine bir kanalımız ve videolarımız var.
Yapacağımız kampanya da ziyaretçilerimize zayıflama yöntemlerini yada diyet listelerini içeren ücretsiz bir e-kitap hediye edebiliriz ve bu e-kitabı oluşturmak içinde yine internet üzerinden free kaynakları kullanmamız mümkün. Yada yapacağımız araştırmalarla tedarik edeceğimiz bilgilerle yeni bir e-kitap oluşturmamız da mümkün.
(Sadece kitap ve kapak tasarımı konusunda biraz bilgi gerekiyor)
Ve aynı şekilde ziyaretçilerimizin e-kitaba ulaşmaları için wallkie file sharing network sistemini kullanabiliriz ve ziyaretçilerimize ikinci bir telkinde bulunarak ta bundan sonraki kampanyalardan haberdar olmaları içinde abone olmalarını da isteyebiliriz.
Aslında bu yöntem normalde de ürün satışlarında kullanılan bir bonus yöntemidir.
Bu konu hakkında sizinde düşüncelerinizi merak ediyorum.
bende kayıt oldum hitli videolarımın açıklamasına ekledim linkibakalım nolacak![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.