Wallkie File Sharing Network - Link ya da Dosya paylaşarak indirme başına 20 dolara kadar para kazanın

• Kullanıcı Incubus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Farklı Kazanç Yolları
10 tane vds var sıkıntı olur mu senın ıcın :D indirmelerede hep 0.55$ veriyor :D

hayırlı olsun. En meşhurları sharecash ile başladım ve şimdi dollarupload ile devam ediyordum sizinle de çalışmayı düşünüyorum.
Arkadaşlara tavsiyem bu iş için bir site blog vb. şart w a r e z paylaşımlarla iyi kazançlar elde edilebiliyor.

Teşekkürler üstad yorum için, bol kazançlar...

Ip'leri sıralıysa acımam banlarım :) Kendiniz indirmeyin arkadaşlar, kendiniz indirirseniz maksimum 3-5 dolar kazanırsınız, büyük düşünün :)

sen nıye karısıyon kı :D ben ındırınce sen kazanıyon mu kazanmıyon mu :D onu de

şaka bir yana büyük düşünün diyonda bi fikir ver ozaman :o genelde kimse böyle indirme yerlerini kullanmıyor

sen nıye karısıyon kı :D ben ındırınce sen kazanıyon mu kazanmıyon mu :D onu de

şaka bir yana büyük düşünün diyonda bi fikir ver ozaman :o genelde kimse böyle indirme yerlerini kullanmıyor

Sonrasında siliniyor VDS kazançları :) O yüzden bakıyoruz silinen kazanç çok fazlaysa bize yansıtılan kimden gelmiş diye, gerçekten sahte tık, VDS tıkıysa yoğun olarak o zaman o hesabı blokluyoruz.

Güzel satarsan işe yarıyor ;) Araştır cpa yöntemleri tarzında, herkesin farklı methodu var, kendi methodunuzu bulursanız kazanırsınız :)

Sonrasında siliniyor VDS kazançları :) O yüzden bakıyoruz silinen kazanç çok fazlaysa bize yansıtılan kimden gelmiş diye, gerçekten sahte tık, VDS tıkıysa yoğun olarak o zaman o hesabı blokluyoruz.

Güzel satarsan işe yarıyor ;) Araştır cpa yöntemleri tarzında, herkesin farklı methodu var, kendi methodunuzu bulursanız kazanırsınız :)

tamam hocam kazançlar siliniyorsa sizi zarara sokmak istemem :D nickimle aynı zaten sorun varsa bloklayın :D çekinmeyin

Video download linki kilitleme yok dimi şuanda.
Gelecek mi?

Edit: Hayırlı olsun bu arada. :)

kendi pc'mden deniyorum vds'den deniyorum indiriyorum ama daha halen tamamlanmadı diyor arkadaş... Siz neyi deniyorsunuz yapıyorsunuz ben 2-3 kayıt olmayı denedim 1 kere indirdim hiçbirisinde tamamlandı yazısı göremedim...

Dün gece açtığım kanallardan birini incelerken videolardan birine yapılan yorumlar dikkatimi çekti.

Spam çalıştığımız için videoların içeriği hakkında bilgi sahibi olma imkanımız her zaman olmuyor.

Oysa ki video ücretsiz bir kampanyadan bahsediyormuş. Ve kampanya ya katılmak isteyenler videoya yorum yapıp (bende istiyorum şeklinde) birde paylaşınca izlenim sayısı da hızla artmaya başlamış.

Ve kanalı dün gece açmama rağmen abone sayısı da 50 ye çıkmış.

Haliyle bende videoyu kaldırdım.

Ama aklıma şu şekilde bir fikir geldi.

Özellikle pazarı olan kategorilerde kanallarımızda küçükte olsa kampanya başlatabilmemiz mümkün.

Diyelim ki zayıflama üzerine, egzersizler üzerine bir kanalımız ve videolarımız var.

Yapacağımız kampanya da ziyaretçilerimize zayıflama yöntemlerini yada diyet listelerini içeren ücretsiz bir e-kitap hediye edebiliriz ve bu e-kitabı oluşturmak içinde yine internet üzerinden free kaynakları kullanmamız mümkün. Yada yapacağımız araştırmalarla tedarik edeceğimiz bilgilerle yeni bir e-kitap oluşturmamız da mümkün.

(Sadece kitap ve kapak tasarımı konusunda biraz bilgi gerekiyor)

Ve aynı şekilde ziyaretçilerimizin e-kitaba ulaşmaları için wallkie file sharing network sistemini kullanabiliriz ve ziyaretçilerimize ikinci bir telkinde bulunarak ta bundan sonraki kampanyalardan haberdar olmaları içinde abone olmalarını da isteyebiliriz.

Aslında bu yöntem normalde de ürün satışlarında kullanılan bir bonus yöntemidir.

Bu konu hakkında sizinde düşüncelerinizi merak ediyorum.

Video download linki kilitleme yok dimi şuanda.
Gelecek mi?

Edit: Hayırlı olsun bu arada. :)

Link kilitleme ile yapabilirsiniz aynı şekilde aynı işlemi üstad ;)

Ancak video önü kilitleme için de şuan yapılabiliyor ama daha basit şekli de güncelleniyor, gelecek yakında.

Ayrıca yabancı dili olan arkadaşlar için bunu indirip inceleyebilirler, farklı firmaların adı geçiyor ancak mühim olan yöntemler. Türkçe'ye de çevrilecek yakında çoğu ;)
http://www.wallkie.net/files/Guides-PPD.zip

Dün gece açtığım kanallardan birini incelerken videolardan birine yapılan yorumlar dikkatimi çekti.

Spam çalıştığımız için videoların içeriği hakkında bilgi sahibi olma imkanımız her zaman olmuyor.

Oysa ki video ücretsiz bir kampanyadan bahsediyormuş. Ve kampanya ya katılmak isteyenler videoya yorum yapıp (bende istiyorum şeklinde) birde paylaşınca izlenim sayısı da hızla artmaya başlamış.

Ve kanalı dün gece açmama rağmen abone sayısı da 50 ye çıkmış.

Haliyle bende videoyu kaldırdım.

Ama aklıma şu şekilde bir fikir geldi.

Özellikle pazarı olan kategorilerde kanallarımızda küçükte olsa kampanya başlatabilmemiz mümkün.

Diyelim ki zayıflama üzerine, egzersizler üzerine bir kanalımız ve videolarımız var.

Yapacağımız kampanya da ziyaretçilerimize zayıflama yöntemlerini yada diyet listelerini içeren ücretsiz bir e-kitap hediye edebiliriz ve bu e-kitabı oluşturmak içinde yine internet üzerinden free kaynakları kullanmamız mümkün. Yada yapacağımız araştırmalarla tedarik edeceğimiz bilgilerle yeni bir e-kitap oluşturmamız da mümkün.

(Sadece kitap ve kapak tasarımı konusunda biraz bilgi gerekiyor)

Ve aynı şekilde ziyaretçilerimizin e-kitaba ulaşmaları için wallkie file sharing network sistemini kullanabiliriz ve ziyaretçilerimize ikinci bir telkinde bulunarak ta bundan sonraki kampanyalardan haberdar olmaları içinde abone olmalarını da isteyebiliriz.

Aslında bu yöntem normalde de ürün satışlarında kullanılan bir bonus yöntemidir.

Bu konu hakkında sizinde düşüncelerinizi merak ediyorum.

Üstad aynen katılıyorum. Bununla birlikte örneğin kampanyalarla ilgili şeyleri sistemimizi kullanarak link lock yaparsanız, doldurulması gereken anketlerin çoğu, yabancılar için, farklı kampanya anketleri. Çok geniş kitlelere ulaşmak mümkün. Yani ücretsiz apple iphone dağıtımı için bilgi toplayanlar vs var bu yüzden tutar bu tarz çalışmalar ;)

adamın dibi hemen ödemeyi geçmiş :D

Siteye hangi dövizde ödeme almak istenildiğini de ekleyeyim, herkes işaretlesin ona göre göndereyim :) Paypal'e dönüştürme ücreti ödemeyin zaten kesiyor keratalar komisyon :) Hayırlısı olsun.

bende kayıt oldum hitli videolarımın açıklamasına ekledim linkibakalım nolacak :D

bende kayıt oldum hitli videolarımın açıklamasına ekledim linkibakalım nolacak :D

;) umarım kazanırsınız. Bu arada önerim bizim verdiğimiz linki direk eklemeyin açıklamaya, isterseniz bir kısaltma servisi kullanıp ekleyin. Bu sayede forumdaki bazı çakal arkadaşlar kanallarınıza zarar veremezler :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri