Wallkie File Sharing Network - Link ya da Dosya paylaşarak indirme başına 20 dolara kadar para kazanın

• Kullanıcı Incubus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Farklı Kazanç Yolları
Wallkie File Sharing Network - Link ya da Dosya paylaşarak indirme başına 20 ...

Çok yakında forumumuzun premium bölümünde şu şekilde: youtube to youtube şeklinde toplu video atan ücretsiz bir programcık tanıtacağız :) Bu program ile kazançlarınızı kat kat arttırabileceksiniz. Programın sonucu bir videoyu görmeniz için linkin vereyim. Açıklama kısmına bakmanız yeterli. Video silinebilir spam'den diye resmi de atıyorum ;)

Adres:
Kod:
http://www.youtube.com/watch?v=1iDiM9DM8ow

pb4BkTp.png

Açıklamaya elle eklemeden hatta hiç video eklemeden sadece kanal kullanıcı adı, şifresi ve api key'i girerek istediğiniz keywordlerde son videoları arayıp bulup geri upload edip açıklama kısmını sizin linkleriniz ile donatan programı yakında ya bu işle ilgilenmek isteyen arkadaşlara özel olarak seçerek ya da silver, gold, platin vb. üye kısıtlamalarıyla paylaşarak herkese ileteceğiz. Buradan direk paylaşmayı düşünmüyoruz herkese yayılmasına gerek yok :) zaten benzeri işlemleri botlarla da yapabilirsiniz piyasadaki, bu biraz daha hızlı ve etkili olacak sadece :)

Not1: Bu arada söz verdiğimiz gibi tüm ödeme isteyen arkadaşlara ödemeleri yollandı.

Not2: VDS üzerinden ya da VPN benzeri programlar kullanarak kendi reklamlarınıza tıkladığınızda sistem bunu tespit edip geçersiz tıklardan, aksiyonlardan gelen geliri silmektedir. (gelirinizin azalma nedeni bu eğer azalıyor ise arada sırada) bununla birlikte bu durum çok sık başınıza gelirse bana dönüş yapın konuşalım, aksi takdirde sizin için hazin son yakındır :) hile yapmayalım :)

Hayırlı olsun. Ben 4 ay önce youtubeye başlamadan önce sharecash ve dolarupload ile denemiştim. Kazancımın yarısını kendim anketleri tamamlayarak yapmıştım. Tabi sonrasında hesap banlandı :D Dolarupload ödeme günü geldiğinde banlamıştı. Sharecash ise daha 2. günde fark edip banlamıştı. :D

Bu işi yapacak olan arkadaşlar maksimum kazanç elde etmek istiyorlarsa, verecekleri download linklerini bc.vc - a modern URL shortener den üyelik alıp kısaltıp ondan sonra youtube vidyo açıklamasına girsinler, böylelikle 1000 tıklamada 4 5 $ da buradan gelmiş olur.
Çünkü anketli indirme yöntemin çoğu kişiyi ikna etmek zordur, bu yüzden download linkine tıklayan kişiler anketi tamamlayıp indirmeseler dahi o sayfaya bc.vc - a modern URL shortener üzerinden gittikleri için az da kazanmış olursunuz, vdiyosu patlayanlar için ise zaten hesap yapmaya gerek yok diye düşünüyorum. :o

Hayırlı olsun. Ben 4 ay önce youtubeye başlamadan önce sharecash ve dolarupload ile denemiştim. Kazancımın yarısını kendim anketleri tamamlayarak yapmıştım. Tabi sonrasında hesap banlandı :D Dolarupload ödeme günü geldiğinde banlamıştı. Sharecash ise daha 2. günde fark edip banlamıştı. :D

Bu işi yapacak olan arkadaşlar maksimum kazanç elde etmek istiyorlarsa, verecekleri download linklerini bc.vc - a modern URL shortener den üyelik alıp kısaltıp ondan sonra youtube vidyo açıklamasına girsinler, böylelikle 1000 tıklamada 4 5 $ da buradan gelmiş olur.
Çünkü anketli indirme yöntemin çoğu kişiyi ikna etmek zordur, bu yüzden download linkine tıklayan kişiler anketi tamamlayıp indirmeseler dahi o sayfaya bc.vc - a modern URL shortener üzerinden gittikleri için az da kazanmış olursunuz, vdiyosu patlayanlar için ise zaten hesap yapmaya gerek yok diye düşünüyorum. :o

Link kısaltma için de anlatımımız olacak yapamayan arkadaşlar için ama mantıklı olan bir şey tabi ki bu. Paylaşım için teşekkürler :)

Onur şimdi senin bu siteyi açmanla birlikte film download sitesi işine giriyorum. haydi hayırlısı diyelim :) ykaın zamanda başlayalım

Onur şimdi senin bu siteyi açmanla birlikte film download sitesi işine giriyorum. haydi hayırlısı diyelim :) ykaın zamanda başlayalım

Link kilitlersin ancak usta :D film paylaşacak yer yok sunucuda 5 mb alıyoruz maksimum :D

O değil de sana bir şey soracaktım, api ile youtube'teki bir kanaldaki tüm videoların açıklamalarının sadece ilk satırını silmek mümkün mü? Şey mi yapmak lazım tüm açıklamayı alıp kaydedip silip ilk satırı geri mi atmak lazım :D Öyle sanırım :D neyse tamam :D

Link kilitlersin ancak usta :D film paylaşacak yer yok sunucuda 5 mb alıyoruz maksimum :D

O değil de sana bir şey soracaktım, api ile youtube'teki bir kanaldaki tüm videoların açıklamalarının sadece ilk satırını silmek mümkün mü? Şey mi yapmak lazım tüm açıklamayı alıp kaydedip silip ilk satırı geri mi atmak lazım :D Öyle sanırım :D neyse tamam :D

herşey mümkün yeter ki algoritmayı düzgün yapalım :D

3rUhes7.png

Evet gençler son testleri yapıyorum uygulama ile ilgili :D

[MENTION=1847]RockNRolla[/MENTION] 'nın sağlamış olduğu YTVDS aracılığı ile denemeler yaptım. 1 VDS üzerinden aynı anda 10 farklı kanala işlem emri verilebiliyor (pratikte 10 tane ile denedim, teoride daha çok da verebiliyor). 10 kanala kanal başına 5 saniyede 1 videodan toplamda 5 saniyede 10 video atılıyor :) hepsine keyword ile ilgili açıklama random geliyor, istenirse videoların hepsinin sonuna gün ya da ay MAY 2014 ya da 13 MAY 2014 şeklinde yazılıyor vs vs. Ben de bu bot yazanlar bir iş yapıyor sanardım, kolaymış bunlar :D (şaka şaka kızmayın :) ) User interface'i olmayan console application tarzında olacak sistem ilk başta, yakında birkaç arkadaşa dağıtırım onlar da dener.

Link kısaltma sitesi için de: bc.vc - a modern URL shortener referanslı linkten üye olabilirsiniz ;) 3-5 dönüş gelmeye başladı ama bakalım hemen göstermez kendisini tabi ki. 250 adet video attım 3 dakika kadar çalıştırarak programı, bakalım dönüşleri paylaşırım sizlerle, çalışmalar sürecek.

bu bildiğimiz hotfile dosya paylaşım gibi mesela orada 1k indirme 10$ otarz bi sistemmi siz 1indirmeye 20$ kadar diyorsunuz tam anlayamadım biri açıklayabilirmi yeniyimde sitede

konu yok olmuş hocam

Not2: YtPara üyeleri zamanla anlık ödeme alabilecekler. (yakında)

anlık derken otomatik olarak o gün mü ödenecek

register bilgilerini sallasak olur mu bir dünya bilgi istiyor :D

Sallayın bir yerine ytpara yazın yeter :) Konuyu kapattım botu kullandığmıızda spamdan kapanıyor hemen kanal diye :)

O gün ödenecek anlamında evet hocam; ancak sahte tıklamaya çalışmayın hemen acımam banlarım :D

Sallayın bir yerine ytpara yazın yeter :) Konuyu kapattım botu kullandığmıızda spamdan kapanıyor hemen kanal diye :)

O gün ödenecek anlamında evet hocam; ancak sahte tıklamaya çalışmayın hemen acımam banlarım :D

hocam çok tşkler özellikle skypeden verdiğiniz destek çok işime yaradı

aslında tebrikte etmek lazım o kadar uğraşıp anket dolduracak filan baya işsiz :D

skeyptan ne desteği verdiniz hocam bize de verin

aslında tebrikte etmek lazım o kadar uğraşıp anket dolduracak filan baya işsiz :D

skeyptan ne desteği verdiniz hocam bize de verin

Yok üstad bir şey demedim, bir iki soru sormuş arkadaş da forumla ilgilenirken cevaplayamadım o yüzden öyle yazmıştır ;)

Yok üstad bir şey demedim, bir iki soru sormuş arkadaş da forumla ilgilenirken cevaplayamadım o yüzden öyle yazmıştır ;)

anladım hocam şimdi deneme yaptımda sallama bir linkten

ONL?NE ASKER? STRATEJ? OYUNU!
Zumodi Videos
Ne kadar ak?ll??
Ücretsiz Tarot kartlar?

TR ile uğraşmayacağız ama oldu da oradan geldi geçmek baya zor gözüküyor

vds den denedim No offer available in your country. dedi ingiltere sunucuda

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri