warner bros telıf atıyormu

• Kullanıcı Askap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Startv mi kanal d mi telifcisi " [email protected] "

Disneyin telifcisi " free uzantili mail "

Digiturk telifcisi "gmail.com "

Demek ki oluyormus

---------- Spam Engelliyici 11:02 ---------- Önceki Mesaj 11:00 ----------

Askap bu mail ve [email protected] adreslerinden ayni saat icinde farkli videolara telif yedim ...

Telif atilmaya basladigi an bu 2 si beraber hareket eder

bizim türkler gmail kullanır ama dünyaca ünlü firmalar gmail kullanmaz. (kendi düşüncem)

kardaşım sen ne yapıyosun allah aşkına .. inatlaşanı Mahkemeye veren Warner Brosa geri bildirimde bulunuyorsun. Şuan 2 kişi warner bros yüzünden hapisde .. bu telif gerçek ve sen gerçek bir telife kalkıp geri bildirim yapmışsın .. tebrikler

Warner brosun 4 tane telifcisi var onlardan 1 ide budur. Adamın bir ara profilini filan paylaştım ama araştırmadan gidip geri bildirimde bulunuyorsunuz

---------- Spam Engelliyici 03:24 ---------- Önceki Mesaj 03:21 ----------

sen nerden biliyosun sahte oldugunu .. Sahte telifi atan kişinin yanındamıydın sen?

Telif 100 de 100 gerçektir. Rakipsiz kategori de bile 1 ay boyunca her gün bu adamdan telif yedim .. ve Sen sahte diyosun ..

Tekrar yazıyorum rakipsiz kategori sadece ben yukluyordum ve halen o kategoryi yükleyen yok .. her yukledigimde diger gün telif gelirdi ..

Bide şu her telif de sahte dir diyenler yiyosa gidin de o sahte dediğiniz telife kendi kanalınızdan geri bildirim yapın

:mad:
Ben karşı bildirim gönder mi dedim?
Gmail hesaplı çok sahte telif yedim, ondan yazdım.
Sahte bile olsa, telif uyarısı alınca içeriğin sahibi olduğunu ispatlamalısın.

Yani spam içerikte, kesinlikle geri bildirim YAPILMAMALI.

mail sahte gibi. ama warner bros telif atmıyor direk bomba gibi yağdırıyor :D

beyler şunu sorucam
bugun bahsi geçen mail adresinden bana telif geldi (6. sıradaydım )
ama diğer hiçbir videoya telif gelmedi
Bu mail gerçek olsa herkez telif yemez miydi, neden sadece ben telif yedim ?

Warner Bros, Universal Pictures, FOX, Sony vs bunun gibi firmaların içerikleri dünyaya pazarlandığı için her ülkeden telif yeme ihtimaliniz var. Warner Bros ABD'nin gözünden kaçan içerik İtalya'dakilerin dikkatini çeker o telif atar, İtalya'nın gözünden kaçar İspanyol atar. Maillere göre sahtedir, değildir yorumu yapmak pek doğru değil.

hiç vazgeçmeyeceksiniz warnerbros içeriğinden değil mi arkadaşlar:D Gün geçmiyorki sahte mi değil mi tartışmaları çıkıyor.Unutmayın Dünya genelindeki bütün ülkelerde warner in telifçileri vardır.Belki yüzlerce

Arkadaşlar konuyu hortlatıcam ama acil görenler cevap yazarsa sevinirim bi kanalımda warnerbrosa ait olmayan cartoon network e bağlı olan bi çizgi dizi vardı renderlı ve o içeriği atan yüzlerce kullanıcı var hepsi duruyo benimde 20 tane videomdan sadece 1 tanesine telif gelmiş ve o gelen telifte şu mailde ; " [email protected] "
1.si sahtemi değil mi ? 2.si ise warner brosa ait değil niye atsın ? yardımcı olursanız sevinirim.

Edit: düzeltiyorum içeriğin yapımcısı warner bros. Ama hala kafamda o mailin sahte olup olmadığı var cünkü 1 adet telif gelmiş diğerleri gelmedi belki gelir ama yinede sahte mi değil mi emin değilim.

Son düzenleme:
Arkadaşlar konuyu hortlatıcam ama acil görenler cevap yazarsa sevinirim bi kanalımda warnerbrosa ait olmayan cartoon network e bağlı olan bi çizgi dizi vardı renderlı ve o içeriği atan yüzlerce kullanıcı var hepsi duruyo benimde 20 tane videomdan sadece 1 tanesine telif gelmiş ve o gelen telifte şu mailde ; " [email protected] "
1.si sahtemi değil mi ? 2.si ise warner brosa ait değil niye atsın ? yardımcı olursanız sevinirim.

Edit: düzeltiyorum içeriğin yapımcısı warner bros. Ama hala kafamda o mailin sahte olup olmadığı var cünkü 1 adet telif gelmiş diğerleri gelmedi belki gelir ama yinede sahte mi değil mi emin değilim.
belli ki yeni türemiş ve bu iş için mail almış.maile bağlı kanal açmamış o yüzden izi de yok.

Ben daha görmedim attığını :) loyyy eski konuymuş :D

Hocam warner brosa ait içeriğiniz var mı hiç ? atmadılar mı bugune kadar ?

---------- Spam Engelliyici 03:37 ---------- Önceki Mesaj 03:36 ----------

belli ki yeni türemiş ve bu iş için mail almış.maile bağlı kanal açmamış o yüzden izi de yok.

hocam googledan falan arattım hani linkedln profili falan vardır belki gerçektir diye ama yok nafile hiç bilgi yok bu mail hakkında ne yapmalıyım gerçekten güzel kazanıyordu bu ayki ihtiyacım karşılanacaktı resmen çok kötü oldu ya :confused:

yok umuma açık bir firma :D
hayır işleri yapıyor :D uçarak atar hemde :D

yok umuma açık bir firma :D
hayır işleri yapıyor :D uçarak atar hemde :D

hocam normalde gülerdim ama inanın hayat memat meselesi haline geldi bu kanal benim için hiç böyle bel bağlamam bi kanala ama gerçekten önemliydi o yüzden lütfen biliyorsanız bir şeyler yazın konu eski zaten bakarsanız hortlattım ben.

yap geri bildirim yerse :D

hocam 2. veya 3. telifin gelmeyeceğini bilsem hani mail sahte olduğunu bilsem ya karşı bildirim yaparım yada 3-4 gün daha durur videoları silerim risk almamak için ama şuan mail orijinalse 10 dakika daha durmasını istemiyorum videoların silerim cok cok önemli bir kanal :confused:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri