warner bros telıf atıyormu

• Kullanıcı Askap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
gerı bıldırımde bulundum bakalım ne olcak

kardaşım sen ne yapıyosun allah aşkına .. inatlaşanı Mahkemeye veren Warner Brosa geri bildirimde bulunuyorsun. Şuan 2 kişi warner bros yüzünden hapisde .. bu telif gerçek ve sen gerçek bir telife kalkıp geri bildirim yapmışsın .. tebrikler

Warner brosun 4 tane telifcisi var onlardan 1 ide budur. Adamın bir ara profilini filan paylaştım ama araştırmadan gidip geri bildirimde bulunuyorsunuz

---------- Spam Engelliyici 03:24 ---------- Önceki Mesaj 03:21 ----------

Ben warnerbrostan çok telif yedim. Gmail hesaplı telifini hatırlamıyorum.
Üzgünüm, sahte telif gelmiş.
Gmail hesaplı teliflerin hepsi sahte telif bence. Bazıları komik adları ile çok belli ediyor.
Video özgün değilse, sahte teliften kurtulamıyorsun.

sen nerden biliyosun sahte oldugunu .. Sahte telifi atan kişinin yanındamıydın sen?

Telif 100 de 100 gerçektir. Rakipsiz kategori de bile 1 ay boyunca her gün bu adamdan telif yedim .. ve Sen sahte diyosun ..

Tekrar yazıyorum rakipsiz kategori sadece ben yukluyordum ve halen o kategoryi yükleyen yok .. her yukledigimde diger gün telif gelirdi ..

Bide şu her telif de sahte dir diyenler yiyosa gidin de o sahte dediğiniz telife kendi kanalınızdan geri bildirim yapın

kardaşım sen ne yapıyosun allah aşkına .. inatlaşanı Mahkemeye veren Warner Brosa geri bildirimde bulunuyorsun. Şuan 2 kişi warner bros yüzünden hapisde .. bu telif gerçek ve sen gerçek bir telife kalkıp geri bildirim yapmışsın .. tebrikler

Warner brosun 4 tane telifcisi var onlardan 1 ide budur. Adamın bir ara profilini filan paylaştım ama araştırmadan gidip geri bildirimde bulunuyorsunuz

---------- Spam Engelliyici 03:24 ---------- Önceki Mesaj 03:21 ----------

sen nerden biliyosun sahte oldugunu .. Sahte telifi atan kişinin yanındamıydın sen?

Telif 100 de 100 gerçektir. Rakipsiz kategori de bile 1 ay boyunca her gün bu adamdan telif yedim .. ve Sen sahte diyosun ..

Tekrar yazıyorum rakipsiz kategori sadece ben yukluyordum ve halen o kategoryi yükleyen yok .. her yukledigimde diger gün telif gelirdi ..

Bide şu her telif de sahte dir diyenler yiyosa gidin de o sahte dediğiniz telife kendi kanalınızdan geri bildirim yapın
Hocam bu warner bros yuzunden hapse girenler youtubeden dolayımı gırdiler yoksa kendı sıtelerıne warnerin içeriğini yükledikleri içinmi girdiler

Hocam bu warner bros yuzunden hapse girenler youtubeden dolayımı gırdiler yoksa kendı sıtelerıne warnerin içeriğini yükledikleri içinmi girdiler
1 tanesi website ( türk sitesi ) 1 tanesinde yabancı YT yuzunden .. copyright warner bros yazdım çıkan sayfalarda görmüştüm hatta ingilizce bilen arkadaşa da çeviri yaptırtmıştım translate den emin olmadıgım için

1 tanesi website ( türk sitesi ) 1 tanesinde yabancı YT yuzunden .. copyright warner bros yazdım çıkan sayfalarda görmüştüm hatta ingilizce bilen arkadaşa da çeviri yaptırtmıştım translate den emin olmadıgım için
Teşekkur ederim o yabancı arkadası yt den dolayı hapse attılarsa demek oluyorkı hepımız rısk altındayın Ben Warner yuklemıyorum ama spamcıyım İnşallah sakata gelmeyız ılerde

Teşekkur ederim o yabancı arkadası yt den dolayı hapse attılarsa demek oluyorkı hepımız rısk altındayın Ben Warner yuklemıyorum ama spamcıyım İnşallah sakata gelmeyız ılerde

Adamlardan herşey beklenir. Türkiye deki yetkililerle bile maileştim adamlara kanalı nasıl kurtarırız 7 gun sonra kapanacak diye sordum gelen cevap kesinlikle herhangi bir mail atmayin basiniz agriyabilir :D TR Deki yetkililer iyimser .. Onlarada Filmler için TR de yetki verilmiş .. [email protected] du galiba mail adresi

Adamlardan herşey beklenir. Türkiye deki yetkililerle bile maileştim adamlara kanalı nasıl kurtarırız 7 gun sonra kapanacak diye sordum gelen cevap kesinlikle herhangi bir mail atmayin basiniz agriyabilir :D TR Deki yetkililer iyimser .. Onlarada Filmler için TR de yetki verilmiş .. [email protected] du galiba mail adresi
Türkiyedeki telif yasalarıda korsan cd satanlar yuzunden çok aırlaşmıs dedığınız gıbı hapıse bile gıdılır Hangi içerik olursa olsun kesınlıkle gerı bıldırımde bulunmamak lazım bana göre
bende daha yenı başladığımda yt işine forumdan bırıne ınandım Adam yüzde beşyüz sahte yazmıs telıf gercek çıktı Allahtan yt gerı bıldırımımı kabul etmedı anlasılan bır sorun olmadı Gerı bıldırımde bulunduğum zaman gercek olduğunu anlayınca gmail kökten sılmıstım buda bir hata tabı Çok şükür bır sorun olmadı

Bu gerçek dun banada geldi önce bu mailden 1 dk sonra geri kalanina [email protected] diye mailden geldi

Son düzenleme:
Warner Bros Medcezir Dizisine bile telif atıyor. Videonun id'sinde Hash'inde var.. At bakalım bi tane medcezir videosu anında warner Brostan telif geliyor :)

---------- Spam Engelliyici 07:57 ---------- Önceki Mesaj 07:53 ----------

gmail sahte telif atmış diyorlar :) arkadaşlar bizler nasıl youtube a üyelik için google account kullanıyorsak onlarda o şekilde yapıyorlar.. gmail diye sahte olduğunu düşünmeyin lütfen. :)

Hala sahte diyenler var, size gore hersey sahte zaten beyler. Konuya gelip sahte yazmaniza gerek yok. Orada orjinal uzantili warner maili olsa dahi sahte dersiniz siz. Bi arastirin bakalim konuda gecen gmail adresi kime ve nereye aitmis. Bos keseden sallamakla olmuyor bu isler.

banada telif atan mail bu arkadaşlar

[email protected]

ayrıca video gizlideyken geldi telif hatırlatayım..

gmail li gerçek telif mi olur.

Startv mi kanal d mi telifcisi " [email protected] "

Disneyin telifcisi " free uzantili mail "

Digiturk telifcisi "gmail.com "

Demek ki oluyormus

---------- Spam Engelliyici 11:02 ---------- Önceki Mesaj 11:00 ----------

Askap bu mail ve [email protected] adreslerinden ayni saat icinde farkli videolara telif yedim ...

Telif atilmaya basladigi an bu 2 si beraber hareket eder

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri