Waybe Quiz İçin Geçen Seneden Uyarmışım

• Kullanıcı HunterLord
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri
Zaten belliydi hepimiz diyorduk yakında ödemez ama şimdilik ödüyor diye. :)

Sen quizin tüm ödeme konularına bak ben neler demişim. :D Hatta benim uyarılarım partnerdeki kullanıcı sayısı henüz 6k felanken başlamıştı. :p Ama dinleyen yoktu tabi. ;)

Way be. Kahrolsun bawzı şeyler.
Bir mod başlığı düzeltse acayip göz tırmalıyor.

w kullandığım için mi göz tırmalıyor?

adam kahin beyler :D

Babus alay konusu etmişsinizde o zaman ki uyarıyı, ben sadece orada ki bir yoruma cvp vermiştim : yanilmiyorsam quiz her türlü kapananı öder yüklenin dediği için bu mesajı yazmıştım.

açılın adam harbi kahin şunu düşündüm şimdi geçen sene uyarmış o günlerde böle bişeyler olmuş 1 sene daha gitmiş quiz öyle acaba şimdide 1 sene daha öle gidermi :D

geçen sene dediğin 5 ay olmuş :) 5 ayın kazancını aldın ama 3 ayın kazancı içeride kaldı :)

bu uyarıyı yaptıktan son siz bıraktınızmı quızle calısmayı hocam :) cok ciddi bi zaman farkı var 9 ay kaybetmektense 1 ay kaybetmek daha mantıklı

9 ay mı? 5 ay mı? quiz haziran temmuz agustos kazançlarını ödemiyor. ve içeride kalan para yaklaşık 6 hane ama alamicam. bu arada ben çalışmaya devam ettim çünkü kanalarım 3 ay önceye kadar hiçbir zaman kapanmadı
Zaten belliydi hepimiz diyorduk yakında ödemez ama şimdilik ödüyor diye. :)

o tarihte biri yüklenin quize her türlü ödemeyi yapar dediği için yazmıştım o mesajı. Şimdi biri adsense ömür boyu ödeme yapacak yüklenin dese yine uyarırım yarın ne olacağı beli olmaz diye. sadece bilgilendirme amaçlıydı.

Nedense geçmişte ki mesajım şimdi alay konusu olmuş :D 9 ay diyen arkadaşlar var. Haziran temmuz agustos kazançlarını aldınız mı ki 9 ay kapanını ödemiş?

Sen quizin tüm ödeme konularına bak ben neler demişim. :D Hatta benim uyarılarım partnerdeki kullanıcı sayısı henüz 6k felanken başlamıştı. :p Ama dinleyen yoktu tabi. ;)

Bilmezmiyiz her ödeme zamanlarında yakınırdın sürekli hard spam yapıyolar diye hele bi ödeme geçiktimi uzun uzun yazardır hey gidi günler hey :D

aynen hocam w kullandığınız için.
bende forumda öyle bir nick falan sandım ilk okumada.

Bilmezmiyiz her ödeme zamanlarında yakınırdın sürekli hard spam yapıyolar diye hele bi ödeme geçiktimi uzun uzun yazardır hey gidi günler hey :D

Hahahaha aynen öyle. ''Abanmayın beyler çocuklar var'' deyişim dün gibi aklımda. O günler güzeldi ama bro çünkü her şey yeniydi. Uyardık, bağırdık çağırdık dinletemedik. Ben günde 500 kanal sokarım sanane diyen heriflere eğilmedik. Yapacak bir şey yok. Kaybım çok büyük, sizlerinde öyle ama her şeye inat hatta be hatta quize inat eskisinden daha net gülümsüyorum. :D

Hahahaha aynen öyle. ''Abanmayın beyler çocuklar var'' deyişim dün gibi aklımda. O günler güzeldi ama bro çünkü her şey yeniydi. Uyardık, bağırdık çağırdık dinletemedik. Ben günde 500 kanal sokarım sanane diyen heriflere eğilmedik. Yapacak bir şey yok. Kaybım çok büyük, sizlerinde öyle ama her şeye inat hatta be hatta quize inat eskisinden daha net gülümsüyorum. :D

çok güzel günlerdi özlüycez o günleri :) kayıplar çok büyük ama şu dakkadan sonra önümüzdeki aylar yıllar daha önemli birçok kişi elenicek meydan sağlamcılara kalıcak artık. ben gülüşümü 1 eylül sonrasına saklıyorum :)

kendi yaptığın uyarıları kendin de dinlememiş gibisin :D :D

---------- Spam Engelliyici 21:34 ---------- Önceki Mesaj 21:32 ----------

torunlarımıza anlatırız quizi artık :D :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri