Web adsense hakkında birkaç soru

• Kullanıcı Apoled
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

Apoled

Kayıtlı Üye
Web adsense başvurusunu bugün yaptım, onaylanma ne kadar sürüyor ? ikinci onay varmış sanırım bu konu hakkında bilgisi olan var mı ?

ilk onayı genelde herkes alir. 2-3 gün sürer max. daha sonra onayi alirsan reklamları yerleştirirsin reklamlar beyaz olur endişe etme. 1-2 hafta 2. onay süreci sürer. Onay verilerse reklam otomatik çıkar. Rastgele

ilk onayı genelde herkes alir. 2-3 gün sürer max. daha sonra onayi alirsan reklamları yerleştirirsin reklamlar beyaz olur endişe etme. 1-2 hafta 2. onay süreci sürer. Onay verilerse reklam otomatik çıkar. Rastgele

reklam yerleşimi hakkında nelere dikkat etmek lazım

Youtube adsense ile web adsense ilişkili mi ? Sanırım ilişkili. Aynı pc üzerinden web adsense ve youtube adsense kullanmak sakıncalı olur mu ?

Web adsense başvurusunu bugün yaptım, onaylanma ne kadar sürüyor ? ikinci onay varmış sanırım bu konu hakkında bilgisi olan var mı ?

İlk onayı aldıktan sonra anasayfaya tek reklam koy sadece, ikinci onaydan sonra reklam yerleşimi yaparsın.

İlk onayı almak kolay oluyor, önemli olan 2. onayı almak o da arkadaşın dediği gibi 1-2 hafta sürüyor.

Tabiki sakıncalı olur. 1 Kişinin 1 adsense hesabı olur. Tavsiyem başka açma.

İlk onayı almak kolay oluyor, önemli olan 2. onayı almak o da arkadaşın dediği gibi 1-2 hafta sürüyor.

İlk onayı aldıktan sonra anasayfaya tek reklam koy sadece, ikinci onaydan sonra reklam yerleşimi yaparsın.

Reklam yerleşimi yaptıktan 3 5 saat sonra aşağıdaki mail geldi.
QBOWLG.png

daha sonra başvuru yapma hakkım var mı ? yoksa bir daha adsense ile siteyi kullanamayacakmıyım ?

Reklam yerleşimi yaptıktan 3 5 saat sonra aşağıdaki mail geldi.
QBOWLG.png

daha sonra başvuru yapma hakkım var mı ? yoksa bir daha adsense ile siteyi kullanamayacakmıyım ?

Hesap devredışı kaldığı için aynı gmail ile başvuramayacaksınız muhtemelen. Bu yüzden farklı bir gmail hesabı ile aynı site ile başvurabilirsiniz. Ancak başvurduğunuz sitede yanlışlar ne ise onun düzeltilmesi lazım.

hep aynı olay oluyor veriyorlar 2 3 saat sonra yada sabaha hop kapanıyor

Hesap devredışı kaldığı için aynı gmail ile başvuramayacaksınız muhtemelen. Bu yüzden farklı bir gmail hesabı ile aynı site ile başvurabilirsiniz. Ancak başvurduğunuz sitede yanlışlar ne ise onun düzeltilmesi lazım.
Sanırım yanlışlık değil olay, ben,m hitlerim genelde facebook'tan geliyordu ve bu politikalara aykırıymış. biraz googledan gelen hitler artınca tekrar denerim
hep aynı olay oluyor veriyorlar 2 3 saat sonra yada sabaha hop kapanıyor

sanırım öyle bir sorun varmış, ne güzel reklamlar açıldı hatta tbm falan sayıyordu sabah pat diye banlandı

Sanırım yanlışlık değil olay, ben,m hitlerim genelde facebook'tan geliyordu ve bu politikalara aykırıymış. biraz googledan gelen hitler artınca tekrar denerim

sanırım öyle bir sorun varmış, ne güzel reklamlar açıldı hatta tbm falan sayıyordu sabah pat diye banlandı

Facebook'tan gelen hit organik olmuyor. Bildiğim kadarıyla ref hit oluyor. Bu da zaten ilkelere aykırı...

facebookla falan alakası yok hocam

Bir sitenin hitlerinin çoğunun başka siteden direk gelmesi ve google'den gelen hitlerin az olması adsense için önemli ve ihla yapmış sayılırsınız. Bugün onay verse de yarın ödeme almak istediğiniz de muhakkak karşınıza çıkacaktır. Bu şekilde ödeme alanları da anlamıyorum nasıl yaptıklarını...

Bir sitenin hitlerinin çoğunun başka siteden direk gelmesi ve google'den gelen hitlerin az olması adsense için önemli ve ihla yapmış sayılırsınız. Bugün onay verse de yarın ödeme almak istediğiniz de muhakkak karşınıza çıkacaktır. Bu şekilde ödeme alanları da anlamıyorum nasıl yaptıklarını...

Evet haklısınız araştırdığımda bu sonuç ortaya çıktı, zaten analyticsde social diye gözüküyor gelen hitler, siteyi newse soktuğumuz zaman zaten ordan hit gelecektir

bunun politika ihlali oldugu nerede yazıyor buraya yazarmısın ?

şimdi bu konu göreceli dostum . Şimdi blierli kaynaktan hit çekmek facebooktan hit gelirse banlanır demek değildir yanlış yönlendirmeyelim bilmeyen arkadaşları. Sen siteyi facebook ile besliyorsun diye banlanmaz adsensen. Asıl mesele kullanıcılara dogru içeriği amacına ulaşan bilgiyi veren site ile orantılı. Adsense bir siteye onay verirken yüzlerce kriterle değerlendiriyor. Yani işin özü içeriğiniz ile alakalı hit çekiyorsanız facebooktan gelen ziyaretçi sitenizi geziniyor aradıgı bilgiyi buluyor içeriği doyurucu ise hiçbir sakıncası yok çekilebilir. Vakti zamanında sırf facebooktan hit çekilen haber sitesine ortaklık yaptım hemde 100 100 spam kopyala yapıştır hiçbir sorun olmadı. Bence google belirli kaynaktan derken facebooku direk kastetmemiş

şimdi bu konu göreceli dostum . Şimdi blierli kaynaktan hit çekmek facebooktan hit gelirse banlanır demek değildir yanlış yönlendirmeyelim bilmeyen arkadaşları. Sen siteyi facebook ile besliyorsun diye banlanmaz adsensen. Asıl mesele kullanıcılara dogru içeriği amacına ulaşan bilgiyi veren site ile orantılı. Adsense bir siteye onay verirken yüzlerce kriterle değerlendiriyor. Yani işin özü içeriğiniz ile alakalı hit çekiyorsanız facebooktan gelen ziyaretçi sitenizi geziniyor aradıgı bilgiyi buluyor içeriği doyurucu ise hiçbir sakıncası yok çekilebilir. Vakti zamanında sırf facebooktan hit çekilen haber sitesine ortaklık yaptım hemde 100 100 spam kopyala yapıştır hiçbir sorun olmadı. Bence google belirli kaynaktan derken facebooku direk kastetmemiş

Hocam ;
ben burada facebook'dan bahsetmedim.

Kaldı ki bu genel bir kavram tek tek siteleri buraya yazacak değil. Facebook, Twitter'den gelen hitler diye o zaman başka sitelerden gelen hitler bu kurala girmeyecek mi ?

Kaldı ki kesin banlanacak da demedim...

News'e girdikten sonra çoğu site spam yapıyor bildiğim kadarıyla bunun daha önüne geçilemedi Bu dediğiniz spam işini normal bir sitede yapın bakalım ne olacak ?

Spam yüzünden news'den atılan siteleri de gördük...

Kaldı ki belirttim ; Bu şekilde ödeme alanları da anlamıyorum nasıl yaptıklarını...

'' spam işini normal bir sitede yapın bakalım ne olacak ? ''

emin ol yapıyorum ve bakıyorum ;)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri