Merhaba arkadaşlar 50 günlük video sitemin pini geldi
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hayırlı olsun hocam
bu arada profiliniz de didimli olduğunuz yazıyor acaba istanbul dan didim e ortalama 120 ile gitsem kaç saatte didim de olurum
hayırlı olsun hocam
bu arada profiliniz de didimli olduğunuz yazıyor acaba istanbul dan didim e ortalama 120 ile gitsem kaç saatte didim de olurum
İstanbul dan gelmeyen birisi bunu zor bilirBende aydın merkezdenim ama hiç tahmin yürütemiyorum en güzeli maps.google.com amcaya sormak
ortalama 6 saatte gelirsin
---------- Spam Engelliyici 16:27 ---------- Önceki Mesaj 16:26 ----------
otobüs firmasında çalışıyorumsorun yok hesaplarız
İstanbul dan gelmeyen birisi bunu zor bilirBende aydın merkezdenim ama hiç tahmin yürütemiyorum en güzeli maps.google.com amcaya sormak
ortalama 6 saatte gelirsin
---------- Spam Engelliyici 16:27 ---------- Önceki Mesaj 16:26 ----------
otobüs firmasında çalışıyorumsorun yok hesaplarız
Hayırlı olsun..videolar özgün mü
hocam siteniz film sitesi mi?![]()
hocam siteyi kenidizmi yaptıınız: ?
Anlamadığım konu şu ki yetersiz metin den nasıl red almadınız.
benim aklımda bir video site projesi var
bu kadar kolay mıydı yav
hocam adsense başvurusunu siteyi açtıktan ne kadar zaman sonra yaptın ne kadar sürede kabul oldu?
ayrıca siteyi hangi site yardımıyla kurudnuz, siz temayı seçiyorsunuz hazır, 2 dk da teslim ediyolar falan o tarz bişey mi?
Bişey sorucam şimdi benim youtube için adsensem var içinde parada var ama ben yakında web sitesi açıcam bu adsenseyi web sitesi içinde kullanabilir miyim? daha önce pin felan geldi tekrar beklemek mi gerekicek
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.