Web İçin Adsense Püf Noktaları

• Kullanıcı izzzetc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
reddedildiğinde inatla başvurmak :) Legal sitemi sürekli redettiler , 1 hafta sonra yine başvurdum kabul edildi.Halbuki 1 hafta önceki de site ve içeriklerdi.

Neye göre inceliyorlarsa bende başvuruyorum red alıyorum sürekli şimdi yeniden başvurdum bekliyorum. Arkadaşta red almış sonra hiçbirşey yapmadan aynı gün yeniden başvurmuş kabul görmüş. İnceleyen insanların ruh halleriyle alakalı sanırım.

sonradan ayırma gibi birşey yok farklı bi adsense açıp başvurucaksınız site için
yeni adsense ile başvurup onaylatıp eskisinden silebilirmiyim ?
sayfanın altına koydum bide ben kodu o sıkıntı olurmu ? çok sordum hocam ama cahillikten :D

---------- Spam Engelliyici 00:13 ---------- Önceki Mesaj 00:13 ----------

Neye göre inceliyorlarsa bende başvuruyorum red alıyorum sürekli şimdi yeniden başvurdum bekliyorum. Arkadaşta red almış sonra hiçbirşey yapmadan aynı gün yeniden başvurmuş kabul görmüş. İnceleyen insanların ruh halleriyle alakalı sanırım.

bu iş youtube'dan sıkıntılıymış hocam :D allahtan özgünümde içim rahat o konuda :D

yeni adsense ile başvurup onaylatıp eskisinden silebilirmiyim ?
sayfanın altına koydum bide ben kodu o sıkıntı olurmu ? çok sordum hocam ama cahillikten :D

---------- Spam Engelliyici 00:13 ---------- Önceki Mesaj 00:13 ----------

bu iş youtube'dan sıkıntılıymış hocam :D allahtan özgünümde içim rahat o konuda :D

eskisinde olup olmaması pek fark etmez.

sayfanın altına koymanı önermem güzel bi yere koy onaylamazlar sonra sitede hit yok ise gene onaylamazlar . Domain yeni googlede indexin yok ise gene onaylamazlar en önemli unsurlar bunlar günlük en az bi 100 hitin olsun

zamanında cok ugraştım baya bilgim var site illetinden kurtuldum :d derdi çok yotube onun yanında şahane geliyor :D

eskisinde olup olmaması pek fark etmez.

sayfanın altına koymanı önermem güzel bi yere koy onaylamazlar sonra sitede hit yok ise gene onaylamazlar . Domain yeni googlede indexin yok ise gene onaylamazlar en önemli unsurlar bunlar günlük en az bi 100 hitin olsun

zamanında cok ugraştım baya bilgim var site illetinden kurtuldum :d derdi çok yotube onun yanında şahane geliyor :D

çok hevesli girdim işe hocam inşallah kırılmaz hevesim :D ama siteden pek kazanç beklemiyorum özgün oldugu için içerik reklam olsun değişik bi yüzüm olsun web sitesi istedim az da olsa bişey gelirsede biyerlere bağışlayacağım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri