Web site kurulum hizmetleri. (Uygun Fiyat Garantisi)

1 Adet site yaptırıldı . profesyonellikle uzaktan yakından alakası yok . 1 gün dedi 3 günde teslim etti ses çıkarmadım. sadece wp tema atıp bıraktı, (yarısı ingilizce olarak kaldı, iletişime geçtim düzelttm dedi ama hala ingilizce kısımlar vardı ses çıkarmadım, bende başkasına düzelttirdim ) Seo olarak hiçbirşey goremedim. hosting için yıllık ücret gonderildi fakat 1 hafta sonra guvenlik nedeniyle kendi hostingime taşıdım. hosting parasını iade istedim gondermedi. arkadaş baya bi yoğun. Kendiniz yapsanız emin olun daha iyi yaparsınız tavsiye etmem. :confused:

1 Adet site yaptırıldı . profesyonellikle uzaktan yakından alakası yok . 1 gün dedi 3 günde teslim etti ses çıkarmadım. sadece wp tema atıp bıraktı, (yarısı ingilizce olarak kaldı, iletişime geçtim düzelttm dedi ama hala ingilizce kısımlar vardı ses çıkarmadım, bende başkasına düzelttirdim ) Seo olarak hiçbirşey goremedim. hosting için yıllık ücret gonderildi fakat 1 hafta sonra guvenlik nedeniyle kendi hostingime taşıdım. hosting parasını iade istedim gondermedi. arkadaş baya bi yoğun. Kendiniz yapsanız emin olun daha iyi yaparsınız tavsiye etmem. :confused:

Hocam size seo için kelimeleri 3 anahtar kelime belirtmelisiniz dedim belirtmediniz.

En başta dediğim gibi bu pakette hazır temalar giydiriyorum özel çizim yapmıyorum. Özel çizim için ayrı ücretler alıyorum..

Gecikme olduğunda size bildirdim sorun olmayacağını söylediniz sorun ediceğinizi bilsem gece uyumaz otururdum başına. İngilizce kısımlarda panelinizden tema bölümüne girip ctrl+f ile anında düzeltilicek yerler ama yoğunluktan yazınızı görmedim sizde 2. kez bildirmemişsiniz. İnsanlık hali

Skype ekledim.. Bakabilir misiniz.. [MENTION=10243]herzaman[/MENTION]

Son düzenleme:
kadın bloğu kurdurmak istiyorum hocam pm alabilirmiyim yada skype eklermisiniz azomaxtr

[MENTION=10243]herzaman[/MENTION] hocam .com gibi uzantıları nasıl satın alabileceğimizi biliyor musun?

Yalnız ben .com gibi bir uzantı satın almak istiyorum.Bu bana ne kadar patlar?

Yalnız ben .com gibi bir uzantı satın almak istiyorum.Bu bana ne kadar patlar?

Hocam ben 40tl lik paketin içerisinde sizin adınıza .com domain alıp siteyi herşeyiyle kurup teslim ediyorum. Domain fiyatları için ihs.com.tr ye bakabilirsiniz güzel firmadır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri