hocam hayırlısı olsun skyp ve ornek sıte rıca edeyım
Pm gönderildi.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam hayırlısı olsun skyp ve ornek sıte rıca edeyım
hayırlı satışlar hocam 1 yıllık domain + host fiyatı ve sunucu özelliklerini pm atar mısınız?
Merhaba domain+ host diye ayrı bir satış yok. Ben site kurulumu yapıyorum bunun içerisinde sizin adınıza reglenen domain dahil istediğiniz firmaya domaininizi taşıyabilirsiniz. İlk ay hosting de ücretsiz dilerseniz yıllık 25tl (aylık 5tl) ye hostu kullanmaya devam edebilirsiniz. Hosting özellikleri 10gb alan limitlendirilmemiş trafik ve alt özellikler.
anlık 1k hit'i kasmadan kaldırabilir mi sunucular hocam?
Hosting firmaları cpu oranını genelde 100/25 olarak ayarlar. Eğer site gerekli optimizeler yapılmamışsa örnek veriyorum biri 1 de kasarken diğeri 10 da kasmaz. Günlük 8-10 k hiti olan siteler şuan mevcut herhangi bir sorun yok. Daha büyük projeler var ise ve buna artık hosting yeterli gelmiyorsa (Yani bu benim açtığım host yeterli gelmiyorsa zaten hiçbir host firmasının sağladığı host hizmeti yeterli gelmez) gerekli optimizasyonları yapar, gereksinimleri sağlarız.
tamam hocam siteyi kendim kodluyorum, kodlama bitince (bir hafta içinde ) sizinle iletişime geçerim detayları konuşuruz
GÜncel arkadaşlar.
---------- Spam Engelliyici 23.10.2015 00:54 ---------- Önceki Mesaj 22.10.2015 23:38 ----------
Güncel.
skypdsn dönüs yaparsanız sevinirim
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.