Web siteniz için kodlama bilmeden mobil uygulama hazırlayın - Resimli|Mobincube

Mobincube

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.mobincube.com
Mobincube İle Kod Bilmeden Android Uygulaması Hazırlayıp Gelir Elde Edebilirsiniz !

Dünyada mobil cihazların kullanımları gittikçe artıyor. Hatta şöyle de diyebiliriz. Bir mobil cihaz çılgınlığı aldı başını gidiyor. Hatta insanlar saatler öncesinden bu cihazlara sahip olmak için sıraya giriyorlar ve görünen o ki mobil cihazlar hayatımızın her alanına tamamen girecek. Ülkemizde de durum farklı değil. Özellikle android işletim sistemine sahip ucuz cihazlar bulunabilmesi hem android işletim sisteminin hızlı yükselişine neden oldu hem de daha düne kadar belirli çevrelerin android işletim sistemini görmezden gelmelerinin hata olduğu ortaya çıkarttı ve şimdi neredeyse dün çamur attıkları Android'e sahip çıkmaya başladılar.

Bu durum web site / blog sahiplerininde mobil sayfaların yanında mobil uygulama hazırlama gereksinimi doğurdu. Lafı fazla uzatmadan programlama bilgisine bile gerek olmadan web sitenize / blogunuza kolayca Android-iOS uygulaması yapmanıza olanak sağlayan servisi anlatacağım.

En basit şekilde mobil uygulamanızı yapmak için şu adımları izleyin;

Siteye giriş için Tıklayınız

Not: Bu konuda en basit yöntem anlatılmıştır.Daha profesyonel uygulamalar için hazır şablonları kullanabilirsiniz.

İlgili Konular:
- http://www.ytpara.com/mobil-uygulam...notification-gonderimi-resimli-mobincube.html
- http://www.ytpara.com/mobil-uygulam...playe-uygulama-yukleme-resimli-mobincube.html

Mükemmel paylaşım. 20 uygulama yapip play store a zenginim

yaptıgımız uygulama veya sıtelerde reklamlarınız gosterılıcekmı

Hocam uygulamayi yaptıktan sonra bana dosyasını verir mi? Yoksa dosya kendinde mi kalıyor? Kendinde kalırsa kazanç elde edemeyiz de ondan dedim

Hocam uygulamayi yaptıktan sonra bana dosyasını verir mi? Yoksa dosya kendinde mi kalıyor? Kendinde kalırsa kazanç elde edemeyiz de ondan dedim

Evet hocam uygulamayı ürettikten sonra apk dosyasını istediğiniz gibi paylaşabilirsiniz. Diğer appbuilder siteleri gibi saçma sapan kısıtlamaları yok.
Uygulamada yayınlacak reklamları sistem otomatik olarak ayarlıyor. Bu sayede sizden herhangi bir kod istemiyor. Ödemeleri mobincube size gönderiyor. Mobincubenin diğer sistemlerden ayırt edici özellikleri;
-Uygulamanızdan ilk günden itibaren gelir elde edebiliyorsunuz.
-Apk dosyasını size veriyor.Uygulamayı istediğiniz uygulama mağzasında paylaşabilirsiniz.
-İndirme limiti yok.
-Sınırsız sayıda uygulama yapabilirsiniz ve boyut sınırlaması yok.
-Tasarım aşamasında hiç bir şekilde sizi kısıtlamıyor.
-Ücretli hizmetleri en uygun fiyata sunuyor.
-Sizi hiçbir şekilde reklam koduyla uğraştırmıyor.

Evet hocam uygulamayı ürettikten sonra apk dosyasını istediğiniz gibi paylaşabilirsiniz. Diğer appbuilder siteleri gibi saçma sapan kısıtlamaları yok.
Uygulamada yayınlacak reklamları sistem otomatik olarak ayarlıyor. Bu sayede sizden herhangi bir kod istemiyor. Ödemeleri mobincube size gönderiyor. Mobincubenin diğer sistemlerden ayırt edici özellikleri;
-Uygulamanızdan ilk günden itibaren gelir elde edebiliyorsunuz.
-Apk dosyasını size veriyor.Uygulamayı istediğiniz uygulama mağzasında paylaşabilirsiniz.
-İndirme limiti yok.
-Sınırsız sayıda uygulama yapabilirsiniz ve boyut sınırlaması yok.
-Tasarım aşamasında hiç bir şekilde sizi kısıtlamıyor.
-Ücretli hizmetleri en uygun fiyata sunuyor.
-Sizi hiçbir şekilde reklam koduyla uğraştırmıyor.

Adsenseye göre kazanç farki var mi?

Mobilde webdeki gibi Google üstünlüğü tam olarak yok. Bu yüzden uygulamalarda birkaç reklam firmasının reklamı görüntüleniyor. Bunun içinde Google reklam servisi de mevcut.

Hocam play store dan developer hesabi alsam. Burdan 10 uygulama yapsam atsam oraya. Admob ile de güzel kazanç sağlar miyim? Burda yapılan uygulamalar ne tarz. Mesela flappy bird gibi mini oyunlar yapabilir miyim? Yoksa hesap makinesi mi yapıyor? Anlat biraz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri