Web_Scripti ile Kapanmalara Karşı Önlemler

Merhaba hocam, bende harfiyen okudum.

Mesala bizdeki kanala ait videoların etiketlerini başlıklarını düzenleme. Youtube bunun için kod veriyor hocam. Al kanala girmeden düzenle diye. Bu kodu partner şirketlerinin yetkisi var diye cok gördük her videomun altına kendi partner linkini yazanları. Hemde hepsine bu kodla yapıyor o büyük partnerlar. Yani kullanılması için youtube veriyor. Al ayarla tek seferde yap diye hocam. Ben 15 mayıs kıyımjndan sonra tüm sunucularımı değiştirdim. Ama ondan sonra hiç değiştirmedim. Yükleme olarak çok haklısın birgün gelir youtube derki bir sunucudan bu kadar aralıksız yükleme diye. Ama ben kalkıp her üye günde 250 video artık atabilir dersem herkes karşı çıkar. Bu nedenle yüklemesini kişiler viddoyaplı vds kullanıp ayırabilir.

Kesinlikle youtubeda artık video editleme yaptırmıyorum. Bunu 6 aydır yaptırmıyorum o konuda cok haklıydın yapamamam gerekirdi ve 15 mayıs kıyımı ben yaptıktan 1 gün sonra cıktı hemen kaldırdım. O günden sonra zararlı hiç bir kod kullanmıyorum. Herşey youtube un verdiği api kodlarla yapıyorum. Gün gelir dur derse o gün botların ve partner şirketlerin bittiği ve kapandığı gündür.

Video editördeki olay api ile alakalı deyil, google seo politikalarında bunu çok iyi belirtiyor zaten, yt de sonuç spam oluyor, x sayıdaki videoya aynı açıklama ve etiket girmek spam sebebidir. Bana bunu yapıyorum sorun yok diyen olabilir, bu saaten sonra yapsınlar ve kanalın kapanmadığını bana ispat etsinler. O zaman bende bu tezimi çürüteyim.

İplerinizi belirli peryotla değiştirmenizi şiddetle tavsiye ediyorum.

Video editördeki olay api ile alakalı deyil, google seo politikalarında bunu çok iyi belirtiyor zaten, yt de sonuç spam oluyor, x sayıdaki videoya aynı açıklama ve etiket girmek spam sebebidir. Bana bunu yapıyorum sorun yok diyen olabilir, bu saaten sonra yapsınlar ve kanalın kapanmadığını bana ispat etsinler. O zaman bende bu tezimi çürüteyim.

İplerinizi belirli peryotla değiştirmenizi şiddetle tavsiye ediyorum.

Merhaba hocam,

evet bu yüzden tam özgünleştirme, etiket ve açıklama özgünleştirme var ve aynen özelliği. Bir kanala aynı etiket ve açıklamadan yana değilim

biz boşunamı foruma mail satış konusu açtık :) uğraşmayın diye tabiki :D

2) Kanallarınızın maillerini telifleri görmek için ortak bir gmail adresine yönlendirmeyiniz. Bir kanalınız spamden kapanınca diğerlerinin kapanmasına neden olmaktadır. Daha önceden bunu youtube kontrol etmiyordu artık etmeye başladı.

bundan yanılıyor olabilirsiniz veya şans eseri denk gelmiştir.

Uzun zamandir videoyap kullanmiyorum ama yazdigin her kelimeyi takip ediyorum bu yazi senin bu isde ne kadar prof. Oldugunun gostergesidir.
Eline saglik

hocam destekten de yazdım

uzun süre bir kanala spam yapmak kapanmalara sebep oluyor. yükleme nekadar kısa sürerse youtube botuna yakalanma ihtimali okadar düşük oluyor. bu video sayısından bile önemli bana göre. farkettiyseniz eskiden botun yavaşladığı günler oluyordu ve arkasından toplu kapanmlar oluyordu. piyasadaki en hızlı bot videoyap ama toplu yükleme bugün yine yavaşladı. bot yavaşladığı günler yükleme yapmıyorum umarım hızlanır.

Benim anlamadığım şu sıralar popüler olan başka bir botta 15 kanal ekleyip hepsine aynı ip den token verip günde her kanala 200 video atıp videolar yuklendikten sonrada yine aynı ipden para kazanmaları açıyorum ve hiçbiri haftalar oldu kapanmıyor. Videoyapta bunu yapınca ertesi gün kapanıyor. Videoyap gibisi yok keşke kapanmasa ben sunucu iplerinin mimlendigini düşünüyorum. İnanıyorum hocam bunuda çözer yakında

Herkesin cuması mübarek olsun

biz boşunamı foruma mail satış konusu açtık :) uğraşmayın diye tabiki :D
Kesinlikle kanal açmak bir prof iştir. Bakıyorum üyelerimin cogu 20 gündür aynı cookie ile çalışıyor. 20 günde 30 defa kanal eklemiş. Nasıl ekliyor aklım almıyor. Sonra youtube yakalıyor işte:)
2) Kanallarınızın maillerini telifleri görmek için ortak bir gmail adresine yönlendirmeyiniz. Bir kanalınız spamden kapanınca diğerlerinin kapanmasına neden olmaktadır. Daha önceden bunu youtube kontrol etmiyordu artık etmeye başladı.

Merhaba hocam, ilk etapda o olayı 12-13 gün önce bir arkadaş dediki 1 kanala 6000 video attım. 20 tane botduz çalıştığım kanalla birlikte aynı anda kapandı. Çok inceledim tek bağlantı ortak maile yönlendirmeydi adamda ise yönlendirme olmayan kanallar açıktı. Belki artık bunada youtube başladı dedim. Sonradan zaten 1-2 değil onlarca kişinin aynı nedenlerden kapandıgını gördüm. Hatta bir tane prof bir arkadaş test yaptı. Bak bu kanallar bu maile yönleniyor. Bu kanallar bu maile yönleniyor. Bu kanallarda bu maile yönleniyor. Bu kanallarda ise hiç yönlenme yok dedi. 15 gün içinde yönlenme gruplarına dayalı olarak aynı gruplar tamamen kapandı. Ama yönlenmeyenler ayakta kaldı. Emin olmak adına bir kanal açtım 2000 video attım. Bir kanalda açtım 1 tan özgün pcden video attım. 3 gün sonra 2 side kapandı. Zaten 2-3 gündür toplu kanalı kapananların cogu ortak mail yönlendirmesi çıkıyor. Şans mı bilemem ama onlarca kişi gördüm son 15 günde.

Uzun zamandir videoyap kullanmiyorum ama yazdigin her kelimeyi takip ediyorum bu yazi senin bu isde ne kadar prof. Oldugunun gostergesidir.
Eline saglik

Teşekkürler üstadım, botu kullan veya kullanma gönüllerimiz ve dostluğumux baki kalsın. Hepimiz kazanalım.

hocam destekten de yazdım

uzun süre bir kanala spam yapmak kapanmalara sebep oluyor. yükleme nekadar kısa sürerse youtube botuna yakalanma ihtimali okadar düşük oluyor. bu video sayısından bile önemli bana göre. farkettiyseniz eskiden botun yavaşladığı günler oluyordu ve arkasından toplu kapanmlar oluyordu. piyasadaki en hızlı bot videoyap ama toplu yükleme bugün yine yavaşladı. bot yavaşladığı günler yükleme yapmıyorum umarım hızlanır.

Sen merak etme hocam, orada süper bir güvenliği 10 gün önce yazdım. Seri olarak hız bir anda açılırsa sistem otomatik olarak o anda youtube a videoyap serverlarından eş zamanlı atım varsa 2. yi atmaz. Eş zamanlamaz. Her youtube un algoritması keşfedilince bizde uyarlanıyor:)

---------- Spam Engelliyici 13:13 ---------- Önceki Mesaj 13:08 ----------

Benim anlamadığım şu sıralar popüler olan başka bir botta 15 kanal ekleyip hepsine aynı ip den token verip günde her kanala 200 video atıp videolar yuklendikten sonrada yine aynı ipden para kazanmaları açıyorum ve hiçbiri haftalar oldu kapanmıyor. Videoyapta bunu yapınca ertesi gün kapanıyor. Videoyap gibisi yok keşke kapanmasa ben sunucu iplerinin mimlendigini düşünüyorum. İnanıyorum hocam bunuda çözer yakında

Ertesi gün kapanması şanstır hocam çözerdik tabiki. Bakın çok değil 3 gün önce ayın 18 inde tarama yaptı youtube günlük 200-300 üstü video atılmış kanalların %20 sine yakınını keşfetti. Ben başkaları botları hakkında konuşmayı sevmem devamına birşey diyemem hocam:) Ama Allah bol kazanç versin. Sen mutlu olduğun sürece ben mutlu olurum. Yeterki dostluğumuz baki kalsın.

Son düzenleme:
Sen merak etme hocam, orada süper bir güvenliği 10 gün önce yazdım. Seri olarak hız bir anda açılırsa sistem otomatik olarak o anda youtube a videoyap serverlarından eş zamanlı atım varsa 2. yi atmaz. Eş zamanlamaz. Her youtube un algoritması keşfedilince bizde uyarlanıyor:)

hocam eş zamanlı falan atsın yeterki hızlı atsın. bu yeni algoritma hızı düşürmez umarım. hız düşerse ben mahvolurum bugün gece başlayan yavaşlama yüzünden yükleme yapmıyorum. eski hız geri gelecek mi?

hocam eş zamanlı falan atsın yeterki hızlı atsın. bu yeni algoritma hızı düşürmez umarım. hız düşerse ben mahvolurum bugün gece başlayan yavaşlama yüzünden yükleme yapmıyorum. eski hız geri gelecek mi?

Yok yok o hızı düşürmez. Normalde olması gereken yapı. normaldede zaten hiç eş zamanlı yapmıyordu. Gece yatarken dedim 500mb toplu ünlem geçi 700mb yapım herkes büyük mb video basıyor kanalını spam içerikli videolardan kapatıyor. Öğretemedim bari limiti arttırım dedim sabah 8 de bir geldim işe 1.5 milyon bekleyen video:) yeniden 500mb a indirdim bekleyen şuanda 180 bin adet. 1 saati kalmış ortalama.

Tamda böyle bir yazı yazmanızı isteyecektim çok sağolun.

bence kapanır yine. bir gün farkettiğinde kapanır. ama şuanda kapatmıyor olabilir belki gelen gmaillerden kontrol ediyordu belki oraya yazılan mail adresiyle alakalıydı. %100 oraya gmail yazmak sıkıntı ama hotmail vs yazılsa ne olur ona tam birşey diyemem. test etmedim onu

Ben yönlendirme maili olarak outlook kullanıyorum takriben son 1 haftadır açılan kanalların tamamı (Videoyapa bağlı olan olmayan yükleme yapılan ve yapılmayan) kapandı. Daha önce açtığım aynı mail adresine yönlendirdiğim kanallar kapanmadı.
Aynı yöntemle farklı modem farklı pc den yönlendirme ve kurtarma maili girilerek açılan yeni kanallarda kapandı.

Kanallarınızın maillerini telifleri görmek için ortak bir gmail adresine yönlendirmeyiniz. Bir kanalınız spamden kapanınca diğerlerinin kapanmasına neden olmaktadır. Daha önceden bunu youtube kontrol etmiyordu artık etmeye başladı.

Dün açılan kanallara yönlendirme ve kurtarma maili girmedik bekliyoruz bakalım şu ana kadar kapanan olmadı.

Tecrübelerinize binaen yazdıklarınızı gram şüphe duymadan uyğuluyorum.
Konu için teşekkür ederim.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam sorum olacak
portable mozilla kullanıyorum, yinede çerez temizlemek gerekir mi ?
her kanal için ayrı klasör oluşturuyorum
işim bitince kapatıyorum...
yeni yeni başladım pek kapanan olmadı !!!

bu yuzden musterin çok işini layıgıyla yapıyosun

Teşekkürler hocam sağolasın. Herkesin kazanmasını, kimsenin emeklerinin boşa gitmemesini istiyorum. Umarım herkes kazanır.

Tamda böyle bir yazı yazmanızı isteyecektim çok sağolun.

Kalpler birmiş hocam, sen sağolasın.

bence kapanır yine. bir gün farkettiğinde kapanır. ama şuanda kapatmıyor olabilir belki gelen gmaillerden kontrol ediyordu belki oraya yazılan mail adresiyle alakalıydı. %100 oraya gmail yazmak sıkıntı ama hotmail vs yazılsa ne olur ona tam birşey diyemem. test etmedim onu

Ben yönlendirme maili olarak outlook kullanıyorum takriben son 1 haftadır açılan kanalların tamamı (Videoyapa bağlı olan olmayan yükleme yapılan ve yapılmayan) kapandı. Daha önce açtığım aynı mail adresine yönlendirdiğim kanallar kapanmadı.
Aynı yöntemle farklı modem farklı pc den yönlendirme ve kurtarma maili girilerek açılan yeni kanallarda kapandı.

Kanallarınızın maillerini telifleri görmek için ortak bir gmail adresine yönlendirmeyiniz. Bir kanalınız spamden kapanınca diğerlerinin kapanmasına neden olmaktadır. Daha önceden bunu youtube kontrol etmiyordu artık etmeye başladı.

Dün açılan kanallara yönlendirme ve kurtarma maili girmedik bekliyoruz bakalım şu ana kadar kapanan olmadı.

Tecrübelerinize binaen yazdıklarınızı gram şüphe duymadan uyğuluyorum.
Konu için teşekkür ederim.

Düşüncelerimize katılmanıza sevindim hocam. Allah razı olsun ben teşekkür ederim. Buradaki maddelere çok ek madde çıkardı şüphe duyduklarım olarak sadece %100 emin olduklarımı yazdım. Yani 1-2 şans değil üstüne kesinlikle sırf deneyip görmek üzere çalıştım.

Şuanda youtube belli tarihler arasını taradı ve tarıyor. Ama gün gelip geçmişide temizler mi bence temizler. Yönlendirme varsa kaldırmak en iyi olacaktır. Eğer token varsa ve artık botla kullanılmıyorsa kesinlikle ilk mesajımdaki tokenı silme yerinden silmek gerekir. Artık kullanılmıyorsa kanal sadece adsenseye bağlı bırakmak ve hiç birşeye bağlı kalmaması en iyisi. Çünkü bir yerden bir tespit gelir yeni kanalların spam sucunu eskilere atabilir.

Ama gün gelip geçmişide temizler mi bence temizler. Yönlendirme varsa kaldırmak en iyi olacaktır. Eğer token varsa ve artık botla kullanılmıyorsa kesinlikle ilk mesajımdaki tokenı silme yerinden silmek gerekir. Artık kullanılmıyorsa kanal sadece adsenseye bağlı bırakmak ve hiç birşeye bağlı kalmaması en iyisi. Çünkü bir yerden bir tespit gelir yeni kanalların spam sucunu eskilere atabilir.

Ecmain. Açıkcası şu an için tüm kanallara girip yönlendirmeleri kaldırmam imkansıza yakın.
Kanallardan tokeni silme olayını size geçtiğimiz aylarda destekten sormuştum ve çoğunlukla kaldırıyorum. arada kayanayanlar olmuştur onlarada yapacak birşey yok mukadderat der geçeriz:)

Teşekkür

Üstadım elinize sağlık.Çok güzel anlatmışsınız.Sizden ricam botta günlük kaç MB daha video editleme yapma hakkımızın görülmesini sağlamanızdır.Farkında olmadan videolar yüklüyorum(z) sonra bakıyorum ki günlük kota bitmiş ve videolar iş göremez hale gelmişler.Ben bu işe başlarken, spam nedir v.s kanal nasıl açılır bilmezken sizin videoyap anasayfanızdaki kanalları spmadan kapananlar burayı okusun diye yazdığınız Duyurular - Videoyap.com konunuzu okumuş ve çıktısını alıp okuyarak kanal açtım hep.Çok faydalı oldu.Benim gibi bir acemi için bulunmaz bir yazı idi.Emeğinize sağlık üstadım.

Kapanmalar ile akraba olmuş birisi olarak;

YT'de kapanma dönemleri oluyor ve bu dönemlerde ağzınla kuş tutsan kapanmalar önlenemiyor. Ancak kara dönem bir süre sonra diniyor ve istersen 200 video bas kanallar ayakta kalıyor, kanallara 2 haftasını geçirttikten sonra kanallar artık sağlam kalıyor genelde, önemli olan kanallara sağ salim gün aldırmak, bir yandan üretirken bir yandan törpülüyor YT bizi ama ürettiklerimiz götürdüklerinden fazla olmalı ki para kazanabilelim, herkese başarılar.

Ama gün gelip geçmişide temizler mi bence temizler. Yönlendirme varsa kaldırmak en iyi olacaktır. Eğer token varsa ve artık botla kullanılmıyorsa kesinlikle ilk mesajımdaki tokenı silme yerinden silmek gerekir. Artık kullanılmıyorsa kanal sadece adsenseye bağlı bırakmak ve hiç birşeye bağlı kalmaması en iyisi. Çünkü bir yerden bir tespit gelir yeni kanalların spam sucunu eskilere atabilir.

Ecmain. Açıkcası şu an için tüm kanallara girip yönlendirmeleri kaldırmam imkansıza yakın.
Kanallardan tokeni silme olayını size geçtiğimiz aylarda destekten sormuştum ve çoğunlukla kaldırıyorum. arada kayanayanlar olmuştur onlarada yapacak birşey yok mukadderat der geçeriz:)
hocam o yüzden yönlendirmelerini adsense adresinize yaparsanız youtube spam algoritması tarafından algılanmanız zor çünkü o kanal o adsense adresine bağlı ve maillerini de ordan takip etmek spam olarak algılanmaz
birden fazla adsense kullanıyorsanız da aktif bir mail adresine adsenselerinizin maillerini yönlendirirseniz tek bir maile 100lerce kanal yönlendirmek yerine adsensede ki kanal sayısıda kadar yönlendirme yapmış olursunuz buda %99 ihtimalle yt botlarından kaçmanıza olanak sağlar

çerezleri silip ip değiştirip mozillada gizli sekmeyle mail oluşturmama rağmen ilk adımda telefon doğrulaması istedi, sanırım yakalanıyorum hocam. nasıl olucak bu iş nasıl aşıcaz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri