(Web_Scripti)Telefon Uygulaması ile Kanal Açılmalarına Dikkat!

Web_Scripti

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.videoyap.com
Merhaba Arkadaşlar,

13.04.2015 21:00 civarında bir tarama oldu ve gördüğüm kadarıyla forumdaki üyelerin %0.1'nin kanalları kapandı. Peki bu neden oldu, bu tarama diğerlerine göre değişikmiydi.

Yaklaşık bende 12 üyemin kanalları kapandı. Ve topluca kapandı. Fakat bir üyem 50 kanalının olduğunun 30'nun kapandığını 20'sinin açık olduğunu. 30'nu bir kişiden 20'sini farklı kişiden aldığını belirtti. Geçen ayda buna benzer 1 kapanma 1 kişide görmüştüm. Fakat bugün 4 kişinin üyeliğini inceledim 4'ün de de aynı sonuç ortaya çıktı. Ve bu beni neredeyse emin olduğum bir duruma götürdü.

Alt tarafta android telefon uygulamasıyla açılmış 2 kanal var.
vEzmJ6.png

Android Cihaz Yönetici ile Android cihazlarınızı bulun linki yeni eklenmiş. 50 tane kanalı aynı cihazdan açıyorsunuz ve 50 side aynı cihazı gösteriyor. Yani telefonu biliyor, telefondan açılmış kanallarıda biliyor.

Bu nedenle arkdaşlar ben telefon uygulamasıyla kanal açmış ve videoyap botu kullanan arkadaşları her kanalı için bu linke tıklayıp telefon uygulama erişim linkinden kaldırmaya davet ediyorum.

Bugün çıkan bir haberede dikkatinizi çekmek istiyorum.
Google kaybolan Android telefonları bulacak!

Not: Bunlar benim araştırmalarımdır. Hiç bir telefon ile kanal açıp satan kişiyi zan altında bırakmak istemiyorum. Belkide kanallarda hiç bir sıkıntı yoktur. Fakat aldığınız bu kanallara telefon erişiminden kaldırmanız en iyisi olacaktır.

.

Merhaba Arkadaşlar,

13.04.2015 21:00 civarında bir tarama oldu ve gördüğüm kadarıyla forumdaki üyelerin %0.1'nin kanalları kapandı. Peki bu neden oldu, bu tarama diğerlerine göre değişikmiydi.

Yaklaşık bende 12 üyemin kanalları kapandı. Ve topluca kapandı. Fakat bir üyem 50 kanalının olduğunun 30'nun kapandığını 20'sinin açık olduğunu. 30'nu bir kişiden 20'sini farklı kişiden aldığını belirtti. Geçen ayda buna benzer 1 kapanma 1 kişide görmüştüm. Fakat bugün 4 kişinin üyeliğini inceledim 4'ün de de aynı sonuç ortaya çıktı. Ve bu beni neredeyse emin olduğum bir duruma götürdü.

Alt tarafta android telefon uygulamasıyla açılmış 2 kanal var.
vEzmJ6.png

Android Cihaz Yönetici ile Android cihazlarınızı bulun linki yeni eklenmiş. 50 tane kanalı aynı cihazdan açıyorsunuz ve 50 side aynı cihazı gösteriyor. Yani telefonu biliyor, telefondan açılmış kanallarıda biliyor.

Bu nedenle arkdaşlar ben telefon uygulamasıyla kanal açmış ve videoyap botu kullanan arkadaşları her kanalı için bu linke tıklayıp telefon uygulama erişim linkinden kaldırmaya davet ediyorum.

Bugün çıkan bir haberede dikkatinizi çekmek istiyorum.
Google kaybolan Android telefonları bulacak!

Not: Bunlar benim araştırmalarımdır. Hiç bir telefon ile kanal açıp satan kişiyi zan altında bırakmak istemiyorum. Belkide kanallarda hiç bir sıkıntı yoktur. Fakat aldığınız bu kanallara telefon erişiminden kaldırmanız en iyisi olacaktır.

.

En sağlam mail bana göre telefon onayı istemeden açılan maildir telefon Onaylı mailide sağlıklı bulmuyorum Android ile açılanıda

++++ kesinlikle ama kesinlikle bu mevzuya katılıyorum, verilen yetkiler kaldırılmalı, telefon veya android sistem üzerinden açılan kanallar spamdan kapanmaya daha yatkın olmakta, bunun da sebebi bu mobil tanıma sistemi

Android ile açılan mailleri bende saglıklı bulmuyorum

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] BEnde Tek Tük Kapanmalar oluyor 10/3 ü kapanıyor nedeni ney hocam acaba flagmı atıyorlar dicem ama ? Kategoride Mücadelede yok ?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] BEnde Tek Tük Kapanmalar oluyor 10/3 ü kapanıyor nedeni ney hocam acaba flagmı atıyorlar dicem ama ? Kategoride Mücadelede yok ?
10 kanalıda aynı kategoride mi açıyorsunuz?

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En sağlam mail bana göre telefon onayı istemeden açılan maildir telefon Onaylı mailide sağlıklı bulmuyorum Android ile açılanıda

Aynen dediğin gibi hocam, ama onay şekline bağlı. kanal açılırken telefon onayı istedi o şekilde onaysa çok riskli kanal. 1 kanalın patlaması diğer bildiği kanalların patlaması demektir. ama işte +15 dk gibi onaylamalar ise hocam bir sıkıntı oluşturanlardan değil.

++++ kesinlikle ama kesinlikle bu mevzuya katılıyorum, verilen yetkiler kaldırılmalı, telefon veya android sistem üzerinden açılan kanallar spamdan kapanmaya daha yatkın olmakta, bunun da sebebi bu mobil tanıma sistemi

Android ile açılan mailleri bende saglıklı bulmuyorum

Bundan öncesi için tabiki birşey diyemem ama bundan sonrası için bende sağlıklı bulmuyorum. Google nokta atışı yer gösteriyor.

merhaba hocam,

Eğer kategorin çizgi film, film veya dizi değilse 10/3 tek tük değil hocam düpedüz kapanma yaşıyorsun demektir. 10/1 in üstü olmaması gereken durumdur. Bir yönetici desteğine yazmanda fayda olur(kapananları silmeden hocam. en az 2 kanal kapalı olarak panelde olursa incelemeyi iyi yapabilirim).

android ile açılan maillere hep soğuk bakmışımdır web scripti hocam araştırman konuyu açman ve uyarıların için teşekkürler

Hocam bahsettiğini olayda kesinlikle haklısınız. Telefon üzerinden açılıyor ve bakılıyor ki, aynı cihazda 100 lerce hesap açılmış, hiç birinden çıkılmamış, normal bir insan için bu fazla olduğu için, googlede boş durmayıp, bunda bir iş var diyip kapatıyordur mailleri ve bunlara bağlı olan kanalları.

Googlenin maillerimizin akışını takip ettiğide bir gerçek, siz hiç mail alışverişi dahi yapmayınca, siz otomatik olarakda spam kategorisine düşünüyorsunuz kanımca. Tabi bir kaç ayda bir mesaj dahi atıp almayanlar için. Fikrim bu yönde

Aynen dediğin gibi hocam, ama onay şekline bağlı. kanal açılırken telefon onayı istedi o şekilde onaysa çok riskli kanal. 1 kanalın patlaması diğer bildiği kanalların patlaması demektir. ama işte +15 dk gibi onaylamalar ise hocam bir sıkıntı oluşturanlardan değil.

Bundan öncesi için tabiki birşey diyemem ama bundan sonrası için bende sağlıklı bulmuyorum. Google nokta atışı yer gösteriyor.

merhaba hocam,

Eğer kategorin çizgi film, film veya dizi değilse 10/3 tek tük değil hocam düpedüz kapanma yaşıyorsun demektir. 10/1 in üstü olmaması gereken durumdur. Bir yönetici desteğine yazmanda fayda olur(kapananları silmeden hocam. en az 2 kanal kapalı olarak panelde olursa incelemeyi iyi yapabilirim).

gayet dogru bir teşhiş bu "eepc" leri kimin açtıgını da biliyorum ama inatla kapanmadiğini idda ediyolar hatalari 1 ip den nasıl olsa telefon istemiyor diye 1 den fazla hesap açmalari

20

Benim aldığım hesaplarda telden açılmış şuan deneme yapıyorum bütün hesapların google artı profilini %100 tamamlıyorum

3 5 beş ay önce aldığım hesapların bazılarını yukarıda dediğim gibi profili %100 doldurdum bunların dışındaki bütün kanallar spamdan kapandı
Serkan üstaddın bizzat kendi önerisiydi

EKLEME: EĞERKİ OLOMLU SONUÇ ALIRSAM KONUYU TEKRAR HORTLATIRIM

Son düzenleme:
Bende zaten onaysız mail alırım her zaman kurtarma mailini değiştiririm, izin verilen hesaplardan dediğiniz şekilde kaldırırım gizli soruyu kendim belirler şifresini değiştirir yoluma devam ederim. Tabi +15'ide yaparım. :)

ben kendim açıyorum tek tük flagtan indiriyorlar
10dk fazla zaman harcıyorum ama sağlam yapıyorum işimi

Bende zaten onaysız mail alırım her zaman kurtarma mailini değiştiririm, izin verilen hesaplardan dediğiniz şekilde kaldırırım gizli soruyu kendim belirler şifresini değiştirir yoluma devam ederim. Tabi +15'ide yaparım. :)

hocam bende onaysız alıp kendim onaylıyorum sifrelerini falan degistirip kurtarmaları falan kaldırıyordum kanalla isim bittikten sonra tokeni siliyordum 50 den fazla kanalım toplu kapandı. son 2-3 gundur token yetkisini kaldırırken yetki verilmis uygulamalarda android cihazlarda gormeye basladım. o yuzden token vermeden once mailleri kontrol edip daha once uygulama izni verilmisse kaldırmamızmı gerekiyor yoksa yuklemeden sonra kaldırmamızmı gerekiyor.

benimde android zamanında cok canımı yakmıstır.Kendim actıgım kanallardı o gun bugündür daha androidle açmıyorum maillerimi

hocam bende onaysız alıp kendim onaylıyorum sifrelerini falan degistirip kurtarmaları falan kaldırıyordum kanalla isim bittikten sonra tokeni siliyordum 50 den fazla kanalım toplu kapandı. son 2-3 gundur token yetkisini kaldırırken yetki verilmis uygulamalarda android cihazlarda gormeye basladım. o yuzden token vermeden once mailleri kontrol edip daha once uygulama izni verilmisse kaldırmamızmı gerekiyor yoksa yuklemeden sonra kaldırmamızmı gerekiyor.

tokenden kastınız bot ise hocam ben uzun zamandır bot kullanmıyorum vds kullanıyorum bugune kadar kapanan kanal sayım 2 yi geçmemiştir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri