spamı bitirmiş olabilir haklısın ama ben özgün kanallarla eski kazancına ulaşacağını sanmıyorum çünkü kurumsal hesapların yarısının reklamı açık değil.. adamlar sadece tanıtım için kullanıyor youtubu. ben bir film atarım 3 4 tane reklam açarım. spamı bitirdiyse o halde şuan youtubun elinde para kazanacağı sadece makyaj, el işi, kamera şakası gibi amatör kategoriler kaldı. onların da bir kısmını spamı bitireceğim ayağına banladı. neyin peşinde koşuyorlar anlamış değilim.
bu arada partnerleri bitirmesini bir şekilde normal karşılıyorum çünkü adsense politikalarına aykırı hareket ediyorlardı. adsense, kopya kanala ve botla mücadele etmek için ünlemi getirmiş ama partner de 50. kopyalanan kanal da dolar yanıyordu. sen zaten partneri bitirerek spamı önemli bir şekilde disipline ettin daha neyin peşindesin ?
hocam asıl konu youtube'a açılan milyar dolarlık davalar bkz:
Viacom filed a US$1 billion lawsuit against Google and YouTube alleging that the site had engaged in "brazen" copyright infringement by allowing users to upload and view copyrighted material owned by Viacom.
1 milyar dolarlık dava açmış viacom ve açmış olduugu davalar da SpongeBob SquarePants and The Daily Show adlı 2 programı yüzünden bu küçük bir örnek yıllık 29 milyar cirosu var ancak bunun gibi de bir sürü davalar var bu büyük bir olay