(Web_Scripti) Yeni Adsense Oluşturma Püf Noktaları

spamı bitirmiş olabilir haklısın ama ben özgün kanallarla eski kazancına ulaşacağını sanmıyorum çünkü kurumsal hesapların yarısının reklamı açık değil.. adamlar sadece tanıtım için kullanıyor youtubu. ben bir film atarım 3 4 tane reklam açarım. spamı bitirdiyse o halde şuan youtubun elinde para kazanacağı sadece makyaj, el işi, kamera şakası gibi amatör kategoriler kaldı. onların da bir kısmını spamı bitireceğim ayağına banladı. neyin peşinde koşuyorlar anlamış değilim.

bu arada partnerleri bitirmesini bir şekilde normal karşılıyorum çünkü adsense politikalarına aykırı hareket ediyorlardı. adsense, kopya kanala ve botla mücadele etmek için ünlemi getirmiş ama partner de 50. kopyalanan kanal da dolar yanıyordu. sen zaten partneri bitirerek spamı önemli bir şekilde disipline ettin daha neyin peşindesin ?

hocam asıl konu youtube'a açılan milyar dolarlık davalar bkz:

Viacom filed a US$1 billion lawsuit against Google and YouTube alleging that the site had engaged in "brazen" copyright infringement by allowing users to upload and view copyrighted material owned by Viacom.

1 milyar dolarlık dava açmış viacom ve açmış olduugu davalar da SpongeBob SquarePants and The Daily Show adlı 2 programı yüzünden bu küçük bir örnek yıllık 29 milyar cirosu var ancak bunun gibi de bir sürü davalar var bu büyük bir olay

http://www.ytpara.com/adsense-soru-ve-sorunlar/86692-adsense-neden-bizi-dolandirdi.html

hocam asıl konu youtube'a açılan milyar dolarlık davalar bkz:

Viacom filed a US$1 billion lawsuit against Google and YouTube alleging that the site had engaged in "brazen" copyright infringement by allowing users to upload and view copyrighted material owned by Viacom.

1 milyar dolarlık dava açmış viacom ve açmış olduugu davalar da SpongeBob SquarePants and The Daily Show adlı 2 programı yüzünden bu küçük bir örnek yıllık 29 milyar cirosu var ancak bunun gibi de bir sürü davalar var bu büyük bir olay

Web_Scripti hocam yöntem hala geçerlimi aynı yerden aldığımız vds şirketinde başka bir kişide adsense aldıysa sıkıntı çıkarırmı? Sadece adsense kullanmalık vds çıkarmayı düşünüyormusun?

Belki faydalı olabilir :

Başvuru yaparken direk site adresini vermeyin bir sayfa hazırlayın.Sayfa url'sini gönderin.

Mail adresi mutlaka isim şeklinde olsun. Örn :

Google Adsense Policy başlıklı bir sayfa oluşturun.

Sayfaya bu veya benzer bir içerik ekleyin.

GOOGLE ADSENSE POLICY:
This post confirms my ownership of the site and that this site adheres to Google AdSense program policies and Terms and Conditions.

If you require any more information or have any questions about our privacy policy, please feel free to contact us by email at [email protected], [email protected]

At SiteAdı, the privacy of our visitors is of extreme importance to us. This privacy policy document outlines the types of personal information is received and collected by Siteadı and how it is used.

Log Files

Like many other Web sites, Siteadı makes use of log files. The information inside the log files includes internet protocol ( IP ) addresses, type of browser, Internet Service Provider ( ISP ), date/time stamp, referring/exit pages and gather demographic information. IP addresses, and other such information are not linked to any information that is personally identifiable.

Cookies and Web Beacons

Siteadı does use cookies to store information about visitors preferences, record user-specific information on which pages the user access or visit, customize Web page content based on visitors browser type or other information that the visitor sends via their browser.

Our advertising partners may use cookies and web beacons these third-party ad servers or ad networks use technology to the advertisements and links that appear on Siteadı send directly to your browsers. They automatically receive your IP address when this occurs. Other technologies (such as cookies, JavaScript, or Web Beacons ) may also be used by the third-party ad networks to measure the effectiveness of their advertisements and / or to personalize the advertising content that you see.

We have no access to or control over these cookies that are used by third-party advertisers.

You should consult the respective privacy policies of these third-party ad servers for more detailed information on their practices as well as for instructions about how to opt-out of certain practices. Siteadı’s privacy policy does not apply to, and we cannot control the activities of, such other advertisers or web sites.

If you wish to disable cookies, you may do so through your individual browser options. More detailed information about cookie management with specific web browsers can be found at the browsers respective websites.

Başvuruyu oluşturduğunuzsayfa url'si ile yapın :

4 farkli kisi uzerine
4 farkli telefonla
4 farkli sehirde
4 farkli pc den
4 farkli banka uzerine açılan adsenseler den 2 tanesi odeme alındıgının ertesi ayı banlandı 2 tanesi ise odeme alamadan banlandı buyrun burdan yakın.

kanallar açılırken otomatik tamamlama botu kullanıldı telefon onayı ringring
adsense mailleri manuel açıldı gercek tel dogrulaması yapildi.

4 farkli kisi uzerine
4 farkli telefonla
4 farkli sehirde
4 farkli pc den
4 farkli banka uzerine açılan adsenseler den 2 tanesi odeme alındıgının ertesi ayı banlandı 2 tanesi ise odeme alamadan banlandı buyrun burdan yakın.

kanallar açılırken otomatik tamamlama botu kullanıldı telefon onayı ringring
adsense mailleri manuel açıldı gercek tel dogrulaması yapildi.

hocam yanlış yere yazmışsın http://www.ytpara.com/adsense-ban/87617-aralik-kasim-ayi-toplu-adsense-banlanmalari.html aynı pcden girdinmi adsenselere

yazdıgım yer yanlıs değil bilinçli yazdım ana sayfadaki [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocamın yazdıklarını okuyunca yaptıgım testin arkadaslara faydası olur diye buraya yazdım.
hayır girmedim.
vds almıstım tr lokasyon vdslerde açıyordum adsenseleri kanalları 4 farkli pclerde olusturup [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocamin gosterdigi gibi tokenle baglıyordum kanalları max 3 kanal bagliydi adsenselerde.

[MENTION=34304]efecan[/MENTION] hocam içerikler dizi film falan mıydı?

[MENTION=34304]efecan[/MENTION] hocam içerikler dizi film falan mıydı?

içerikler farkli sitelerden cekilen ytde pek bulunmayan içeriklerdi. dizi film değil uzun ama iyi izlenen icerik
benim adsenseler patladıktan sonra içerikleri arattım yt de bazı kategorilerden kanallar kalmıs bazı kategorideki kanallardan hic kalmamıs.

içerikler farkli sitelerden cekilen ytde pek bulunmayan içeriklerdi. dizi film değil uzun ama iyi izlenen icerik
benim adsenseler patladıktan sonra içerikleri arattım yt de bazı kategorilerden kanallar kalmıs bazı kategorideki kanallardan hic kalmamıs.

Hocam ban furyası oldu saten sen şimdi bu yöntem banı engellemedimi diyorsun bandan sonra yeni adsense açtınmı açtınsa kendi pc ndenmi

hocam açık ve net yazdım adsenseleri actıgım dogrulattıgım yontemi banlandııgınıda belirttim adsenseler yeni banlanmadı onceki ay odeme aldım 2 tanesinden gectigimiz ayda banlandı. 2 tanesinden odeme alamadan banlandı

---------- Spam Engelliyici 23:08 ---------- Önceki Mesaj 23:07 ----------

ilave olarak adsense ban tartısmasına donusmesin lutfen konu sadece adsense acacakların degerlendirmelerini istedim.

benim ikisi de aynıydı ama tüm adsenselerim banlandı

Haklısınız hocam benimde 1 tane banlandı sonra tekrar bi adsense açtım hala ayakta ve ödeme aldım.İsimler farklı.Olay isimlerde ip'lerde filn değil bana göre kanal kapanmaları 4h kuralından kapanıyorsa adsense illaki banlanıyor.

yazdıgım yer yanlıs değil bilinçli yazdım ana sayfadaki [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocamın yazdıklarını okuyunca yaptıgım testin arkadaslara faydası olur diye buraya yazdım.
hayır girmedim.
vds almıstım tr lokasyon vdslerde açıyordum adsenseleri kanalları 4 farkli pclerde olusturup [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocamin gosterdigi gibi tokenle baglıyordum kanalları max 3 kanal bagliydi adsenselerde.
Hatan vds kullanman olmus.senden daha once kullanilmadigi ne malum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri