(Web_Scripti) Yeni Adsense Oluşturma Püf Noktaları

adsense ismini farklı alsak bile havale yaparken banka sahibi ismi görünüyor sonuçta. iki hat aldım,Web_Scriptiden vds aldım ben de takipteyim konuyu. isim sallama olursa daha iyi diyorsanız ben de öyle açayım.

mac adresi parmak izi gibidir isteğiniz dışında ulaşılması backdoor hariç mümkün değildir

Bence her türlü banlıyor fazla mantık ve panik yapmamak gerek rahat takılınca banlanmıyor :)

google ın ne yaptığını anlayamıyorum.spamı bitirmek istese dm gibi saatlik,günlük kota koyar olur biter...bunun derdi başka bence.ne olduysa tr ye para kazanma açılınca oldu.

google ın ne yaptığını anlayamıyorum.spamı bitirmek istese dm gibi saatlik,günlük kota koyar olur biter...bunun derdi başka bence.ne olduysa tr ye para kazanma açılınca oldu.

Derdi hem içerik sahibini korumak hemde reklam vereni korumak.Bazı arkadaşlar çok iyi biliyor perde arkasını ama yazmıyor susuyor.Tahmin ediyorum ki tonla şikayet geldi google ye.Adamlar şu saate kadar hep uyardı bir anda bitirmedi hiçbirşeyi.Bu uyarıları dikkate almadığımızdan sonunda kökünü kazımaya başladılar.Şimdi forumda bakıyorum çoğu kişi dailymation yöneliyor.Orasıda çöp olunca aynı durum geçerli olacak bence.

Webscript hocam yazmamış telefon numaranızda mutlaka sıfır olsun ve tr den alınma olsun.Ayrıca ban olayı bir dünya engeli, eşleşen geldiğinde de oluyor.Adsense direk mimleniyor.

Mobil olarak gönderildi.

Aynı banka farklı hesap olayını defalarca denedim ve sorun yaşamadım hocam bu konu hariç çoğu noktaya katılıyorum.boyle paylaşımlar artmazsa sadece King ler piyasada kalacak , tebrik ederim.

mobil mesaj

Derdi hem içerik sahibini korumak hemde reklam vereni korumak.Bazı arkadaşlar çok iyi biliyor perde arkasını ama yazmıyor susuyor.

ben bunu haziran-temmuz gibi ödemeler 1 ay sonrasında yapıldığı zaman dedim, aldığım bilgiyi paylaştım forum da. biri teori üretiyorsun dedi, biri yalan söylüyorsun dedi, diğeri rant peşindesin dedi vs.vs..
yazdıklarımın hepsi tek tek çıktı. ödeme yapılsa bile bu adsense hesabından bidaha hayır beklemememiz gerektiğini belirtttiydim, ki kırmızı renkli yöneticilerden birine de pm atarak bilgiyi paylaşmıştım.

bak görüyorsun, web_scripti'yi bile taşlayarak öldürecekler ellerinden gelse :)
buradan ne ders çıkardık? herkes kendi bildiğiyle kendi yoluna koyulmalı.
şurada adam gibi paylaşım kaldımı hiç forum da sen söyle, önceden her hafta 2-3 yararlı konu açılırdı yöntem paylaşılırdı yol gösterilirdi, şimdi herkes kendi hücresine çekildi.
cin olmadan adam çarpmaya kalkan üye sayısı arttı forum da.

Gidin başka ülkeden açın adsense:)
Ukraynaya gidin turist hesabı açtırın.Ukraynada internet cafeye gidin :P oradan hesabınızı onaylatın oldu bittii :)
Şimdi bunu ciddiye alıp aklınızda oluşacak gereksiz sorular için cevap verim
1-Turist hesabı açtırtmanız için ikamet izniniz olmalı
2-Ukraynada İnternet cafe yok ama otelde işinizi görürsünüz :)
3-Hesabı onaylatırken dili Ukraynaca seçiceksiniz ki adsense Türk olduğunuzu anlayıp direk banlamasın:)

Bu arada 3 4 yıllık Adsense hesabım var hala banlanmadı ama hiçte kullanmıyorum.Hala partner beklemesindeyim :)

Google'ın işine geliyor yükleyelim videoları parayı kazanalım sonra ödemesin üstüne yatsın ödemelerin.

yeni banlanana adsensenin daha pini girilmemiş ve hiç eklemedim bir banka eklemiştim. Bağlı olan tüm kanallarda açıktı ve telif almış kanallar bile değildi, ayın 21'inde banlandı.

Google'ın işine geliyor yükleyelim videoları parayı kazanalım sonra ödemesin üstüne yatsın ödemelerin.

Yanlış düşünüyorsunuz, reklam verene geri veriliyor para.Bir kısmını kesiyor yani kendi payını, bizim pay reklam verene geri gidiyor diye biliyorum.

Mobil olarak gönderildi.

yurtdisindan hesap açtırmayı dusunenlere gurcistanı onerebilirim. hesap açtırıp 10 dakikada kartınızı elinize alabilirsiniz. adres olayını bir şekilde cozmeniz gerek tabi.

başka bir iş var.... 1 haftalık 1 aylık adsenseler ne kural ihlali olacakta banlanacak. california ekibi neyin peşinde acaba. ağustostun ortasında başladılar her geçen gün daha da artıyor baskı.

abi yok böyle bişey ya Google neredeyim yazdım evin resmine kadar çıkardı:) biz nasıl çalışcazki:)

:) bende bağlı olduğum mahallenin bir kısmını çıkarıyor. tabiki önemi olan o bölgenin bir lokasyon tanımı var. işte o lokasyondan ban yemiş bir isimle tekrardan adsenseye giriş yapılması büyük risk. bu nedenle adsense oluşturma + adsenseye girişleri vds ile yapmak bu riski ortadan kaldırmış oluyor.

senin sorunun nedir dostum ? , adam gelmis paylasım yapıyor hepimizin can cekistigi bir zamanda , saygı duymak diye birsey var ? madem spam bitmis hersey bitmis senin burada ne isin var diye sormazlar mı adama , madem spama karsısın yukarda carpıya basarsın dostum ..

:) eyw dostum. aynen dediğin gibi. insanlarda paylaşımın azalması onun gibi kişilerin bu tarz yorumları oluyor.

zorla guzellık olmaz bence devir bitti artık youtube ıcerık sahıbı olmayan kımse 2 3 aya belgeler fln ıstıyecekler buyuk ıhtımal para kazanamayacak youtube ozgun olmadıgın surece artık bızım gıbılere bıtmıstır yoksa bız salakmıyız alternatıflere yonelım yt varken elımde tonla mılyon ızlenımlı kanal vardı cogunu dagıttım %40 %30 kapanmıs zaten

Spam bitti olayı göreceli bir iştir. Belki forumun %75'nin spam adsensesi banlandı ama %25'i hala devam ediyor. Benim amacım uğraşmak isteyenler için bildiğim yöntemleri göstermektir. Adsense de spamin bittiğini kabullenmek kimsenin yapamaması demektir. Ben kendi panelime baktıgımda hala 5+ ayın üstünde olup adsensesi açık çok fazla kişi görüyorum.

bende yazdım bursadasın sen diyor ama net adres veremiyor :D

Bölgenin büyüklüğüne bağlı işte hocam. Senin bölgeni biliyor. Bölgen küçüktür tam net olarak bulur, bölgen büyüktür 50.000 insanın oldugu bir yeri gösterir. Ama işte o lokasyonda 2. aynı isim soymin varlığına ihtimal vermiyor.

en merak ettiğim soru adsense ismiyle banka ismi aynı olmasa sıkıntı çıkarmı banka hesap ismi yani

%100 emin değilim;

Hayır hocam bir sıkıntı cıkmaz. sonuçta adsense satışları bildiğim kadarıyla bu şekilde yapılıyor.

adsense ismini farklı alsak bile havale yaparken banka sahibi ismi görünüyor sonuçta. iki hat aldım,Web_Scriptiden vds aldım ben de takipteyim konuyu. isim sallama olursa daha iyi diyorsanız ben de öyle açayım.

%100 emin olan arkadaşlar gelicektir. ben geçmiş dönemde sonucta adsense alıp banka alıcaklısını değiştirip paraları almıştım. Aynı duruma giriyor diye biliyorum. hatta bu yıl almıştım o adsenseyide. Ama unutkanlık problemim oldugundan bizzat denemiş arkadaşlar yazacaktır inş.

mac adresi parmak izi gibidir isteğiniz dışında ulaşılması backdoor hariç mümkün değildir

hocam lütfen tam olarak bilmeden yazmayınız. mac adresi değiştirme programları bir exe değil mi? chrome veya java programlarıda bir exe değil mi? o exe tabanlı program görebiliyorsa niye chrome göremesin? kaldıki chrome un olunca bulaşan bir googleupdate exesi bilgisayara sarılıyor zaten. daha çok zorlamayın bilginiz olmayan konularda ısrarcı olmayın.

uzunca bir yazı yazmıştım fakat vazgeçtim. Net birşey demek doğru olmaz. ne yapmak istediği şuanlık tam belli değil veya belli ama daha tam anlamıyla sistemini oturtturamadı.

---------- Spam Engelliyici 12:49 ---------- Önceki Mesaj 12:33 ----------

Derdi hem içerik sahibini korumak hemde reklam vereni korumak.Bazı arkadaşlar çok iyi biliyor perde arkasını ama yazmıyor susuyor.Tahmin ediyorum ki tonla şikayet geldi google ye.Adamlar şu saate kadar hep uyardı bir anda bitirmedi hiçbirşeyi.Bu uyarıları dikkate almadığımızdan sonunda kökünü kazımaya başladılar.Şimdi forumda bakıyorum çoğu kişi dailymation yöneliyor.Orasıda çöp olunca aynı durum geçerli olacak bence.

Webscript hocam yazmamış telefon numaranızda mutlaka sıfır olsun ve tr den alınma olsun.Ayrıca ban olayı bir dünya engeli, eşleşen geldiğinde de oluyor.Adsense direk mimleniyor.

Mobil olarak gönderildi.

Telefon olayına aynen katılıyorum, ben her başvurumda internetle alakası olmayan bir arkadaşımı ararım ve kodu isterim. çok değil 1 dk gecikmeli girmiş oluyorum. 1 ayda 1 defa adsense açıyoruz ne olucak değil mi:) aynen katılıyorum sana hocam.

Dediğin gibi olay banada reklam vereni korumak gibi geliyor. Fakat reklam veren spam videodan anlamaz ve şikayet etmez. Reklam veren uygunsuz videodan gelen ziyaretçiyi şikayet eder, renderı kötü yapılmış videoyu şikayet eder..

Aynı banka farklı hesap olayını defalarca denedim ve sorun yaşamadım hocam bu konu hariç çoğu noktaya katılıyorum.boyle paylaşımlar artmazsa sadece King ler piyasada kalacak , tebrik ederim.

mobil mesaj

Teşekkürler şeref hocam, bende aslında bunu yazarken senin 1 banka çok hesap çalıştıgın aklıma gelmişti. Fakat sen bir istisnasın:P sen x bankası a şehri, x bankası b şehri hesap açıyorsun :) şubelerden ziyade şehirler farklı belkide diyebilirim.. Veyahut istisnada olabilir :P

ben bunu haziran-temmuz gibi ödemeler 1 ay sonrasında yapıldığı zaman dedim, aldığım bilgiyi paylaştım forum da. biri teori üretiyorsun dedi, biri yalan söylüyorsun dedi, diğeri rant peşindesin dedi vs.vs..
yazdıklarımın hepsi tek tek çıktı. ödeme yapılsa bile bu adsense hesabından bidaha hayır beklemememiz gerektiğini belirtttiydim, ki kırmızı renkli yöneticilerden birine de pm atarak bilgiyi paylaşmıştım.

bak görüyorsun, web_scripti'yi bile taşlayarak öldürecekler ellerinden gelse :)
buradan ne ders çıkardık? herkes kendi bildiğiyle kendi yoluna koyulmalı.
şurada adam gibi paylaşım kaldımı hiç forum da sen söyle, önceden her hafta 2-3 yararlı konu açılırdı yöntem paylaşılırdı yol gösterilirdi, şimdi herkes kendi hücresine çekildi.
cin olmadan adam çarpmaya kalkan üye sayısı arttı forum da.

:=) aynen öyle hocam, her konumun ilk başında 4-5 kişi geliyor. Zaten bu gelen kişilerden sonra konuyu açan pişman oluyor sonrasında kendi köşesine çekiliyor. Yakında iş bitmeden, bitti durumuna gelicek. Bilmeyen ise gitmiş, kalan ise tüm sahalar bende modunda olucak. Hergün farklı bir aksiyon bitti deme konuları açılıyor, bitmediğini bilen adama bile bitti dedirtiyorlar.(geçen gün tüm adsenselerim kapandı diyen bir kişi geldi yönetici desteğinden abi sen söyleme sakın ama şu tutarda kazandım forumda ise çok kişi çalışıpda bu işi bitirmesinler diye böyle diyorum dedi. Kaç kişi vardır ki böyle düşünüpde böyle açık sözlü olmayan... )

Tamamen sana katılıyorum...

Gidin başka ülkeden açın adsense:)
Ukraynaya gidin turist hesabı açtırın.Ukraynada internet cafeye gidin :P oradan hesabınızı onaylatın oldu bittii :)
Şimdi bunu ciddiye alıp aklınızda oluşacak gereksiz sorular için cevap verim
1-Turist hesabı açtırtmanız için ikamet izniniz olmalı
2-Ukraynada İnternet cafe yok ama otelde işinizi görürsünüz :)
3-Hesabı onaylatırken dili Ukraynaca seçiceksiniz ki adsense Türk olduğunuzu anlayıp direk banlamasın:)

Bu arada 3 4 yıllık Adsense hesabım var hala banlanmadı ama hiçte kullanmıyorum.Hala partner beklemesindeyim :)

Yok hocam çok araştırdım her ülke de spam banlanıyor :) Herkesi uzun soluklu bir yurt dışı tatile yollayacaksın :)

Banlanan adsesenin kazanclarını geri reklam verenlere dağıtıyorlar. Zaten binlerce kişinin çalıştıgı yerde böyle birşey yapılıyor diyilipde yapılmasa skandal olur. Biraz zor iş hocam o...

yeni banlanana adsensenin daha pini girilmemiş ve hiç eklemedim bir banka eklemiştim. Bağlı olan tüm kanallarda açıktı ve telif almış kanallar bile değildi, ayın 21'inde banlandı.

Banka hesabın mimlenmiştir?

Yanlış düşünüyorsunuz, reklam verene geri veriliyor para.Bir kısmını kesiyor yani kendi payını, bizim pay reklam verene geri gidiyor diye biliyorum.

Mobil olarak gönderildi.

Aynen+

yurtdisindan hesap açtırmayı dusunenlere gurcistanı onerebilirim. hesap açtırıp 10 dakikada kartınızı elinize alabilirsiniz. adres olayını bir şekilde cozmeniz gerek tabi.

yurt dışıda aynı durumda hocam.

başka bir iş var.... 1 haftalık 1 aylık adsenseler ne kural ihlali olacakta banlanacak. california ekibi neyin peşinde acaba. ağustostun ortasında başladılar her geçen gün daha da artıyor baskı.

dediğim gibi seni senden iyi tanıyorlar.. ellerinde uyuşan ve denetlemeyi yapabildikleri çok sistem var. önemli olan bu sistemlerini alt edebilmek... Bunu zamanla tabiki hepimiz %100 çözmüş olacağız.. Tabi o zamana kadar forumda bencillikten konu açan çıkarsa..

İsim soy isim telefon adres ilk defa girilerek adsense açıldı hiç bir kanal kapanmadı sadece bir kaç telif geldi bi kaç kanala, Buna rağmen 1 aylık adsense Topluluk kuralları ihlali denilerek banlandı. Tahminlerinden fazla reklam parası ödemeleri gerektiğinden kafalarına göre banlıyorlar bence, para vermek istemiyorlar kesin olan şey bu.

Merhaba Arkadaşlar,

Belkide son 10 günde videoyap yönetici desteğine 100'e yakın soru geldi. Bu konuda %100 kesin sonuçlara sahip değilim, fakat benim ve izlenimlerimin sonucunu yazıyorum.

En çok sorulan sorular?
1) Banka ve pin doğrulaması yaptıktan kısa süre sonra adsensem banlandı.
2) Hiç kanal olmayan boşta bekleyen adsensem banlandı.
3) Özgün çalışmaya başlamıştım fakat adsensem kapandı.

1) Bundan 2 yıl önce bir adsense açmıştınız, banka doğrulamasını garanti bankası xx nolu iban numaranızla yaptınız. Aradan 2 yıl geçtikten sonra aynı ibanla banka doğrulaması isterseniz adsenseniz banlanır. Dilerseniz vevo'nun sahibi olun otomatik google robotları tarar ve banlar. Bu nedenle hatta garanti de aynı/başka şubesinden hesap numarası açtırmak yerine başka bankadan hesap açtırınız. Her adsenseniz için farklı banka / farklı iban girmelisiniz.

Adres kısmına değinecek olursak. Bir ev adresiyle ortalama 3-4 başvuru yapılabilir. Ama bunları yaparken iyice not edin. maps.google.com'da bunu yazdıgınızda aynı lokasyonu vermemesine özen gösterin. Fakat postacı gelirken o adresden anlıyabilmeli. Eğer baktınız hep aynı lokasyonu gösteriyor o zaman ev adresinizi kullanmayın.

Örnek 1 : Yeşilyurt mah. Ahmet fidan sokak no : 11 / 6 bakırköy istanbul
Örnek 2 : yeşilyurt mah. veli apt. no : 11 / 6 bakırköy / istanbul

2) Büyük ihtimalle boşta bekleyen adsenseniz banlanıyorsa isminiz ve lokasyonunuz google tarafından mimlenmiştir.

Örneğin isminiz Ahmet Fidan. Ip adresinizden sizi oturduğunuz sokağa kadar google bulabiliyor. Oturduğunuz sokakta kaçtane ahmet fidan olabilir? bunun kaçı adsense çalışabilir. Daha önceden ahmet fidan banlanmışsa onun için artık yeni başvuruda büyük oranda banlanmasına nedendir?

Bu nedenle adsensenizi bile türkiye lokasyonlu vdslerden oluşturunuz. Bu adsenselerinize ev adresinizden asla hiç girmeyin. Örneğin bugün youtubevds.com dan bir vds aldınız adsense için, 2. adsense için youtubevds.com dan değil sadecehosting.com dan alın. Çünkü ahmet fidan biri bursada biri istanbulda olmuş olur.

3) Sen daha önce spam yapmışsan ve adsensen banlanmışsa artık özgün çalışıp aynı lokasyondan adsenseye bağlanırsan youtube adsense robotları seni düzgün biri olarak görmeyecektir. Bu şekilde özgüne geçenler dahil adsense için vds kullanmalıdır. Aksi taktirde mimlenmiştir.

Deneyimlerinizle izlenimlerime ters düşen noktalar varsa bu konu aynı zamanda beyin fırtınası içindir.

Bilgi paylaştıkça artar.

Herkese bol kazançlar.

Hocam site için adsense önerileriniz varmı kaç kere başvurdum gelen giden birşey yok şimdi diyeceksiniz ki içerik ekle sitede içerik eklenecek türden değil bir nevi uygulama gibi düşünün ne yapmalıyız

Örneğin bir bankada hesap açtık farklı iban alabiliyoruz ama bir iban ban yedi aynı banka olduğu için diğerleride ban yiyormu?

hocam sana göre teknik bir problem olma ihtimali nedir ? az önce arkadaş dedi pakistanlar infial halindeymiş geçtiğimiz hafta adsense bırakmamış.
dünya çapında büyük bir temizlik ama kontrolsüz bir temizlik var. ben 3 yıldır adsense çalışanıyım böyle amaçsız mantıksız bir temizlik görmedim.

:) bende bağlı olduğum mahallenin bir kısmını çıkarıyor. tabiki önemi olan o bölgenin bir lokasyon tanımı var. işte o lokasyondan ban yemiş bir isimle tekrardan adsenseye giriş yapılması büyük risk. bu nedenle adsense oluşturma + adsenseye girişleri vds ile yapmak bu riski ortadan kaldırmış oluyor.

:) eyw dostum. aynen dediğin gibi. insanlarda paylaşımın azalması onun gibi kişilerin bu tarz yorumları oluyor.

Spam bitti olayı göreceli bir iştir. Belki forumun %75'nin spam adsensesi banlandı ama %25'i hala devam ediyor. Benim amacım uğraşmak isteyenler için bildiğim yöntemleri göstermektir. Adsense de spamin bittiğini kabullenmek kimsenin yapamaması demektir. Ben kendi panelime baktıgımda hala 5+ ayın üstünde olup adsensesi açık çok fazla kişi görüyorum.

Bölgenin büyüklüğüne bağlı işte hocam. Senin bölgeni biliyor. Bölgen küçüktür tam net olarak bulur, bölgen büyüktür 50.000 insanın oldugu bir yeri gösterir. Ama işte o lokasyonda 2. aynı isim soymin varlığına ihtimal vermiyor.

%100 emin değilim;

Hayır hocam bir sıkıntı cıkmaz. sonuçta adsense satışları bildiğim kadarıyla bu şekilde yapılıyor.

%100 emin olan arkadaşlar gelicektir. ben geçmiş dönemde sonucta adsense alıp banka alıcaklısını değiştirip paraları almıştım. Aynı duruma giriyor diye biliyorum. hatta bu yıl almıştım o adsenseyide. Ama unutkanlık problemim oldugundan bizzat denemiş arkadaşlar yazacaktır inş.

hocam lütfen tam olarak bilmeden yazmayınız. mac adresi değiştirme programları bir exe değil mi? chrome veya java programlarıda bir exe değil mi? o exe tabanlı program görebiliyorsa niye chrome göremesin? kaldıki chrome un olunca bulaşan bir googleupdate exesi bilgisayara sarılıyor zaten. daha çok zorlamayın bilginiz olmayan konularda ısrarcı olmayın.

uzunca bir yazı yazmıştım fakat vazgeçtim. Net birşey demek doğru olmaz. ne yapmak istediği şuanlık tam belli değil veya belli ama daha tam anlamıyla sistemini oturtturamadı.

---------- Spam Engelliyici 12:49 ---------- Önceki Mesaj 12:33 ----------

Telefon olayına aynen katılıyorum, ben her başvurumda internetle alakası olmayan bir arkadaşımı ararım ve kodu isterim. çok değil 1 dk gecikmeli girmiş oluyorum. 1 ayda 1 defa adsense açıyoruz ne olucak değil mi:) aynen katılıyorum sana hocam.

Dediğin gibi olay banada reklam vereni korumak gibi geliyor. Fakat reklam veren spam videodan anlamaz ve şikayet etmez. Reklam veren uygunsuz videodan gelen ziyaretçiyi şikayet eder, renderı kötü yapılmış videoyu şikayet eder..

Teşekkürler şeref hocam, bende aslında bunu yazarken senin 1 banka çok hesap çalıştıgın aklıma gelmişti. Fakat sen bir istisnasın:P sen x bankası a şehri, x bankası b şehri hesap açıyorsun :) şubelerden ziyade şehirler farklı belkide diyebilirim.. Veyahut istisnada olabilir :P

:=) aynen öyle hocam, her konumun ilk başında 4-5 kişi geliyor. Zaten bu gelen kişilerden sonra konuyu açan pişman oluyor sonrasında kendi köşesine çekiliyor. Yakında iş bitmeden, bitti durumuna gelicek. Bilmeyen ise gitmiş, kalan ise tüm sahalar bende modunda olucak. Hergün farklı bir aksiyon bitti deme konuları açılıyor, bitmediğini bilen adama bile bitti dedirtiyorlar.(geçen gün tüm adsenselerim kapandı diyen bir kişi geldi yönetici desteğinden abi sen söyleme sakın ama şu tutarda kazandım forumda ise çok kişi çalışıpda bu işi bitirmesinler diye böyle diyorum dedi. Kaç kişi vardır ki böyle düşünüpde böyle açık sözlü olmayan... )

Tamamen sana katılıyorum...

Yok hocam çok araştırdım her ülke de spam banlanıyor :) Herkesi uzun soluklu bir yurt dışı tatile yollayacaksın :)

Banlanan adsesenin kazanclarını geri reklam verenlere dağıtıyorlar. Zaten binlerce kişinin çalıştıgı yerde böyle birşey yapılıyor diyilipde yapılmasa skandal olur. Biraz zor iş hocam o...

Banka hesabın mimlenmiştir?

Aynen+

yurt dışıda aynı durumda hocam.

dediğim gibi seni senden iyi tanıyorlar.. ellerinde uyuşan ve denetlemeyi yapabildikleri çok sistem var. önemli olan bu sistemlerini alt edebilmek... Bunu zamanla tabiki hepimiz %100 çözmüş olacağız.. Tabi o zamana kadar forumda bencillikten konu açan çıkarsa..

önemli husus arkadaşlar planlı ve projeli çalışmak önem vermek.Her detayı düşünmek.Aman uğraşamam şunuda şöyle yapiyim dememek.Sizlere benimde önerim var ;
1 - her hesap için yeni tr den alınma cep telefonu.
2 - kanalı açarken mutlaka tr açıp ve mutlaka +15 tr telefonu ile onaylatmak.
3 - Aynı banka farklı iban değil farklı banka farklı iban girmek.
4 - kanala içeriğinizi atmadan önce 1 hafta test kanalınıza atmak ve dünya engeli,eşleşen telif vs için bekletmek.
5 - Ses den eşleşen ve dünya engeli geliyorsa YT aracını kullanıp o sesi silmek( beta yazıyor fakat 1,2 gün beklerseniz siliyor)
6 - Videoları test kanalından indirip baştan ve sondan 1,2 sn kesmek ( ünlem için )

En temizi böyle arkadaşlar.Forumda googleye şikayet eden veya google tr ekibinden birisi varsa ona da sesleniyorum, ne yaparsanız yapın vaz geçmiyoruz sadece sabırsızları döküyoruz...

Mobil olarak gönderildi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri