webmasteryeri Adlı üyeden şikayetçiyim !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sontorun

Yasaklanmış
[MENTION=14365]webmasteryeri[/MENTION]

Merhaba sayın yt para yönetimi bu arkadaşla bu forumda tanıştık baya muhabbetimiz var bilirsiniz ben tasarım işi ile ugrasıyorum

Bu arkadaş bana 27 şubatta mesaj gönderdi logo yaparmısın diye tabiki dedim 2 adet haber sitesine logo yaptırdı baktım hiç ödeme geçiyim diye bişi demedi bende hocam buyrun paypalım dedim paypalımda para yok vs. dedi oldugunda yollarım dedi tamam dedim sık boğaz etmedim ve bugun bana tekrar mesaj attı bi adet logo daha yaptıracagını söyledi ona bu cümleyi söyledim daha önce borcunuz vardı lafı biraz geveledi bende eger paypal sıkıntıysa ibanda verebilirm dedim yok dedi paypal ile ödeme geçicem dedi daha 5 dakika önce paypalda para yok diyen arkadaş şimdi var dedi sonra bana dediki diger ikisini almayacagım bu ne kadara olur dedi yani önceki 2 emegimin parasını vermiyecekti sadece bunu verecekti iyi deim 15 tl olarak söyledim 10 olmaz mı dedi bende yine önceden muhabbetimizin oldugu için tamam dedim baya aylarladık tek tek istedigi şekilde ugrastık yaptık ettik. ödeme için paypal bozduracagını söyledi ne zaman yaparsınız dedim başka şeyler söyledi r10 da komisyon vs. hocam ne zaman verirsiniz dedim tekrardan mustafa diye var ona halledirecegim dedi bende bu cümleyi kullandım tamam hocam logonuzu parayı yatırdıgınızda yollarım dedim bi baktım skypede arkadaşlıktan çıkarmış ordamısın vs. cevap da vermedi süresiz banlanmasını talep ediyorum.
burada hatta yaptıgını görebilirsiniz
P57b8Q.png

KONUŞMALAR ;
İlk başta 2 adet logoyu yaptırdıktan sonra
gkP1d2.png

3. Logoyu istedigi zaman konuşmlar ;
9VYBMQ.png

Son cümleye dikkat edin
q4AX6W.png

Burada para konusunu konuşuyoz 15 tl yide çok görüyor ;
M61MNa.png

Yaptım ve gönderdim ;
QRPdDV.png

Ve yine logoyu gönderdikten sonra ödemeyi istedigimde aldıgım cevap ;
XBbzV6.png

Ve arkadaş beni laflarla oyalayıp engellemesi !
blvoqV.png

Engellemesi ;
dnLVQL.png

Sonuçta bu arkadaş bu logoları yaptırırken emegimin hakkını vermedi zamanımı çaldı !
En büyük Hırsızlık zaman hırsızlıgıdır gerekenin yapılmasını bekliyorum.

BU ARKADAŞ BİDE GOOGLEDE MODERATOR
BUYRUN MODLUK YETKİSİ ; http://www.google.com/moderator/#16/e=dffb
7oBjvl.png

[MENTION=23371]sontorun[/MENTION]

Buda arkadaşın sitesi benim ilk yaptıgım logoyu kullanıyor ; TIKLA

Son düzenleme:
[MENTION=14365]webmasteryeri[/MENTION] Konuya Bekleniyorsunuz
Gerçi en son 2 gün önce foruma giriş yapmış ama bekleyeceğiz.
Not: "ARKADAŞLAR BAKIN KONUN BAŞINDA İKAZ EDİYORUM LÜTFEN KONUYA POST ATMAYINIZ AKSİ HALDE CEZAİ İŞLEM UYGULAMAK ZORUNDA KALACAĞIM"

Artık banlanmasını rica ediyorum hergün skype giren adam bu konuya mı girmeyecek bundan haberi olduguna eminim çünkü bana gösterdigi 2 haber sitesinide kapatmış benim logomu kullandıgı 5 gün oldu banını arz ediyorum

[MENTION=14463]tahagunduz[/MENTION] Hocam artık banlanmasını talep ediyorum gelecegi yok suçu ile kalmasın.

[MENTION=11620]era[/MENTION] Üstadın Müdahalesine bırakıyorum...

bu konu ne oldu [MENTION=23371]sontorun[/MENTION]; [MENTION=14365]webmasteryeri[/MENTION];

hocam sen kimsin nesin neyin nesisin ben o haber sitesini devreteli bir sene olacak nerdeyse sen git haberdirek c om sitesi ile görüş verdiğin site kapanalı bir sene olacak gelmişsin canın darlanmış konu açıyorsun maksat birşeyler eder görüneyim siteye diye skype adresini verde bir bakayım neyin nesisin

---------- Spam Engelliyici 21:01 ---------- Önceki Mesaj 20:53 ----------

pm göndereli 10 dk olacak skyper ver banada bir bakayım neyin nesisin hocam benimde canım darlanıyor aradan bende konu açayım mı diye düşünüyorum bazen maksat muhabbet olsun zaman geçsin sen hele bir skype ver bakalım

hocam sen kimsin nesin neyin nesisin ben o haber sitesini devreteli bir sene olacak nerdeyse sen git haberdirek c om sitesi ile görüş verdiğin site kapanalı bir sene olacak gelmişsin canın darlanmış konu açıyorsun maksat birşeyler eder görüneyim siteye diye skype adresini verde bir bakayım neyin nesisin

---------- Spam Engelliyici 21:01 ---------- Önceki Mesaj 20:53 ----------

pm göndereli 10 dk olacak skyper ver banada bir bakayım neyin nesisin hocam benimde canım darlanıyor aradan bende konu açayım mı diye düşünüyorum bazen maksat muhabbet olsun zaman geçsin sen hele bir skype ver bakalım

konu açılma tarihine bak ama hala banlanmanı istiyorum

---------- Spam Engelliyici 23:18 ---------- Önceki Mesaj 23:15 ----------

Site devredilmiş edilmemiş kapanmış kapanmamış benim umrumda değil 10 -20 tl de umrumda değil konu 10 ay öncesine ait birde polis olacaksın seni r10 da da bulmuştum bana bulaşma polisim demiştin olay burda insanlara birşeyler yaptırıp parasını ödememen sorun konuda resimleri mevcut 9-10 aydır etiketlendiğin konuya gelmemen de ayrı ironi.

konu açılma tarihine bak ama hala banlanmanı istiyorum

---------- Spam Engelliyici 23:18 ---------- Önceki Mesaj 23:15 ----------

Site devredilmiş edilmemiş kapanmış kapanmamış benim umrumda değil 10 -20 tl de umrumda değil konu 10 ay öncesine ait birde polis olacaksın seni r10 da da bulmuştum bana bulaşma polisim demiştin olay burda insanlara birşeyler yaptırıp parasını ödememen sorun konuda resimleri mevcut 9-10 aydır etiketlendiğin konuya gelmemen de ayrı ironi.

dostum sen rahatsızmısın nesin nerden bulaştın bana virus gibi bak haberler.cm de senin logonu ben kullanmadım doğru iki örnek logo ettin bana ama ben senin logoları almadım tamam haberler.com daki logoyo benzer logo kullandım. şimdi diyorum sana skype ile senle benim tüm konuşmamı yolla bana yok diyorsun bana ama burda koymasını biliyon resimleri kardeşim bana senle benim tüm konuşmalarımı geçen yazıları istiyorum birazdaha kafana göre konuşursan bende ona göre konuşmamı ederim tamam sen önce bana tüm konuşmayı yolla ondan sonra dırdırını ede

dostum sen rahatsızmısın nesin nerden bulaştın bana virus gibi bak haberler.cm de senin logonu ben kullanmadım doğru iki örnek logo ettin bana ama ben senin logoları almadım tamam haberler.com daki logoyo benzer logo kullandım. şimdi diyorum sana skype ile senle benim tüm konuşmamı yolla bana yok diyorsun bana ama burda koymasını biliyon resimleri kardeşim bana senle benim tüm konuşmalarımı geçen yazıları istiyorum birazdaha kafana göre konuşursan bende ona göre konuşmamı ederim tamam sen önce bana tüm konuşmayı yolla ondan sonra dırdırını ede

ya siz ne içiyosunuz kafanıza erişmem lazım konu mart ayında açılmış tüm kanıtlar var ancak skypede gözükmüyor eğer kullanmadıysan ben neden şikayet konusuna siteni eklemişim şizofrenmiyim ? demekki logo sitende varmış eklemişim konuşmaların parayı ödemeyip engellediğin var eğer konuşmalar sende gözüküyosa konuşmalara bakalım ben tüm konuşmaları 9 ay önce buraya eklemişim zaten [MENTION=10818]akmaster_91[/MENTION]

Bu konu çözümlenmeden öylece kalmış diğer yönetici arkadaşların gözünden kaçmış sanırım
Hocam ödemeyi yapmadığını zaten mesajınızdan belli loogoları almadım diyorsunuz ama arkadaşın konusuna http://www.ytpara.com/876580-post94.html bu yorumu bırakmışsınız 2 logonun ödemesini yapın aksi halde banlanacaksınız.

Son düzenleme:
hocam sana yalan diyecek borcum yok tamam bunu kafana koy bir kere ben haberler.com logo benzeri logo koydum siteme senin logonu hiç ama hiç kullanmadım haberler.com domaine benzer domainim olduğu için bende haberler.com logosuna benzer logoyu kullandım sen örnek iki domain gösterdin bana benim o anda paypalda param olsaydı alırdım sen bana örnek tasarım gösterdin yoktu alamadım sonrada almadım demekki örnek logolarını kullanmadım beğenmedim şizofrensin demedim öyle düşünüyorsan kendini saygıda gösteririm

hocam sana yalan diyecek borcum yok tamam bunu kafana koy bir kere ben haberler.com logo benzeri logo koydum siteme senin logonu hiç ama hiç kullanmadım haberler.com domaine benzer domainim olduğu için bende haberler.com logosuna benzer logoyu kullandım sen örnek iki domain gösterdin bana benim o anda paypalda param olsaydı alırdım sen bana örnek tasarım gösterdin yoktu alamadım sonrada almadım demekki örnek logolarını kullanmadım beğenmedim şizofrensin demedim öyle düşünüyorsan kendini saygıda gösteririm

ya nasıl kullanmadın ben buraya siteni ekledim kanıt olarak kullanmasan kanıt olarak eklermiyim [MENTION=10818]akmaster_91[/MENTION] ben bu arkadaşdan para felan istemiyorum banlayın forumda başkaları dolandırılmasın kendi konumada yazmış üstüne engelledi bide 9 aydırda etiketlendiği konuya yazmamış

ya nasıl kullanmadın ben buraya siteni ekledim kanıt olarak kullanmasan kanıt olarak eklermiyim [MENTION=10818]akmaster_91[/MENTION] ben bu arkadaşdan para felan istemiyorum banlayın forumda başkaları dolandırılmasın kendi konumada yazmış üstüne engelledi bide 9 aydırda etiketlendiği konuya yazmamış

hiç kusura bakma ama sen ne b... ki sana yalan diyecem attırma kafamın tasını ben haberler.com daki logoyu kullandım ne terbiyesiz bir şahıssın yaa banlatırsan banlat yaa kullansam kullandım logonu derim beni kendinle karıştırma tamam mı beni bilen bilir banlatmak istiyorsan banlat halla halla yaa ne laf anlamayan varlıksın senide banlıyorum ne edersen ede

hiç kusura bakma ama sen ne b... ki sana yalan diyecem attırma kafamın tasını ben haberler.com daki logoyu kullandım ne terbiyesiz bir şahıssın yaa banlatırsan banlat yaa kullansam kullandım logonu derim beni kendinle karıştırma tamam mı beni bilen bilir banlatmak istiyorsan banlat halla halla yaa ne laf anlamayan varlıksın senide banlıyorum ne edersen ede

Allah aşkına kanıt sunamıyosun tüm kanıtlar konuda var kendini acındırma moduna geçme kendi elinle logoları aldım diye yazmışsın sitene koydunki siteni bende şikayet konusuna kanıt olarak koydum konuşmalar + beni engellemen de var bide bana burda terbiyesizsin felan diyosun

r10 a ilk üye olsugumda ordada bulmuştum pm attığımda ben polisim bana bulaşma tarzı konuşmuştun

ban istiyorum ban

Skype konuşmalarından logonun satın alındığı gözüküyor paypal oldğunda öderim yazmış arkadaş aylar geçmesine rağmen ödeme yapmadığı ödemeye niyetinin olmadığını gösteriyor üye uzaklaştırıldı.

Ayrıca logonun kullanılıp kullanılmaması önemli değil konudaki mesaj ve skypedaki para olunca yollarım ibaresi alışverişin gerçekleştiği anlamına gelir.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri