webmoney bozum yaptırılacak

• Kullanıcı stannis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Paypal, Payoneer, Webmoney ve Diğer Ödeme Çözümler

stannis

Kayıtlı Üye
sa arkadaşlar bir miktar wmz bozduracağım yardımcı olabilecek varmı acaba ?
skype = omerdemir2603

web money web üzerinden bankaya direk çekebiliyorsunuz niye bozum yapanlar boşuna komisyon veriyor anlamıyorum, yanlış anlamayın lafım size değil genel olarak diyorum, acil ihtiyaç varsa o ayrı tabi bilmeyenler için diyorum :)

web money web üzerinden bankaya direk çekebiliyorsunuz niye bozum yapanlar boşuna komisyon veriyor anlamıyorum, yanlış anlamayın lafım size değil genel olarak diyorum, acil ihtiyaç varsa o ayrı tabi bilmeyenler için diyorum :)

aşağıdaki anlatımda bir sıkıntı var mı hocam

WebMoney kullanıcıları, artık WMZ ve WME cüzdanları üzerinden Türkiye bankalarındaki hesaplarına nakit çekme yapabilirler. Çekilen nakit tutarı, kullanıcıların ülkesinin kullandığı para biriminde (Türk Lirası) açtıkları bireysel banka hesaplarına havale yolu ile transfer edilir. Bu işlem için uluslararası geçerliliği olan IBAN numaranızı belirtmeniz gerekecektir. Ayrıca cüzdanlarınızdan fon çekmek için:

– WebMoney Banka işlemleri web sitesi üzerinden başvuru oluşturunuz.

https://banking.gdcert.com/PayOut/Payment.aspx?step=1,

Daha sonra alıcının banka bilgilerini, ismini ve pasaport verilerini belirtiniz.

– Belirttiğiniz bilgiler servis yöneticisi tarafından kontrol edilene kadar bekleyiniz (sadece ilk başvurunuzda yapılmalıdır). Ve WMID’nize yönlendirilen faturayı ödeyiniz.

Nakit çekme sadece, cüzdan ve banka hesabı sahibinin aynı kişiler olması durumunda mümkündür. Servis ücreti : %0.6 + 11 WMZ (6 Avro) formülü ile hesaplanmaktadır. Nakit çekme limitleri kullanıcının pasaport tipine bağlıdır (WMZ, WME).

http://www.youtube.com/watch?v=abGar6-Qi3E

aşağıdaki anlatımda bir sıkıntı var mı hocam

WebMoney kullanıcıları, artık WMZ ve WME cüzdanları üzerinden Türkiye bankalarındaki hesaplarına nakit çekme yapabilirler. Çekilen nakit tutarı, kullanıcıların ülkesinin kullandığı para biriminde (Türk Lirası) açtıkları bireysel banka hesaplarına havale yolu ile transfer edilir. Bu işlem için uluslararası geçerliliği olan IBAN numaranızı belirtmeniz gerekecektir. Ayrıca cüzdanlarınızdan fon çekmek için:

– WebMoney Banka işlemleri web sitesi üzerinden başvuru oluşturunuz.

https://banking.gdcert.com/PayOut/Payment.aspx?step=1,

Daha sonra alıcının banka bilgilerini, ismini ve pasaport verilerini belirtiniz.

– Belirttiğiniz bilgiler servis yöneticisi tarafından kontrol edilene kadar bekleyiniz (sadece ilk başvurunuzda yapılmalıdır). Ve WMID’nize yönlendirilen faturayı ödeyiniz.

Nakit çekme sadece, cüzdan ve banka hesabı sahibinin aynı kişiler olması durumunda mümkündür. Servis ücreti : %0.6 + 11 WMZ (6 Avro) formülü ile hesaplanmaktadır. Nakit çekme limitleri kullanıcının pasaport tipine bağlıdır (WMZ, WME).

http://www.youtube.com/watch?v=abGar6-Qi3E

buna gerek yok ki ben web money de kartıma çek dedim en para üstündeki kart numaramı yazdım 1 hafta da hesaba geçti.

hocam oyleyse bız neden bunca ay bozum yaptık ki

web money ile zamanında konuştum, bu gibi durumların sık sık yapılması hesabın bloke olmasına neden oluyormuş, fakat şu an başka bir alternatif yok mecburen yapıyoruz ki devamlı yapılmayacaksa sorun olmaz, hesabın bloke olması da muamma olana rastlamadım.Sadece web money ismi ile banka ismi uyuşssun yeter.

ben halen güvenemeyip kimlik ve fatura kopyalarımı paylaşmadığımdan böyle bir yol izliyorum.

Hayır hocam normal en para kartı.

Enpara kartı TL hesaba bağlı, WM'de karta para çek dediğimizde USD yazıyoruz. USD gönderilecekleri için para geri döner diye düşündüm ama farklı bir yöntem mi izlediniz siz? TL olarak çekilebiliyor mu? WM yi kurcaladım baya bulamadım.

Enpara kartı TL hesaba bağlı, WM'de karta para çek dediğimizde USD yazıyoruz. USD gönderilecekleri için para geri döner diye düşündüm ama farklı bir yöntem mi izlediniz siz? TL olarak çekilebiliyor mu? WM yi kurcaladım baya bulamadım.

Kartınıza bağlı dolar hesabı varsa hesaba otomotik düşüyor.

Bende dün ilk defa denedim hesaba çekmeyi. Bekliyorum bakalım gelicek mi ödeme.. Id ye Fatura falanda gelmedi daha..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri