Webmoney Kapandı mı ?

cagsro

Kayıtlı Üye
Herkese Merhaba, geçenlerde gördüğüm kapanan kanala ödeme alınması kafama takıldı ve bi kontrol edeyim dedim. yaklaşık bir buçuk senedir youtube ile uğraşmıyorum uğraştığım zamanlarda adsense çalışıyordum ama ufak bi kanalı quize bağlamıştım o zamanlar webmoney filan açmıştım ve şimdi webmoney'i açtığım zaman purses'de 77.22 WMZ gözüküyor ve ben bu parayı çekmek istiyorum. Daha önce buradan steam'e aktarım yapmıştım ama şimdi beceremiyorum. Webmoney işlevini yitirdi mi yoksa ben yanlış bir yerlere mi bakıyorum. Yardım edebilecek biri var mı acaba ?

korkutma hocam milleti kapandı diyib.. paypal dan sonra kaldıramaz kimse :)

Ya ne biliyim hocam. Mont cebinde bulunmuş para gibi görünce böyle birden :) bir de bu hata sıktı canımı o yüzden. Kusura bakmayın :)

yok hocam önemli değil :) gece gece cevap alamassın hocam ben yardımcı olmak isterdim ama webmoney bilgim yok malesef gündüz konuyu güncellersen yardımcı olurlar

Hocam yardımınız için teşekkürler, videoyu izledim fakat banka hesabına çekmeyi anlatıyor ve benim herhangi bir hesabım yok bu yüzden pek yardımcı olmadı. Ben daha önce 8 WMZ yi ufak ufak deneyerek steame çekmiştim ama şimdi ''An error has occurred when topping up "Steam: cagsro; 1.00 RUB; [4273:63397253]" in the amount of 0.02 wmz
Incorrect phone number (account, contract)'' hatasını alıyorum.

yok hocam önemli değil :) gece gece cevap alamassın hocam ben yardımcı olmak isterdim ama webmoney bilgim yok malesef gündüz konuyu güncellersen yardımcı olurlar
Yine de teşekkürler hocam yarın tekrar hortlatıcaz mecbur :)

Konu muhabbeti açılmışken, alibabaexpresden alışveriş yapılabiliyor, webmoney le , aynı paypal hesabi gibi %100 güvenli ve geri ödeme sistemi mevcutmuş.

1 webmoney = 1 usd yani komisyon yok. Ben şahsen denedim.

(Komisyonsuz işlem gerçekleştirdim. Yani webmonyden tl ye (komisyonla çevir)
alibabaexpresden tl yi usdye komisyonla çevir) kredi kartınla alibabaexpresden urun al yapanlara bu yazım.

bu sistemi hiç çözemedim çok karışık geliyor bana

Webmoney aktif hala, benim açtığım bir konu var. Ordan canlı destek e ulaşırsanız yardımcı olurlar

Arkadaşım lütfen başlığı düzeltirmisin iyice arastırmadan nasıl bır başlıktır bu Amacınız nedir zorla webmoneyı kapattırmak mı Webmoney skype destek her türlü yardımcı oluyor

Arkadaşım lütfen başlığı düzeltirmisin iyice arastırmadan nasıl bır başlıktır bu Amacınız nedir zorla webmoneyı kapattırmak mı Webmoney skype destek her türlü yardımcı oluyor

Kusura bakmayın, böyle bi amacım neden olsun ki ? Ben de faydalanmak için konu açtım sonuçta :)

Bozduramıyorsanız harcayın :D Aliexpress ten bişeyler alın olmadı tl yükleyin hattınıza...
Şuan bir şeye de ihtiyacım yok boş yere hibe etmek de istemiyorum o kadar parayı :)

[MENTION=19309]cagsro[/MENTION] umarim yardimci olur, ben her zaman aliyorum, hala sorun cikmadi, bi dene istersen

https://www.youtube.com/watch?v=OvSXj8d7bow&index=12&list=PLvRmMQDiJUPJ0gT37fdsvymXisdeoIUFm

Teşekkür ederim hocam eğer alışveriş yapmayı düşünürsem rehberim siz olacaksınız :)

Webmoney Skype destek hesabı; bir sorun olduğunu, sorun giderildiği zaman Rusyadan haber geleceğini ve benim steam'e aktarım yapabileceğimi belirtti.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri