Webmoney mi Bankamı ?

Quizden Hangi Ödeme Yöntemi İle Ödeme Almak İstiyorsunuz?

• Webmoney

Oy: 37 52,9%
  • Banka

Oy: 33 47,1%

• Kullanılan toplam oy
    70

KimLanBunLaR

Yasaklanmış
Bi arkadaşla konuştuk da wm ağırlıklı gidiyorum baya hesab tasıdım falan siz nabtınız beyler paypal muhabbetlerinden sonra anket ekleyecem

neden wm

neden banka

ikna edici cevaplar bekliorum :)

bankayı seçerseniz sadece iban no ile iş biter ama wm seçerseniz biraz uğraşmanız lazım kur farkı vs wm önde

Ödeme alt limitleri + kapanma korkusu = webmoney

İkisini de önümüzdeki ay ilk defa deniyor olacağım.

bankayı seçerseniz yarın öbürgün ödeme yöntemindeki ibandan hangi kanal sizin hemen anlasılır partnerler içi bu riske girmeye degmez tüm kanallarınızın ödemesi tek seferde iptal edilebilir türlü bahanelerle webmoney onaylattım her kanala farklı cüzdan açıp deneyeceğim bende

webmoney kullanma sebebim sınırsız cüzdan oluşturma özelliği, böylece her kanala farklı quiz hesabı açabiliyorum.

Partnerin 30usd kesinti yaptığını varsayarak 7usd'de de en düşük bizim bankamızın kesintisini ilave edersek en düşük 37usd kesinti ile para hesabımıza geçer.

100usd kazandığımızı varsayarksam %20'si partnerin ise =80 usd
80usd-37usd=43usd kalır eğer bankayı seçersek.

wm'de ise yine 100 dolar kazandığımızı varsayıp %20si partnerin=80
%3'ü wm kesintisi 80x0,03=2,4 80-2,4=77,6usd kalır

0.08'de wm'deki paramızı bozarken giderse 75-76 dolar kalır.

yani bankaya yerine wm tercih etseydiniz 40usd daha karınız olacaktı.

Peki 1k kazandığımızı varsayarsak.
bankaya;
800-37=763 gider.

wm'de
800x0,03=24 800-24=776
bozdurmak içinDE 6-7dolar ggider 770 dolarda wm'den gelir hesabımıza

Sonuç:1k'da ve yüksek gelirli kanallar için banka düşükler için wm daha karlı

Ben az önce Quiz deki Paypal olan ödememi Banka ile değiştirdim. Bakalım nasıl olacak göreceğiz önümüzdeki dönemde.

Paypal gibi limit var mı webmoneyde?

Ne kullanırsanız kullanın her yol bankaya çıkar.Paranızı bankaya çektiğinizde sadece banka ile uğraşırsınız.Kesinti nettir vergi bellidir.Yok şuna 3,5 buna 5,5 komisyonu yoktur.Blokesi hesap kapatmasına kanunlar izin vermez.En azından türkçe konuşurlar anlarsınız.

Merhabalar,

WebMoney olarak bizler de bir kaç soru sormak isteriz konu hakkında net olması için.

Para size SWIFT ile gönderilecektir bankaya direkt alınca. Biz de SWIFT ile tüm dünyada günde binlerce işlem yaptığımızdan biliyoruz ki parayı gönderen taraf karşılıklı masraf paylaşımı ile gönderir. Yani en düşük parayı gönderecek taraftan 35 ile 63 arasında değişen bir ücret kesilir ülkesine göre. Ardından arada bir muhabir banka komisyonu vardır. Bu da alıcı parasını bankasından çekerken yansır. Bankanıza göre değişir. 25 ile 30 USD arasında. Bu ücreti ödersiniz ya da bankanın komisyonlu kurundan TL çevirir çekersiniz. Ya da bazı bankalar 15 gün parayı bekletirseniz bu komisyonu almaz.

Dolayısı ile SWIF ile 2000 çekseniz. Gönderen tarafa maliyeti minimum 35 size ise yani muhabir bankasına ise minimum 25. Toplamda bir 60 USD kayıp olur. Bu ikinci kesinti sürekli değişkenlik gösterir muhabir bankanın inisiyatifine göre.

Dolayısı ile bu anlattıklarımız dışında SIFT almış ve farklı bir işleme maruz kalmış olan var mıdır? Tabii bir de 4-5 gün bekleme süresi vardır.

---------- Spam Engelliyici 00:40 ---------- Önceki Mesaj 00:35 ----------

Bir de paranın geldiği ülkeyi mutlaka inceleyin off-shore ise MASAK kurallarına dikkat edin uyarısında bulunmak isteriz değilse de MASAK limitlerine bakmanızı öneririz.

bilgisi olan var mı örnek veriyorum; banka bilgisi girdiğimiz bir kanal da 70 dolar kazandık ve bu kanal kapandı ödemesi nasıl olacak acaba? bankaya gönderirler mi yoksa başka yol mu izliyorlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri