Webmoney - Paypal Alternatifi! [Anlatım-Destek]

Bi arkadaşın isteği üzerine, Kaç kişi Paypaldan Webmoneye geçiyor?

• Webmoney kullanmaya başlıyorum

Oy: 219 65,8%
  • Paypal Devam edeceğim

Oy: 114 34,2%

• Kullanılan toplam oy
    333
  • Anket kapatılmış .
cüzdan olusturdum kimlik fotokobisi gönderdim baska birşey yapıyrmuyuz quizede girdim z ile baslayan kodu

Kimlik yolladıktan sonra konunun başındaki skype adresinden destek hattına ulaş.Hesabını onaylayacaklar.Ardından WinPro ismindeki Webmoney masaüstü programını indirip bilgisayarına yükle.Bu program senin 1000 tane cüzdan açmanı sağlayacaktır.Bu program sayesinde tüm cüzdanlarını daha rahat yönetebileceksin.

Z ile başlayan numaranı quize girdiysen sorun yok.Paran gelir webmoney hesabında kalır.İstediğin zaman çekersin.

Kimlik yolladıktan sonra konunun başındaki skype adresinden destek hattına ulaş.Hesabını onaylayacaklar.Ardından WinPro ismindeki Webmoney masaüstü programını indirip bilgisayarına yükle.Bu program senin 1000 tane cüzdan açmanı sağlayacaktır.Bu program sayesinde tüm cüzdanlarını daha rahat yönetebileceksin.

Z ile başlayan numaranı quize girdiysen sorun yok.Paran gelir webmoney hesabında kalır.İstediğin zaman çekersin.
Peki kardeş birden fazla cuzdan ne için acaba

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Peki kardeş birden fazla cuzdan ne için acaba

Birden fazla quiz hesabın varsa hepsine ayrı cüzdan numarası giriyorsun.Ben böyle biliyorum.Aynısı olmuyor galiba.Parayı çekerkende cüzdanlarındaki paraları birleştirip tek haline getirebiliyorsun.

Birden fazla quiz hesabın varsa hepsine ayrı cüzdan numarası giriyorsun.Ben böyle biliyorum.Aynısı olmuyor galiba.Parayı çekerkende cüzdanlarındaki paraları birleştirip tek haline getirebiliyorsun.
Çok teşekkürler kardeş Allah razı olsun

Arkadaşlar hayırlı geceler. Daha öncede sormuştum ama cevap alamadım. Webmoney'e alman bankaları ekleyemiyorum ? Almanya'da ikamet ediyorum Quiz de paypalı kaldırmış mecburi olarak Webmoney ekledim ama pararaları alamıyorum. Alman bankası nasıl eklerim bilgisi olan varmı acaba ?

Wepmoney bozdurumda gösterdiginiz ilgi ve alakaya teşekkürler . . .

Arkadaşlar şimdi beni 30 önce ödeme gerçekleştirirken yanlış ödeme seçeneği yaptım. iade talebinde bulundum. 30 gündür halen iade gerçekleşmedi bu durumu yaşayan var mı yanlış ödeme seçeneği yapan acaba para yandı mı ?

Arkadaşlar şimdi beni 30 önce ödeme gerçekleştirirken yanlış ödeme seçeneği yaptım. iade talebinde bulundum. 30 gündür halen iade gerçekleşmedi bu durumu yaşayan var mı yanlış ödeme seçeneği yapan acaba para yandı mı ?

Paran yanmaz. Daha önce benle birlikte aynı sorunu birkaç kişi daha yaşadı. Bana da 2 ay demişlerdi ama 4 ay sonra yattı para. Ama yattı.

Günlük sordunuz 150 olarak cevapladık. Ayda da 300 olduğunu parantez içinde belirttik.

suan cekım yapamıyorum tesekkurler webmoney

---------- Spam Engelliyici 13:50 ---------- Önceki Mesaj 13:25 ----------

Günlük sordunuz 150 olarak cevapladık. Ayda da 300 olduğunu parantez içinde belirttik.

[MENTION=25721]WebMoneyTürkiye[/MENTION] cevap beklıyorum,suan cekım yapılamıyacak mı

Bugün para çekip de hesabına yatan var mı 2.5 saat oldu hâlâ gelmedi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri