D
daralll
Guest
[MENTION=12623]zack[/MENTION] ın mesajı alıntılayacaktım,modlar karışmışbenim yazdıgım mesajla senin bu cevabın arasında bi baglantı bulamadım hocam,sanırım yanlış mesajı alıntıladın![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
[MENTION=12623]zack[/MENTION] ın mesajı alıntılayacaktım,modlar karışmışbenim yazdıgım mesajla senin bu cevabın arasında bi baglantı bulamadım hocam,sanırım yanlış mesajı alıntıladın![]()
biri şu soruma cevap verebilirmi?
bugün bende hesabımı onayladım, ancak bir problemle karşılaştım, günlük çekme limiti 2k ve her çekimde yüzde 3 kesinti oluyor
yani kaba bi hesapla 8k param var cüzdanımda diyelim
bu 8k yı 4 günde çekebileceğim ve her çekimde yüzde 3lük kesinti olucak
4X3=12, yani 8k paramı banka hesabıma aldığımda yüzde 12 webmoney alıcak, bu düşüncem doğrumu arkadaşlar
[MENTION=7784]M00nsp3ll[/MENTION]
matematik terkhayır kardeş yine yüzde 3 olur
nasıl yani
bu 8k nın toplamında mı yüzde 3 kesinti uygulanıyor
Arkadaşlar webmoneyde mesela gelen parayı çekebilmemiz için kart ekliyoruz dimi paypal gibi? Eklediğimiz kart banka kartı oluyormu yoksa kredi kartı şartmı parayı çekmek için?
Arkadaşlar webmoneyde mesela gelen parayı çekebilmemiz için kart ekliyoruz dimi paypal gibi? Eklediğimiz kart banka kartı oluyormu yoksa kredi kartı şartmı parayı çekmek için?
evet. 2k çekersen yüzde 3 den 60 dolar komisyon ödersin,4 kere 2k çekersen 4X60=240 dolar.Bu da 8k nın yüzde 3 ü zaten
biri şu soruma cevap verebilirmi?
bugün bende hesabımı onayladım, ancak bir problemle karşılaştım, günlük çekme limiti 2k ve her çekimde yüzde 3 kesinti oluyor
yani kaba bi hesapla 8k param var cüzdanımda diyelim
bu 8k yı 4 günde çekebileceğim ve her çekimde yüzde 3lük kesinti olucak
4X3=12, yani 8k paramı banka hesabıma aldığımda yüzde 12 webmoney alıcak, bu düşüncem doğrumu arkadaşlar
[MENTION=7784]M00nsp3ll[/MENTION]
hocam banka kartı ekleniyor birde kendi kartıda var
ustalar biri beni aydınlatabilir mi destek ekibine sordum askerlik anılarını anlattı neredeyse
Paypal gibi birinden ödeme alacağız ve adamın paypal hesabı yok o ekranda kredi kartı ile ödeme yapabiliyor mu bize ?
Ayrıca paypalda ticari yani mağaza açıp ödeme butonu falan yaptığımız gibi bunda öyle birşey gördüm fakat 1 dolar falan ücret mi istiyor anlamadım.
[MENTION=25721]WebMoneyTürkiye[/MENTION] hocam merhaba. Sistemi yeni tanıdığımız için ister istemez kuşkular oluyor tabi. Ama kullanmaya başladık hayırlısıyla ilk ödemelerimizide aldık. Şahsen para çekme konusunda biraz daha basit işlemler yapılabilseydi daha iyi olurdu. İnşallah ilerleyen günlerde banka kartı ekleme gibi bir seçenği Türkiye'ye de sağlarlar. Bunun için bir çalışmanız varmı?
Bunun için farklı bir çalışmamız mevcut. Direkt olarak WebMoney*— Universal Payment System adresinde ulaşabileceğiniz bir arayüzde banka hesap bilgilerinizi gireceksiniz ve taslak olarak kaydedeceksiniz. Ardından o taslağı kullanarak sadece çekmek istediğiniz miktarı yazıp onayladığınızda işlem tamamlanmış olacak. Bunun için gerekli yazılım hazırlandı. Entegrasyon yapılıyor. Bu tip durumlar gerçekten zaman alabiliyor. Ama emin olunuz yukarıda bahsettiğimiz sistem de kısa sürede gereçekleştirilecektir. Bu şekilde tavsiyelerinize ihtiyacımız var ki sistemi sizler için "güvenlik ve kurallar çerçevesinde" olabildiğince daha kullanışlı hale getirebilelim.
Banka kartı ekleme olayını sanırım yüzde 3 lük komisyondan kurtulmak için soruyor arkadaşlar... Normalde webmoneyin kendi sisteminden çekildiğinde yüzde 0,8 + 11 dolar + Banka işlem ücreti oluyor bildiğim kadarıyla.. Bu durumda Enpara gibi banka kullananlar çok daha az komisyon vereceği için daha karlı olacaktır. Tabi sistem yukarıdaki gibi işlerse.. Sanırım bu durumda birkaç gün gecikmeli yatacak para bankaya aynen paypalda olduğu gibi ve daha karlı olacağız.Bunun için farklı bir çalışmamız mevcut. Direkt olarak WebMoney*— Universal Payment System adresinde ulaşabileceğiniz bir arayüzde banka hesap bilgilerinizi gireceksiniz ve taslak olarak kaydedeceksiniz. Ardından o taslağı kullanarak sadece çekmek istediğiniz miktarı yazıp onayladığınızda işlem tamamlanmış olacak. Bunun için gerekli yazılım hazırlandı. Entegrasyon yapılıyor. Bu tip durumlar gerçekten zaman alabiliyor. Ama emin olunuz yukarıda bahsettiğimiz sistem de kısa sürede gereçekleştirilecektir. Bu şekilde tavsiyelerinize ihtiyacımız var ki sistemi sizler için "güvenlik ve kurallar çerçevesinde" olabildiğince daha kullanışlı hale getirebilelim.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.