Webmoney - Paypal Alternatifi! [Anlatım-Destek]

Bi arkadaşın isteği üzerine, Kaç kişi Paypaldan Webmoneye geçiyor?

• Webmoney kullanmaya başlıyorum

Oy: 219 65,8%
  • Paypal Devam edeceğim

Oy: 114 34,2%

• Kullanılan toplam oy
    333
  • Anket kapatılmış .
Ula bi kayıt olayım dedim kafam kazan gibi oldu. Meğerse taa bilmem kaç senesinde kaydım varmış. Hatta letitbiteen 9 wmz gelmiş içine. Geçken upload işlerine çabalamıştım o zamanlardan kalma heralde. Kimlik onay işinide sonra yaparım artık. Bi günde ancak kayıt olabildim :D

bu ayda sorunsuz bir şekilde webmoney sayesinde paramızı aldık darısı diğer aylara.

çok teşekkürler Webmoney güle güle paypal...

Arkadaşlar addfund bölümü var o bölümden paypaldaki gibi karttan para çekebilirmiyim

Onaylı WM hesabım var.Fakat ben hesabı onaylatırken adres kısmını yanlış girmiştim.Ona rağmen onaylatmıştım.Bu adres kısmını şimdi değiştirebilirmiyim ?

Edit sorun halloldu...

Eğer benim gibi sorun yaşayan olursa ''http://passport.wmtransfer.com/asp/aUserInfo.asp'' adresinden işlerini halledebilirler

Son düzenleme:
Arkadaşlar webmoney hesabıma büyük bir ödeme geldi içinde bekletmemde bir sıkıntı olurmu yoksa banka hesabımamı göndereyim yardım için şimdiden teşekkürler

Arkadaşlar webmoney hesabıma büyük bir ödeme geldi içinde bekletmemde bir sıkıntı olurmu yoksa banka hesabımamı göndereyim yardım için şimdiden teşekkürler

Merhabalar,

WebMoney hesabınızda bekletmek isterseniz istediğiniz süre kadar bekletebilirsiniz. WebMoney olarak herhangi bir hesap işletim ücreti ya da beklettiğiniz için ücret kesintisi yapmayız.

Dilediğiniz zaman ise banka hesabınıza çekebilirsiniz. Çektiğiniz tutarın talebini sabah 09:00 akşam 18:00 arasında iletirseniz 15 dk ile yoğunluğa göre 1 saat içerisinde banka hesabınıza alabilirsiniz.

Paranızı nasıl çekeceğiniz konusunda mutlaka destek alınız. Bunun için para çekme servisimiz olan Webmoney Al Sat | EPARA adresine gidiniz. Orada canlı destek butonu vardır sağ alt köşede. Ya da iletişim kısmında Skype ekleme butonu vardır. Ona tıklarsanız bizi eklemek üzerine Skype hesabınıza yönlendirilirsiniz (Skype programınız açık olmalıdır).

Merhabalar,

WebMoney hesabınızda bekletmek isterseniz istediğiniz süre kadar bekletebilirsiniz. WebMoney olarak herhangi bir hesap işletim ücreti ya da beklettiğiniz için ücret kesintisi yapmayız.

Dilediğiniz zaman ise banka hesabınıza çekebilirsiniz. Çektiğiniz tutarın talebini sabah 09:00 akşam 18:00 arasında iletirseniz 15 dk ile yoğunluğa göre 1 saat içerisinde banka hesabınıza alabilirsiniz.

Paranızı nasıl çekeceğiniz konusunda mutlaka destek alınız. Bunun için para çekme servisimiz olan Webmoney Al Sat | EPARA adresine gidiniz. Orada canlı destek butonu vardır sağ alt köşede. Ya da iletişim kısmında Skype ekleme butonu vardır. Ona tıklarsanız bizi eklemek üzerine Skype hesabınıza yönlendirilirsiniz (Skype programınız açık olmalıdır).

Anladım çok teşekkürler hocam

Webmoneyden Paypala Transfer varmı acaba ?

webmoneydan paypala para atıp napıcan hocam? :) paypal bakiyesindeki parayı zaten yurt dışına gönderemiyorsun,onun için kredi kartın olması gerekiyor çünkü parayı karttan çekiyor türkiye dışına para göndermek istediginde.türkiyedeki birisine göndericeksende parayı bankaya çekip eft,havale yapmak daha az masraflı oluyor.

Türkiye de değilim webmoneye alman bankası ekleyemiyorum para kaldı webmoney de :-) o yuzden dedim bari paypala atayım ordan alırım

Türkiye de değilim webmoneye alman bankası ekleyemiyorum para kaldı webmoney de :-) o yuzden dedim bari paypala atayım ordan alırım

Webmoney den paypala direk atamazsınız.Sormuştum bunh forumda daha önce.Önce bankaya çekeceksiniz parayı.Webmoneyalsat ile görüşün

Sent from my iPhone using Tapatalk

Evet arkadaşlar, destek ekibine sordum fakat. Teknik ekip akşam çalışmadığı için şuan soruma yanıt bulamadım. Aynı durumda olan var mı diye buradan da sorayım.

WM keeper pro'yu hem evde hem işyerinde kullanıyorum. Açmış olduğum bazı cüzdanların isimlerini bazen işyerinden bazen de evden değiştirdim. Yani Zxxxxxxx olan cüzdanımın adını ilk açtığım da ABC adını verdim. Bir süre sonra evde yada işyerinde bu cüzdanın adını VYZ yaptım. Ancak senkronize olmuyor. İşyerine gidiyorum ilk açtığım isim eve geliyorum sonradan verdiğim isim. Bu şekilde sıkıntısı olan oldu mu ?

(Çözüm olarak .kwm kaldır yeniden yükle derseniz onuda yaptım.)

Çok karmaşık bişey bu. Eski hesabımda kullanılmayan bir numara vardı. yeni hesap açtım bu sefer eski hesabım var diye hesabı yükseltmeme izin vermedi. Destekten email atın felan dediler ama yolladık ordanda bişey çıkacagını sanmıyorum çok karmaşık bir sistem yapmışlarki bazı yerler türkce bazı yerler ingilizce bazıları rusca kafam kazan gibi oldu.

Üye olurken aşağıdaki soruları soruyor? Nedir bunlar?
Kimlik belgesi numarası gereklidir
ihraç eden ajans gereklidir

Arkadaşlar kimlik fotoğrafı paylaşıcam ama içim elvermiyor ne yapayım

Desteklerine hayran kaldım valla. 1 haftadır skypeleri bana çalışıyo resmen bıkmıyolar bi türlü. Sonunda sorunu çözdük galiba. Belgeleri yolladık bekliyoruz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri