Yansımaz gelen ödemeleri sen ana cüzdanda toplayacaksın, sonra bozum yaparsın.son soru diger cuzdanlara gelen para otomotikmen sitedeki ana cüzdana yansiyormu ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yansımaz gelen ödemeleri sen ana cüzdanda toplayacaksın, sonra bozum yaparsın.son soru diger cuzdanlara gelen para otomotikmen sitedeki ana cüzdana yansiyormu ?
Arkadaşlar webmoney hesabıma büyük bir ödeme geldi içinde bekletmemde bir sıkıntı olurmu yoksa banka hesabımamı göndereyim yardım için şimdiden teşekkürler
Merhabalar,
WebMoney hesabınızda bekletmek isterseniz istediğiniz süre kadar bekletebilirsiniz. WebMoney olarak herhangi bir hesap işletim ücreti ya da beklettiğiniz için ücret kesintisi yapmayız.
Dilediğiniz zaman ise banka hesabınıza çekebilirsiniz. Çektiğiniz tutarın talebini sabah 09:00 akşam 18:00 arasında iletirseniz 15 dk ile yoğunluğa göre 1 saat içerisinde banka hesabınıza alabilirsiniz.
Paranızı nasıl çekeceğiniz konusunda mutlaka destek alınız. Bunun için para çekme servisimiz olan Webmoney Al Sat | EPARA adresine gidiniz. Orada canlı destek butonu vardır sağ alt köşede. Ya da iletişim kısmında Skype ekleme butonu vardır. Ona tıklarsanız bizi eklemek üzerine Skype hesabınıza yönlendirilirsiniz (Skype programınız açık olmalıdır).
Webmoneyden Paypala Transfer varmı acaba ?
Türkiye de değilim webmoneye alman bankası ekleyemiyorum para kaldı webmoney deo yuzden dedim bari paypala atayım ordan alırım
Arkadaşlar kimlik fotoğrafı paylaşıcam ama içim elvermiyor ne yapayım
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.