Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
[MENTION=7784]M00nsp3ll[/MENTION] Hesap açmak için pm attım hocam.
Hesap açmak için: Webmoney Al Sat | EPARA sitesinde canlı destek butonu bulunmaktadır. İletişime geçerseniz adım adım yardımcı olunacaktır.
Teşekkürler.
Arkadaşlar dün keeper e giriş yaparken şifremi değiştir seçeneği çıktı bende değiştirdim değiştirmez olaydımiçine harf girdiğim için sorun çıkarmaya başladı skyp görevli arkadaşıda çok rahatsız ettiğim için ayıp olmasın diye tekrar yardımda istiyemedim
neyse kısa keseyim insan azmi diyerek kendi çabamla 5 saatin sonunda yeni şifreme kavuştumdemek istediğim sakın harf girmeyin paylaşmak istedim
şifre değiştirdikten sonra yaşadığım hata aşağıdaki linkte
http://i.hizliresim.com/q4zgY5.png
hatayı anlamadım ama ilk girdigim şifreyi kullanıyorum hala yani bi degişiklik filan yapmadım,harf-rakam karışık bende ve bi sorun yaşamadım.
Hesap açmak için: Webmoney Al Sat | EPARA sitesinde canlı destek butonu bulunmaktadır. İletişime geçerseniz adım adım yardımcı olunacaktır.
Teşekkürler.
Arkadaşlar dün keeper e giriş yaparken şifremi değiştir seçeneği çıktı bende değiştirdim değiştirmez olaydımiçine harf girdiğim için sorun çıkarmaya başladı skyp görevli arkadaşıda çok rahatsız ettiğim için ayıp olmasın diye tekrar yardımda istiyemedim
neyse kısa keseyim insan azmi diyerek kendi çabamla 5 saatin sonunda yeni şifreme kavuştumdemek istediğim sakın harf girmeyin paylaşmak istedim
şifre değiştirdikten sonra yaşadığım hata aşağıdaki linkte
http://i.hizliresim.com/q4zgY5.png
Merhabalar,
Öncelikle kesinlikle çekinmeden yazınız. Birebir destek hattı sizler çekinmeden destek isteminiz için vardır. Çok kolay bir sistemimiz yok. Ama güvenlik düzeyini son seviyede tutmak için bu böyledir. Biz bunun farkındayız ve bu durumu birebir destek ile çözmekteyiz. Lütfen çekinmeyiniz.
Teşekkürler.
Arkadaşlar bende bir webmoney hesabı olusturmak istiyorum lakin, kimlik ve fatura istemeleri biraz tedirgin ediyor. Sizin görüşleriniz nedir?
Arkadaslar ikinci bir cüzdan olusturmak istedigimde dolar hesabı görünmüyor dolar hesabı için birden fazla cvüzdan acamıyormuyuz ?
Arkadaslar ikinci bir cüzdan olusturmak istedigimde dolar hesabı görünmüyor dolar hesabı için birden fazla cvüzdan acamıyormuyuz ?
siz web sitesi üzerinden açmaya çalışıyorsunuz $ hesabını hocam,site üzerinden açamazsınız.pcye kurulan bi programı var,onla açıyoruz sınırsız $ hesabını![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.