Webmoney - Paypal Alternatifi! [Anlatım-Destek]

Bi arkadaşın isteği üzerine, Kaç kişi Paypaldan Webmoneye geçiyor?

• Webmoney kullanmaya başlıyorum

Oy: 219 65,8%
  • Paypal Devam edeceğim

Oy: 114 34,2%

• Kullanılan toplam oy
    333
  • Anket kapatılmış .
7 defa neyi açıklamışsınız?

en son yazdığınız teknik arkadaş gelince görüşelim. yaklaşık 1 hafta boyunca teknik arkadaşı bekledik. En son söylediğiniz -çarşamba günü oluyor bu konuşma- akşam üzeri tekrar konuşalım. Sonrasında yazdığımda cevap yok.

7 defa neyi açıkladınız, skype konuşmalarını mı dökmek gerekiyor.

En başında bu hizmet türkiyede yok dediniz de ben yok hayır mutlaka bunu mu yapıcam dedim?

Teknik arkadaşa yönlendirdiniz, fakat ulaşamadık.

Resmen yalan söylüyorsunuz.

Bakın iyice çirkenleşiyor bu şekilde. Son kez cevap veriyoruz hitabınız da resmen YALAN SÖYLÜYORSUNUZ şeklinde bir açıklama olduğu için.

Bu konuda gerilere giderseniz, daha önce de bu konu ile ilgili olarak gerekli açıklama bu forumda yapılmış. Bunun dışında Skype üzerinden size her seferinde bir arkadaşımızın konuya hakim olduğu o kişinin de diğer ülkelerde çalıştığından bunu bildiğini anlayın lütfen. O arkadaşımız da sürekli ofiste değil. O kişi ile sizi denk getirmeye çalışmış arkadaşlar. İyi niyetleri bu hale dönüşmüş. Haklısınız direkt olarak destek vermiyoruz demeliydiler.

Buradaki olay şudur. Size direkt olumsuz yanıt vermek yerine bilen arkadaş ile aynı anda online olmanız sağlanmak istenmiş. Kusura bakmayın hata yapılmış. Hatayı buradan biz şimdi düzeltelim direkt ret ederek. Hiç bir şekilde BTC ile ilgili Türkiye içinde destek vermiyoruz. Vermeyeceğiz. Türkiye içerisinde Bankacılık Denetleme ve Düzenleme kurulunun bile reddettiği bir sistemi biz resmi olarak destekleyemeyiz.

Siz de servisten memnun değil iseniz, biliyorsunuz serbest piyasa ekonomisi uygulanmaktadır ülkemizde. Rekabet asıldır. Bir çok rakibimiz olan şirket vardır. Tercih her zaman size aittir.

Teşekkür eder. Artık anlayışınıza sığınırız lütfen.

"Haklısınız direkt olarak destek vermiyoruz demeliydiler." Bende bundan bahsediyorum. Bana böyle bir şey söylemediniz. 1,5 aydır teknik arkadaşı beklememizde bu yüzden değil mi?

Konuşmalarımızın hepsi zaten kayıtlı. Fakat müşterinizi forumda kötü gözükmeyesiniz diye yalancı çıkardığınız için teşekkür ediyorum size. Yani 7 defa bana bu hizmet yok deseydiniz 1,5 ay bu işle uğraşmazdık.

iyi çalışmalar.

---------- Spam Engelliyici 20:48 ---------- Önceki Mesaj 20:41 ----------

Bakın iyice çirkenleşiyor bu şekilde. Son kez cevap veriyoruz hitabınız da resmen YALAN SÖYLÜYORSUNUZ şeklinde bir açıklama olduğu için.

Bu konuda gerilere giderseniz, daha önce de bu konu ile ilgili olarak gerekli açıklama bu forumda yapılmış. Bunun dışında Skype üzerinden size her seferinde bir arkadaşımızın konuya hakim olduğu o kişinin de diğer ülkelerde çalıştığından bunu bildiğini anlayın lütfen. O arkadaşımız da sürekli ofiste değil. O kişi ile sizi denk getirmeye çalışmış arkadaşlar. İyi niyetleri bu hale dönüşmüş. Haklısınız direkt olarak destek vermiyoruz demeliydiler.

Buradaki olay şudur. Size direkt olumsuz yanıt vermek yerine bilen arkadaş ile aynı anda online olmanız sağlanmak istenmiş. Kusura bakmayın hata yapılmış. Hatayı buradan biz şimdi düzeltelim direkt ret ederek. Hiç bir şekilde BTC ile ilgili Türkiye içinde destek vermiyoruz. Vermeyeceğiz. Türkiye içerisinde Bankacılık Denetleme ve Düzenleme kurulunun bile reddettiği bir sistemi biz resmi olarak destekleyemeyiz.

Siz de servisten memnun değil iseniz, biliyorsunuz serbest piyasa ekonomisi uygulanmaktadır ülkemizde. Rekabet asıldır. Bir çok rakibimiz olan şirket vardır. Tercih her zaman size aittir.

Teşekkür eder. Artık anlayışınıza sığınırız lütfen.

Bu cevbı en başında vercektiniz...siz gene iyi dayandınız

Bu cevbı en başında vercektiniz...siz gene iyi dayandınız

Öncelikle buradaki amacımız bize yapılan eleştirilerin diğer kullanıcıları etkilememesi açısından konuyu netleştirmektir. Aksi takdirde yanlış anlaşılmalardan dolayı diğer üyelerimiz de etkilenebilir. Kesinlikle polemik yaratmak değildir amaç.

Normalde bu şekilde bir polemiğe girmezdik ancak, forum içinde yalancılık ile suçlanmakta kurumumuz. Ayrıca belli bir konuşmanın ortasından girilerek kendi tarafına pay çıkartma mevcuttur. Biz konuşmanın en başını aşağıda paylaşalım.

Arkadaşlarımız ile kullanıcımız arasında geçen ilk BTC ile ilgili konuşma. İlk konuşmadan itibaren kesinlikle kullanılmaması Türkiye içerisinde belirtilmiştir. Ancak kullanıcımızın ısrarları sonrası ekibimiz iyi niyetli bir şekilde konuyu bilen kişi ile aynı zaman den getirmek istemiştir kişiyi ancak mümkün olmamıştır. Bir kaç kere kendisinin ertelemesi mevcuttur. Konuşmanın başı:

[17.3.2015 21:11:20] ' WebMoney Al-Sat: bitcoine cevirmenizi onermiyoruz 38 saatte falan geciyor
[17.3.2015 21:11:26] ' WebMoney Al-Sat: işlemi yapmayınız
[17.3.2015 21:11:36] One Shot-FN407: ne demek yapmayınız
[17.3.2015 21:11:46] One Shot-FN407: banka havaleside 2-3 güne geçiyor zaten
[17.3.2015 21:12:08] One Shot-FN407: bu özellik madem var, kullanmak istiyorum
[17.3.2015 21:15:18] One Shot-FN407: ??
[17.3.2015 21:16:22] ' WebMoney Al-Sat: Tamam sorumluluğu alıyorsanız yapın tabii şunu belirtmek istedik biz bu WebMoneyin bir hizmeti değil
[17.3.2015 21:16:39] ' WebMoney Al-Sat: Sadece bir BTC şirketi sağlıyor daha önce sorunlar oldu
[17.3.2015 21:16:49] ' WebMoney Al-Sat: O yüzden biz sorumlu tutuldu
[17.3.2015 21:16:50] ' WebMoney Al-Sat: K
[17.3.2015 21:17:12] ' WebMoney Al-Sat: Sorunuzu lütfen [email protected]
[17.3.2015 21:17:22] ' WebMoney Al-Sat: Adresine yönlendiriniz
[17.3.2015 21:17:24] One Shot-FN407: yani webmoney gibi bir şirket, btc ile ilgili bir şirketle çalışıyor. ama şirkete güvenmiyor. güvenmediği şirketle de iş yapıyor öyle mi ?
[17.3.2015 21:17:45] ' WebMoney Al-Sat: Ben sorumluluk almıyoruz diyorum
[17.3.2015 21:18:11] ' WebMoney Al-Sat: Gerisini nasıl yorumlamak isterseniz öyle yorumlayın
[17.3.2015 21:18:22] ' WebMoney Al-Sat: Bu soruyu [email protected]
[17.3.2015 21:18:31] ' WebMoney Al-Sat: Adresine yönlendirin
[17.3.2015 21:18:52] ' WebMoney Al-Sat: BTC ile ilgili departmana yönlendirir arkadaşlar
[17.3.2015 21:18:56] One Shot-FN407: oki.. demek btc ile ilgili böyle bir durum var. e bilsin herkes bunu. sorun yaşamasın.
[17.3.2015 21:19:02] ' WebMoney Al-Sat: Oradan daha sağlıklı cevap alırsınız
[17.3.2015 21:20:48] ' WebMoney Al-Sat: Bu arada banka havalesi aynı gün geçer 2-3 gün sürmez
[17.3.2015 21:20:54] ' WebMoney Al-Sat: Bilginize
[17.3.2015 21:39:22] One Shot-FN407: BTC CÜZDANIMDAN AKTARIM YANİ PARA ÇEKİMİ YAPAMIYORUM DİYORUM
[17.3.2015 21:39:27] One Shot-FN407: O İŞLEMİ YAPMAYIN DİYORSUNUZ
[17.3.2015 21:39:35] One Shot-FN407: NERESİNDE YARDIM VAR BUNUN?
[17.3.2015 21:44:45] ' WebMoney Al-Sat: Yorumlarda karışıklık var gibi
[17.3.2015 21:44:54] ' WebMoney Al-Sat: sizin ilk yazınızı arkadaş
[17.3.2015 21:45:04] ' WebMoney Al-Sat: direkt banka hesabına para çekme olarak anlamış
[17.3.2015 21:45:18] ' WebMoney Al-Sat: Okuduk siz de bakın lütfen BTC ti
[17.3.2015 21:45:31] ' WebMoney Al-Sat: Düşünmeyen o anda ki düşünmemek doğal bizce
[17.3.2015 21:45:38] ' WebMoney Al-Sat: Bu şekilde anlar ve cevap verir
[17.3.2015 21:45:49] One Shot-FN407: hangi arkadaş?
[17.3.2015 21:46:04] ' WebMoney Al-Sat: Foruma bakan arkadaşımız
[17.3.2015 21:46:17] One Shot-FN407: hocam btc'yi zaten bankaya nasıl çekeyim? elektronik para çekimine tıklayın hesapta, rusça wikiyi gidiyor sayfa.
[17.3.2015 21:46:22] One Shot-FN407: sizde diyorsunuz ki yapmayınız
[17.3.2015 21:46:28] ' WebMoney Al-Sat: İlk yazdığınız bakın önce
[17.3.2015 21:46:40] ' WebMoney Al-Sat: Ne BTC demişsiniz ne de yakını bir şey
[17.3.2015 21:46:57] One Shot-FN407: merhaba
[20:01:43] One Shot: bitcoine para aktarımı yapacağım, rusça sayfalara geçiş yapıyor hesap..
[20:01:55] One Shot: Способы обмена - WebMoney Wiki
[20:01:58] One Shot: şu sayfa açılıyor
[17.3.2015 21:47:11] One Shot-FN407: bitcoin diyorum.. bi bakın konuşmalarımıza
[17.3.2015 21:47:29] One Shot-FN407: bitcoine cevirmenizi onermiyoruz 38 saatte falan geciyor
işlemi yapmayınız
[17.3.2015 21:47:40] One Shot-FN407: sizde bitcoini önermiyoruz dediniz
[17.3.2015 21:47:43] One Shot-FN407: nasıl geçmiyor?
[17.3.2015 21:48:30] ' WebMoney Al-Sat: "webmoney pişmanlıktır"a doğru gidiyor iş..

Para çekeceğim beni wiki sayfasına yönlendiriyor. Üstelik rusça wiki..

Hesabıma login olmuşum, 10 defa dili rusçadan ingilizceye çeviriyorum..
Beğen
[17.3.2015 21:48:37] ' WebMoney Al-Sat: İlk mesaj bu
[17.3.2015 21:48:47] One Shot-FN407: ben forumla ilgilenmiyorum hocam
[17.3.2015 21:49:08] ' WebMoney Al-Sat: Burada da evet BTC ti bu sıra tavsiye etmiyoruz
[17.3.2015 21:49:09] One Shot-FN407: ben şu btc meselesini netleştirmek istiyorum
[17.3.2015 21:49:26] ' WebMoney Al-Sat: Partner biraz gecikiyor
[17.3.2015 21:49:33] ' WebMoney Al-Sat: Sorunu gözünde yine devam edeceğiz

"Önermiyoruz" ile "bu hizmeti Türkiye'de vermiyoruz" ne zaman aynı şey oldu?

yine yeniden, söylediğiniz ile yaptığınız farklı.

Ben webmoney'den alacağım hizmeti gördüm, teşekkürler.

Daha yazacak bir şey kalmadı.

"Önermiyoruz" ile "bu hizmeti Türkiye'de vermiyoruz" ne zaman aynı şey oldu?

yine yeniden, söylediğiniz ile yaptığınız farklı.

Ben webmoney'den alacağım hizmeti gördüm, teşekkürler.

Daha yazacak bir şey kalmadı.

son kez bilgi kirliliğini önleyelim. Biz Türkiye ekibi olarak bu konuda destek vermiyoruz, vermeyeceğiz de şeklinde belirttik. WebMoney global bir sistemdir. Diğer ülkeler BTC'yi önem önceliği olarak alır ve ekip olarak konuda destek de verebilirler. Biz Türkiye'de bu desteği vermiyoruz diye tüm Dünya durdurmak zorunda değil. Hatta Türkiye'de olan bir kişi WM merkezden destek alıp kendi zorlaması ile yine işlem yapmaya çalışabilir.

Artık net oldu sanırız. Teşekkürler.

Not: Kullanıcılarımız lütfen yanlış anlamasınlar. En ufak bir yoruma bile cevap verme sebebimiz, yeni bir sistemi tanıtıyoruz ve bilgi kirliliklerini netleştirmemiz gerektiğine inanıyoruz.

Webmoney den bana bir zarf gelmiş zarfı açtım nerdeyse googleyle aynı onaylama kodu gibi bişeyde yazıyor kağıtta .. bu zarfı benden başka alan var mı

Webmoney den bana bir zarf gelmiş zarfı açtım nerdeyse googleyle aynı onaylama kodu gibi bişeyde yazıyor kağıtta .. bu zarfı benden başka alan var mı

Merhaba,

Sitemizden adres doğrulamanız için mektup ile kod talep etmişsiniz adresinize. Eğer adresinizi bir fatura ile daha önce onaylatmış durumdaysanız gelen zarfı dikkate almanıza gerek yok. Onaylatmadıysanız bize Webmoney Al Sat | EPARA sitesindeki canlı destekten yazınız lütfen yardımcı olalım hemen.

Merhaba arkadaslar, konuda paylasilan webmoney kayit yardim addimlarini hepsini yaptim basarili oldu ama bir seyde takildim kaldim.Asagiya resim atacagim orda isaretledim, resim bu konunun resmi, isaretledigim yere bakin resimde, orda yazilan nedir? Yani orda yazilani anlamadim kisi adina gelen fatura bilgisimi nemi boyle bisey onu nerden yuklicem webmoney formal pasaportu dogrulatmak icin? Lutfen resme bakin orda isaretledim neyi sordugumu. RESIM BUDUR, TIKLA

Ben bilgisayar ve internet hayatım boyunca böylesine kullanması zor ve kullanıcı düşmanı böylesine paranoyak bir sistem görmedim. Ne istiyorsa veriyorsun.(Telefon,adres,fatura,nufüs ıvır zıvır.)

Utanmasa Mayolu boydan fotoğraf isteyecek daha da çekemiyorsun paranı. Bıktım artık uraşmaktan günlerdir yazışıyoruz bi çözüm yok elimiz kolumuz bağlı oturuyoruz Rusyadaki desteğin keyfi olunca dönerler belki çözülür iş...

Paypalın gözünü seveyim gözünü... %3 deil yüzde 10 veririm kafamda huzurumda yerinde olur

Son düzenleme:
Utanmasa Mayolu boydan fotoğraf isteyecek daha da çekemiyorsun paranı.

Hocam buna çok güldüm :) Allah'ta sizi çok güldürsün. Ancak sistem gayet güvenlikli sistem. Yani bende bazen zorluklar yaşadım ama sonunda feraha kavuşuyorsunuz.
[MENTION=25721]WebMoneyTürkiye[/MENTION] mobil uygulamayı indirdim ancak nedense sadece bir cüzdan görebiliyorum ? Siz biliyor musunuz neden acaba sadece bir cüzdanı gösteriyorlar ? Enteresan olan bir şey daha var. Mobil uygulama da gözükmeyen cüzdana para geliyor, bu para için bildirim düşüyor uygulamaya ancak detay göremiyoruz.

Bu konuda bilgilendirme yapabilir misiniz.

Teşekkürler

Hocam buna çok güldüm :) Allah'ta sizi çok güldürsün. Ancak sistem gayet güvenlikli sistem. Yani bende bazen zorluklar yaşadım ama sonunda feraha kavuşuyorsunuz.

[MENTION=25721]WebMoneyTürkiye[/MENTION] mobil uygulamayı indirdim ancak nedense sadece bir cüzdan görebiliyorum ? Siz biliyor musunuz neden acaba sadece bir cüzdanı gösteriyorlar ? Enteresan olan bir şey daha var. Mobil uygulama da gözükmeyen cüzdana para geliyor, bu para için bildirim düşüyor uygulamaya ancak detay göremiyoruz.

Bu konuda bilgilendirme yapabilir misiniz.

Teşekkürler

Program ile açtığınız cüzdanlar sadece programda görüntülenebilir. Diğer uygulamalarda güvenlik açısından görüntüleyemezsiniz.

---------- Spam Engelliyici 12:09 ---------- Önceki Mesaj 12:03 ----------

Merhaba arkadaslar, konuda paylasilan webmoney kayit yardim addimlarini hepsini yaptim basarili oldu ama bir seyde takildim kaldim.Asagiya resim atacagim orda isaretledim, resim bu konunun resmi, isaretledigim yere bakin resimde, orda yazilan nedir? Yani orda yazilani anlamadim kisi adina gelen fatura bilgisimi nemi boyle bisey onu nerden yuklicem webmoney formal pasaportu dogrulatmak icin? Lutfen resme bakin orda isaretledim neyi sordugumu. RESIM BUDUR, TIKLA

O maddeden öncesinde oraya nasıl geleceğiniz önceki maddelerde anlatılıyor. Sanırız gözünüzden kaçmış.

[MENTION=25721]WebMoneyTürkiye[/MENTION] ile 4 aydır çalışıyorum toplamda 2xxxx ödeme almışımdır hemde sorunsuz ve diğer bir konu en geç yarım saatte ödeme yapıyor adamlar anlıyamadığım konu neyi sindiremiyoruz tıkır tıkır çalışan sistemi bozmaya çalışmakta üzerimize yok gibi geliyor. vesselam

[MENTION=25721]WebMoneyTürkiye[/MENTION] ile 4 aydır çalışıyorum toplamda 2xxxx ödeme almışımdır hemde sorunsuz ve diğer bir konu en geç yarım saatte ödeme yapıyor adamlar anlıyamadığım konu neyi sindiremiyoruz tıkır tıkır çalışan sistemi bozmaya çalışmakta üzerimize yok gibi geliyor. vesselam

boş boş konuşma... kim neyi sindiremeyecek.. saçma sapan konuşup asabını bozma insanların.. sorun olmasa ne diye dile getirsin insanlar...senin işin tıkırında diye nerden anlayacaksın ne diye anlayacaksın ki...

Webmoney konusunda paylaştığınız şekilde işlemlerimi yaptım hesabım onaylandı kimlikle fatura ile yanlız programı açtım yine videodaki adımları izledim ancak son olarak bağlantı linki gelmedi bir türlü hep linksiz bir uyarı yazısı çıkıyor yazıyı kapatıncada program kapanıyor böyle hataya kapılan birçok kişi vardır lütfen ne yapmam gerektiği konusunda bilgi vere bilirmisiniz.

Arkadaşlar kendi cüzdanlarım arasında transfer yapacağımda aşağıdaki hatayı alıyorum.
Daha önce bu hatayı yaşayıp çözen var mı ?

l7E9dp.png

webmoney candır. türkiye için yeni sayılabilecek bir sistem, heleki forumun %90ından fazlası internet ve online yollarla para kazanıp aktarma konusunda bu kadar acemiyken , daha öncesindeki ödeme sorunlarını veya paranı hesabında görememiyor olmak durumunu yaşamamış arkadaşlar biraz fevri davranıyor.

koskoca bir şirket çalışanını foruma yönlendiriyor. o kadar işin içinde birde mesajlara cevap veriyorken.ve sistemleri üzerinden yaptıkları her aktarımın hesabını resmi kurumlara aktarmakla yükümlüyken, bazı evrakları istemeleri son derece normal.

adamların işi bu destek olacaklar diyebilirsiniz, ancak şu anda kaç tane şirket veya ödeme merkezinin forumlarda veya skype gibi anlık iletişim merkezlerinde destek çalışanı mevcut?

paypalla yaşadıklarımızı unutur gibisiniz, adamlar paramızı resmen şüpheli görüp bize vermemişti. siyasi ambargoların aleti olmuştu.

ayrıca bakın, gerek kur, ödeme hızı ve istediğin kadar cüzdan açmak gibi bir cok kullanmasını bilene harika özellikler varken bu kadar kolay karalama kampanyası yapmamalıyız.

her şirketin kuralları vardır. eğer o şirketle çalışmak istiyorsan bu kuralları kabul etmiş sayılırsın. kişiye özel inisiyatif almak zorunda degiller.

biraz fazla övdüm gibi gelebilir ama bu webmoneye özel bir durum değil. online sektörde bir çok kurum veya şahısla ödeme sıkıntısı yaşayan birisi olarak yazıyorum bunları.

bazı şeyleri iyi anlamalıyız.

son olarak gelen ufak ödemeleri her zamanki gibi anlık olarak bozdurduk.

ama yüklü bir miktarı içerde tutuyorum:) malum kur bugün yerlerde.
[MENTION=15118]WEB[/MENTION]moneyturkiye; kur fırlasın kapınızı çalacam:)

WM Günlük ödeme limiti 2.000 dolar mı hala ?

5.000 dolar oldu mu beyler ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri