Webmoney - Paypal Alternatifi! [Anlatım-Destek]

Bi arkadaşın isteği üzerine, Kaç kişi Paypaldan Webmoneye geçiyor?

• Webmoney kullanmaya başlıyorum

Oy: 219 65,8%
  • Paypal Devam edeceğim

Oy: 114 34,2%

• Kullanılan toplam oy
    333
  • Anket kapatılmış .
Merhabalar

Tüm ödemeleriniz sanırız hızlı bir şekilde hesaplarınıza aktarıldı. Bu da keyifli bir ödeme dönemi oldu.

Destekleriniz için teşekkürler...

yaklaşık 1,5 aydır btc transferini yapamadık.. Artık cevapta alamıyorum webmoney skype'tan.

bitcoin cüzdanından transferi bilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi ?

yaklaşık 1,5 aydır btc transferini yapamadık.. Artık cevapta alamıyorum webmoney skype'tan.

BTCnin varlığı Türkiye içerisinde BDDK'nın yazılı duyurusu ile tasvip edilmediği belirtilmiştir. Dolayısı ile WebMoney'in Türkçe olan hiç bir sayfasında yönlendirme mevcut değildir. Türkiye'de geçerli cüzdanlar: WMZ (USD)- WME (Euro)- WMR (Ruble)- WMU (Grivna)

Bu yüzden ekibimizden kimse WM ile BTC'ye dönüşümü konusunda eğitim almamış ve bunun Türkiye kullanıcılarına aktarılması konusunda ise hiç bir görev tanımı almamıştır.

Ekipte bir arkadaşımız konuya hakim. Kendisi diğer ülkelerde de WebMoney adına çalıştığı için. Ancak sürekli ofiste değil. Denk gelebilirseniz yardımcı olacaktır. Ama tekrarlıyoruz, Türkiye içerisinde görev tanımı arasında BTC ile işlemler mevcut değildir.

Anlayışınız için teşekkürler.

dostum senin işini anca cent siteleri halleder r10 da ***** turkeyin admini supremacy nin konusu vardı

BTCnin varlığı Türkiye içerisinde BDDK'nın yazılı duyurusu ile tasvip edilmediği belirtilmiştir. Dolayısı ile WebMoney'in Türkçe olan hiç bir sayfasında yönlendirme mevcut değildir. Türkiye'de geçerli cüzdanlar: WMZ (USD)- WME (Euro)- WMR (Ruble)- WMU (Grivna)

Bu yüzden ekibimizden kimse WM ile BTC'ye dönüşümü konusunda eğitim almamış ve bunun Türkiye kullanıcılarına aktarılması konusunda ise hiç bir görev tanımı almamıştır.

Ekipte bir arkadaşımız konuya hakim. Kendisi diğer ülkelerde de WebMoney adına çalıştığı için. Ancak sürekli ofiste değil. Denk gelebilirseniz yardımcı olacaktır. Ama tekrarlıyoruz, Türkiye içerisinde görev tanımı arasında BTC ile işlemler mevcut değildir.

Anlayışınız için teşekkürler.

1,5 aydır çözemediğimiz gibi, artık webmoney skype yazılanlara da cevap vermiyor..

Siz açıklamayı okudunuz mu? Lütfen okuyunuz. Durumu anlayacaksınız.

Teşekkürler.

Siz benim yazdığımı okudunuz mu ?

forumda şikayetvari yazınca anında cevap veriyorsunuz..

skype'tan bunu yazdınızda yok mu dedim?

açın bakın skype'tan kaç defa yazdım görmezden gelindi.

Beni yanlış anlamayın fakat [MENTION=25721]WebMoneyTürkiye[/MENTION] skyptan yazdığıma 2-3 gune anca dönüyor buda çok normal yoğun bir şekilde çalışıyrlar...ayrıca çok kaliteli bir hizmet sunan bu firmaya daha yapıcı şekilde yaklaşmada fayda var bence....

Beni yanlış anlamayın fakat [MENTION=25721]WebMoneyTürkiye[/MENTION] skyptan yazdığıma 2-3 gune anca dönüyor buda çok normal yoğun bir şekilde çalışıyrlar...ayrıca çok kaliteli bir hizmet sunan bu firmaya daha yapıcı şekilde yaklaşmada fayda var bence....

1,5 aydır yetkiliyi bulamıyoruz. 3. ödeme dönemine girdik.

son 5-6 gündür cevap alamıyoruz.

kaliteli dediğiniz? kalite hangi kısımda oluyordu ?

müşteri ile iletişim kaliteyi belirleyen unsurlardan değil mi ?

1,5 aydır yetkiliyi bulamıyoruz. 3. ödeme dönemine girdik.

son 5-6 gündür cevap alamıyoruz.

kaliteli dediğiniz? kalite hangi kısımda oluyordu ?

müşteri ile iletişim kaliteyi belirleyen unsurlardan değil mi ?

şöle yapsanız illaki BTC den alcam diye ısrar etmesenız....bankaya alsanız oradan BTC ye aktarsanız yani çözüm arasanız olmazmı ? ben 2 ödemedir sıkıntı çekmeden hallediyorum bankaya mesela

şöle yapsanız illaki BTC den alcam diye ısrar etmesenız....bankaya alsanız oradan BTC ye aktarsanız yani çözüm arasanız olmazmı ? ben 2 ödemedir sıkıntı çekmeden hallediyorum bankaya mesela

btc alırsam kesinti yok. çözüm zaten btc almak.

müşteri olarak çok şey mi bekliyorum? webmoney'in müşterisi değil miyim ben?

siz banka yolunu tercih ediyor olabilirsiniz. ben etmiyorum. bu başlığa da webmoneye istinaden yazıyorum.

teşekkürler.

btc alırsam kesinti yok. çözüm zaten btc almak.

müşteri olarak çok şey mi bekliyorum? webmoney'in müşterisi değil miyim ben?

siz banka yolunu tercih ediyor olabilirsiniz. ben etmiyorum. bu başlığa da webmoneye istinaden yazıyorum.

teşekkürler.

Arkadaşım Webmoney yetkilisi durumu yazmış Türkiyede BTC transferi yapmıyoruz diye hala neyi ısrar ediyorsun böyle devam edersen bi 10 ay daha beklersin.

Arkadaşım Webmoney yetkilisi durumu yazmış Türkiyede BTC transferi yapmıyoruz diye hala neyi ısrar ediyorsun böyle devam edersen bi 10 ay daha beklersin.

Webmoneyin ne çok avukatı varmış burda böyle. Size ne arkadaşlar?

benim derdim webmoney ile. vereceğiz dediği desteği vermiyor.

sizi niye ilgilendiriyor?

Webmoneyin ne çok avukatı varmış burda böyle. Size ne arkadaşlar?

benim derdim webmoney ile. vereceğiz dediği desteği vermiyor.

sizi niye ilgilendiriyor?

başka sitelerden alın hocam sizde o zaman

https://localbitcoins.com/buy-bitcoins-online/webmoney/
Exchange WebMoney WMZ to Bitcoin – where is the best exchange rate?

yada şu forumdaki arkadaşa ulaşıp nasıl yaptıgını sorun

https://bitcointalk.org/index.php?topic=1004714.0

sadece eleştiri yapmakla sorununuzu çözemezsiniz maalesef, siz memnuniyetsizliginizi belirtmekte ozgurseniz memnun olan arkadasların da memnuniyetlerini belirtme hakkı olmalı.

Son düzenleme:

Evet baktık. Bu durum size 7 kere açıklanmış. Daha sonrasında yazdıklarınıza arkadaşlar cevap vermemişler. Çünkü anlamanız gereken şudur ki zaten BTC Türkiye içi servis değildir. Yukarıda bu kısmı net bir şekilde açıkladık. Lütfen konuyu polemik haline getirmeyelim. WebMoney Türkiye'de BTC desteği vermiyor diyip konuyu netleştirelim.

Verdiğimiz servisler bellidir. Bu konuda da elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bu servisler konusunda geliştirmek istedikleriniz varsa çözmek için gerekli efor sarf edilecektir.

Anlayışınız için tekrar teşekkürler.

Evet baktık. Bu durum size 7 kere açıklanmış. Daha sonrasında yazdıklarınıza arkadaşlar cevap vermemişler. Çünkü anlamanız gereken şudur ki zaten BTC Türkiye içi servis değildir. Yukarıda bu kısmı net bir şekilde açıkladık. Lütfen konuyu polemik haline getirmeyelim. WebMoney Türkiye'de BTC desteği vermiyor diyip konuyu netleştirelim.

Verdiğimiz servisler bellidir. Bu konuda da elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bu servisler konusunda geliştirmek istedikleriniz varsa çözmek için gerekli efor sarf edilecektir.

Anlayışınız için tekrar teşekkürler.

7 defa neyi açıklamışsınız?

en son yazdığınız teknik arkadaş gelince görüşelim. yaklaşık 1 hafta boyunca teknik arkadaşı bekledik. En son söylediğiniz -çarşamba günü oluyor bu konuşma- akşam üzeri tekrar konuşalım. Sonrasında yazdığımda cevap yok.

7 defa neyi açıkladınız, skype konuşmalarını mı dökmek gerekiyor.

En başında bu hizmet türkiyede yok dediniz de ben yok hayır mutlaka bunu mu yapıcam dedim?

Teknik arkadaşa yönlendirdiniz, fakat ulaşamadık.

Resmen yalan söylüyorsunuz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri