Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
24 saattir gelmeyen ödeme, saat 17:15 den sonra da gelmeycekse bunun kabahatlisi ben olmamalıyım. en azından dün size aktarılan bozumları yetiştirmeye gayret etmelisiniz kanımca. saat 17:15 oldu deyip kenara çekilmemelisiniz
Dün gece 24:00 a kadar yapılan ödemeler kesin bitiyor. Yetişiyor. Üstüne gece gelenlerin bir çoğunu da bitirmeye çalışacağız.
Alternatiflerin kararını siz veremiyorsunuz. WebMoney olarak biz belirliyoruz. WebMoney işlemlerinde olabilecek bir hatadan (şube yapınca) direkt bizler mesul oluyoruz. Dolayısı ile Türkiye'de bu tip işlemler belirttiğiniz gibi kolay işlemiyor. Yaptırımları çok ağır.
Ana ödeme dönemi olan 1-2 gün hariç zaten yarım saat içinde ödeme alıyorsunuz. Ana ödeme döneminde ise 1 gün sarkıyor.
Bu konuda nasıl iyileştirebiliriz, bir çalışma yapmamız art fakat. Ülkenin de şartlarını düşünerek mutlaka bu konuda bir beyin fırtınası yapılacaktır. Hatta aranızdan bir kaç kişi seçip ofisimizde fikirlerinizi de paylaşabilirsiniz. Bir kaç saatlik bir çalışma grubu oluştururuz. Biz fikirlere açığız. Yeter ki kanun ve nizama uygun olsun.
tamam, bekliyoruz, kolay gelsin
17 si 23:31' e kadar ödenmiş. Hesabınızı kontrol ettiniz mi? Bu saatten önce yaptıysanız çoktan gelmiş olması gerek
Olur bayramdan sonra size de gelebilirim sorun degil su taft iletisim izmir ile bi gorusucem bakalim... son olarak hafta ici her gun 15 dak bilemedin yarim saate gelen paralar ne hikmetse cumadan p.tesiye kaliyor..7 aydir fix durum bu.. size olan bi guven var dogru lakin tr de tek yetkili siz degilsiniz ve sizde bayisiniz distirbitor mantigi ile hareket ediyorsunuz. forumca bu olayi dusunmekte fayda olduguna inaniyorum.. baskada mesaj yazmama gerek yok hakkimizda hayirlisi olsun
Bu kadar alternatiften korkmaniza gerek yok hocam... sadece arastircam inanin bu yogunlugunuza faydasi olsun die yapicam bunu da[email protected] mail adresimiz.
WebMoney* Universal Payment System ise site.
Mail atıp teyit alın. TAFT İletişimi şimdi arayıp aldığınız cevabı yazın ve artık insanları yanlış yönlendirmeyi bırakın lütfen.
sabah 9da bozum yaptık , gelen giden yok . Bundan sonra direk webmoney'den çekim yapacam . 1 gunde nasıl gönderim olmaz .
Kaan , ne kadar mağdur olsakta ortalığı ateşe verme kardeşim , konuya girip yorumuna bakınca webmoney bizi dolandırıyor sandım .Ben gece 12 den beri bekliorum hocamyarina gelir dediler simdi carsamba oldu Allah sonumuzu hayir etsin
sabah 9da bozum yaptık , gelen giden yok . Bundan sonra direk webmoney'den çekim yapacam . 1 gunde nasıl gönderim olmaz .
Hocam sırayla gidiyorlar 2 ödeme geldi dün gece 10 da yapmıştım bozum işleminiBen gece 12 den beri bekliorum hocamyarina gelir dediler simdi carsamba oldu Allah sonumuzu hayir etsin
Abi yorumlarina hayranimвαттυѕαу;1167849' Alıntı:Kaan , ne kadar mağdur olsakta ortalığı ateşe verme kardeşim , konuya girip yorumuna bakınca webmoney bizi dolandırıyor sandım .
Ek olarak Webmoney beycigim bu bozum yapınca para nerde noluyor bi görebilcegimiz bi paneldir bişi yapsanız cok güzel olur . TR kodunu yazıp işleminiz kaydedilmistir uyarısından sonra sanki yanlış bişi yaptik , para baska yere gitcek gibi hissediyoruz![]()
Abi yorumlarina hayranimbu talebin mantikli nese yeter daha yazmicam konuya odemeler carsambaya kadar yapilacak diosa vardir tuttuklari bi vade hayirlisi olsun
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.