Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Alternatiflerin kararını siz veremiyorsunuz. WebMoney olarak biz belirliyoruz. WebMoney işlemlerinde olabilecek bir hatadan (şube yapınca) direkt bizler mesul oluyoruz. Dolayısı ile Türkiye'de bu tip işlemler belirttiğiniz gibi kolay işlemiyor. Yaptırımları çok ağır.
Ana ödeme dönemi olan 1-2 gün hariç zaten yarım saat içinde ödeme alıyorsunuz. Ana ödeme döneminde ise 1 gün sarkıyor.
Bu konuda nasıl iyileştirebiliriz, bir çalışma yapmamız art fakat. Ülkenin de şartlarını düşünerek mutlaka bu konuda bir beyin fırtınası yapılacaktır. Hatta aranızdan bir kaç kişi seçip ofisimizde fikirlerinizi de paylaşabilirsiniz. Bir kaç saatlik bir çalışma grubu oluştururuz. Biz fikirlere açığız. Yeter ki kanun ve nizama uygun olsun.
Webmoney olarak yaptıkları en büyük hata foruma üyelik almak bence , insanla uğraşmak zordur.Diğer firmalar gibi yapıcaklar dı bizim millete bu müstehak
Kardeş asıl senin gibilere müstehak.. Kusurabakmada inasanlar haklarını arıyacak hafta içi 15 dk gelen para cuma günleri pazartesiye kalıyorsa nedenini sorarım.Her cuma yoğunluk var deniyor ozaman çalışan alsınlar...
Kardeş asıl senin gibilere müstehak.. Kusurabakmada inasanlar haklarını arıyacak hafta içi 15 dk gelen para cuma günleri pazartesiye kalıyorsa nedenini sorarım.Her cuma yoğunluk var deniyor ozaman çalışan alsınlar...
çekmedim çekmedim tamda lazım diye yoğun olan günü seçmişim arkadaş hala gelecek![]()
Bugün cekilenler odenecekmiBu gece 2'ye kadar olan işlemler de yetişti. Ödemeler 15-20 dk içerisinde hesaplara yansıyor. O saatten önce yaptım şu anda yok paniğine kapılmayınız. Gece 2 ye kadar işlem yaptıysanız bugün hesabınıza geçecektir. İşlemlere devam ediyoruz.
---------- Spam Engelliyici 16:40 ---------- Önceki Mesaj 16:39 ----------
Bakın durmadan ödeme yapıyoruz. Bekletmiyoruz. Çalışan almakla da ilgisi yok. Anlaşmalı bankalar var. Onların da bir hızı var. Biz yetiştiriyoruz şu anda.
Sakin olsana önce . Ben önceki yazıda fikrimi belirttim, olayı niye kişiselleştiriyosun , Her cuma yoğunluk diye birşey yok ayda 1 kere yoğunluk oluyor , Ayrıca webmoney sadece quiz için veya ytpara için kurulmadı, sizin haberiniz olmasada binlerce insan para gönderip alıyor ayrıca 2 Gün için 3-4 çalışan almak ne kadar mantıklı sence ? O çalışanların maaşı ne olacak sigortası ne olacak yemeği ne olacak ? Bence konuşmadan önce biraz düşünün , insanları hayvanlardan ayıran en büyük özellik düşünebilmek bunuda unutmayınız. İnsanlar ellerinden geleni yapıyorlar şayet şikayetçiyseniz bir sonraki ay paypala geçersiniz.
00:46'daki işlemimin odemesi geldi teşekkür ederim.
ortamı germenin anlamı yok ancak insanlar elbette soracak sorgulayacak hakkını arayacak webmoneyden memnunum paypaldan da memnunum diğer alternatiflerde var ancak kim magdur ederse hesap sorarım ve çözüm sunmayıp dikine gidersede her alanda da gereğini yaparım zamn ole bi zaman ki kimse ben iyiyim kendimi geliştirmeme gerek yok ister gelsin ister gelmesin mantığı geride kaldı anında dibe vururlar haberleri olmaz....
sözüm web money e değil genel konuşuyorum. eski hakkını aramayan koyunlar yok herkes bı sekılde hakkını arıyor...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.