Webmoney - Paypal Alternatifi! [Anlatım-Destek]

Bi arkadaşın isteği üzerine, Kaç kişi Paypaldan Webmoneye geçiyor?

• Webmoney kullanmaya başlıyorum

Oy: 219 65,8%
  • Paypal Devam edeceğim

Oy: 114 34,2%

• Kullanılan toplam oy
    333
  • Anket kapatılmış .
Alternatiflerin kararını siz veremiyorsunuz. WebMoney olarak biz belirliyoruz. WebMoney işlemlerinde olabilecek bir hatadan (şube yapınca) direkt bizler mesul oluyoruz. Dolayısı ile Türkiye'de bu tip işlemler belirttiğiniz gibi kolay işlemiyor. Yaptırımları çok ağır.

Ana ödeme dönemi olan 1-2 gün hariç zaten yarım saat içinde ödeme alıyorsunuz. Ana ödeme döneminde ise 1 gün sarkıyor.

Bu konuda nasıl iyileştirebiliriz, bir çalışma yapmamız art fakat. Ülkenin de şartlarını düşünerek mutlaka bu konuda bir beyin fırtınası yapılacaktır. Hatta aranızdan bir kaç kişi seçip ofisimizde fikirlerinizi de paylaşabilirsiniz. Bir kaç saatlik bir çalışma grubu oluştururuz. Biz fikirlere açığız. Yeter ki kanun ve nizama uygun olsun.

Paypalda bir alternatif zamanında nasıl paypaldan webmoneye geçtiysek geri tekrar paypala geçeriz. buradaki sorun şu paypal 3 gün diyorsa 3 günde geliyor para. sizde 3 gün deyin o zaman ona göre çalışıp çalışmayacağımıza karar verelim. ama 1 gün içinde ödeme deyip o gün para gelmiyorsa bu ticaret ahlakına aykırıdır hocam. bizimde kendimize göre hesaplarımız oluyor. bizde zor duruma düşüyoruz.

Hocam yani bayram üstü yapılacak iş değil insanları zor durumda bırakıyorsunuz.

Webmoney olarak yaptıkları en büyük hata foruma üyelik almak bence , insanla uğraşmak zordur.Diğer firmalar gibi yapıcaklar dı bizim millete bu müstehak

omrumuz beklemekle gececek partner para yatıracak bekle adsense yatıracak bekle web money para yatıracak bekle allah bekle oylen 13:00 gibi talep olusturdum gelmedi hala

Webmoney olarak yaptıkları en büyük hata foruma üyelik almak bence , insanla uğraşmak zordur.Diğer firmalar gibi yapıcaklar dı bizim millete bu müstehak

Kardeş asıl senin gibilere müstehak.. Kusurabakmada inasanlar haklarını arıyacak hafta içi 15 dk gelen para cuma günleri pazartesiye kalıyorsa nedenini sorarım.Her cuma yoğunluk var deniyor ozaman çalışan alsınlar...

Bu gece 2'ye kadar olan işlemler de yetişti. Ödemeler 15-20 dk içerisinde hesaplara yansıyor. O saatten önce yaptım şu anda yok paniğine kapılmayınız. Gece 2 ye kadar işlem yaptıysanız bugün hesabınıza geçecektir. İşlemlere devam ediyoruz.

---------- Spam Engelliyici 16:40 ---------- Önceki Mesaj 16:39 ----------

Kardeş asıl senin gibilere müstehak.. Kusurabakmada inasanlar haklarını arıyacak hafta içi 15 dk gelen para cuma günleri pazartesiye kalıyorsa nedenini sorarım.Her cuma yoğunluk var deniyor ozaman çalışan alsınlar...

Bakın durmadan ödeme yapıyoruz. Bekletmiyoruz. Çalışan almakla da ilgisi yok. Anlaşmalı bankalar var. Onların da bir hızı var. Biz yetiştiriyoruz şu anda.

Sakin olsana önce . Ben önceki yazıda fikrimi belirttim, olayı niye kişiselleştiriyosun , Her cuma yoğunluk diye birşey yok ayda 1 kere yoğunluk oluyor , Ayrıca webmoney sadece quiz için veya ytpara için kurulmadı, sizin haberiniz olmasada binlerce insan para gönderip alıyor ayrıca 2 Gün için 3-4 çalışan almak ne kadar mantıklı sence ? O çalışanların maaşı ne olacak sigortası ne olacak yemeği ne olacak ? Bence konuşmadan önce biraz düşünün , insanları hayvanlardan ayıran en büyük özellik düşünebilmek bunuda unutmayınız. İnsanlar ellerinden geleni yapıyorlar şayet şikayetçiyseniz bir sonraki ay paypala geçersiniz.

çekmedim çekmedim tamda lazım diye yoğun olan günü seçmişim arkadaş hala gelecek :)

Bu gece 2'ye kadar olan işlemler de yetişti. Ödemeler 15-20 dk içerisinde hesaplara yansıyor. O saatten önce yaptım şu anda yok paniğine kapılmayınız. Gece 2 ye kadar işlem yaptıysanız bugün hesabınıza geçecektir. İşlemlere devam ediyoruz.

---------- Spam Engelliyici 16:40 ---------- Önceki Mesaj 16:39 ----------

Bakın durmadan ödeme yapıyoruz. Bekletmiyoruz. Çalışan almakla da ilgisi yok. Anlaşmalı bankalar var. Onların da bir hızı var. Biz yetiştiriyoruz şu anda.
Bugün cekilenler odenecekmi

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sakin olsana önce . Ben önceki yazıda fikrimi belirttim, olayı niye kişiselleştiriyosun , Her cuma yoğunluk diye birşey yok ayda 1 kere yoğunluk oluyor , Ayrıca webmoney sadece quiz için veya ytpara için kurulmadı, sizin haberiniz olmasada binlerce insan para gönderip alıyor ayrıca 2 Gün için 3-4 çalışan almak ne kadar mantıklı sence ? O çalışanların maaşı ne olacak sigortası ne olacak yemeği ne olacak ? Bence konuşmadan önce biraz düşünün , insanları hayvanlardan ayıran en büyük özellik düşünebilmek bunuda unutmayınız. İnsanlar ellerinden geleni yapıyorlar şayet şikayetçiyseniz bir sonraki ay paypala geçersiniz.

Kardeş ben webmoneyin yapılan açıklamalarına göre konuşuyorum,benim ne yapıp yapmayacağım seni ilgilendirmez.bence sen konuşmadan önce okumayı öğren..

- WebMoney 84 ülkede faaliyet göstermektedir. Bu ülkedeki arkadaşlarınıza ya da yakınlarınıza para gönderebilirsiniz. İşlem anlık olarak gerçekleşir ve bekleme yoktur. Ayrıca transfer esnasında sadece %0,8 bir kesinti yaşanır. Kredi kartınız olmasına gerek yoktur webmoney bakiyenizi kullanabilirsiniz.

00:46'daki işlemimin odemesi geldi teşekkür ederim.
ortamı germenin anlamı yok ancak insanlar elbette soracak sorgulayacak hakkını arayacak webmoneyden memnunum paypaldan da memnunum diğer alternatiflerde var ancak kim magdur ederse hesap sorarım ve çözüm sunmayıp dikine gidersede her alanda da gereğini yaparım zamn ole bi zaman ki kimse ben iyiyim kendimi geliştirmeme gerek yok ister gelsin ister gelmesin mantığı geride kaldı anında dibe vururlar haberleri olmaz....
sözüm web money e değil genel konuşuyorum. eski hakkını aramayan koyunlar yok herkes bı sekılde hakkını arıyor...

00:46'daki işlemimin odemesi geldi teşekkür ederim.
ortamı germenin anlamı yok ancak insanlar elbette soracak sorgulayacak hakkını arayacak webmoneyden memnunum paypaldan da memnunum diğer alternatiflerde var ancak kim magdur ederse hesap sorarım ve çözüm sunmayıp dikine gidersede her alanda da gereğini yaparım zamn ole bi zaman ki kimse ben iyiyim kendimi geliştirmeme gerek yok ister gelsin ister gelmesin mantığı geride kaldı anında dibe vururlar haberleri olmaz....
sözüm web money e değil genel konuşuyorum. eski hakkını aramayan koyunlar yok herkes bı sekılde hakkını arıyor...

Hak arama konusunda biz de hassasız ve anlık herkese tek tek üşenmeden cevap verip, servisimizin ve gecikmenin arkasında durup, hızlı çözüm üretiyoruz. İyi niyetli yaklaşımdan yanayız.

Şu anda ayda sadece 1 gün bu toplu ödemelerde sorun var evet. 12 saat sürüyor ödememiz. Daha doğrusu ilk gün ilk gelenler yine 10 dk içinde ödeme alıyor. İlk sonunda EFT saati kapanınca akşam, gece ve sabah 9 a kadar çok büyük yığılma oluyor. Bir diğer dez avantaj ise diğer servis verdiğimiz yerlerden bazıları ile ödeme zamanlarınız aynı anda oluyor. Yine bu kadar bekletmezdik ama bu sefer normal zamanın hesaplarımıza göre 12 katı talep geldi. Bayram önü normalde bu zaman işlem yapmayan bazı hizmet verdiğimiz yerlerin de katılığını gördük sizin ödeme döneminize.

Elimizden geleni yaptık. Tüm ekibi ayakta tuttuk durum fark edilince. İzinleri arkadaşlarımız istekleri ile bırakıp ofisteler şu anda. Çok daha geç olabilecekti ama 12 saat geriden gelme ile 12 kat işlemi yetiştirmeyi başarıyoruz.

Beklenmedik krizde emin olun içimiz rahat durmadık. Stresi hissedip beklenmedik önlemler aldık.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Gece yaptigim bozum islemi simdi geldi tesekkurler.. 2.98 den dun bozum yapmistim 2.95 ten gondermisiniz olsun hakkim helal olsun sorun degil tekrardan tesekkurler

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri