Webmoney - Paypal Alternatifi! [Anlatım-Destek]

Bi arkadaşın isteği üzerine, Kaç kişi Paypaldan Webmoneye geçiyor?

• Webmoney kullanmaya başlıyorum

Oy: 219 65,8%
  • Paypal Devam edeceğim

Oy: 114 34,2%

• Kullanılan toplam oy
    333
  • Anket kapatılmış .
bugün hesap acayim dedim,actimda taki sira su masaüstü programina gelinceye kadar.arkadas ruslar neden amerikanin hep gerisinde burdan anlasiliyor.sanki sputnik'i tekrar uzaya yollayacagim bu nedir böyle,,,kendimi resmen gerizekali gibi hissettim.Bunlar herkesi einstein yada zukerberg falanmi saniyor.?

bugün hesap acayim dedim,actimda taki sira su masaüstü programina gelinceye kadar.arkadas ruslar neden amerikanin hep gerisinde burdan anlasiliyor.sanki sputnik'i tekrar uzaya yollayacagim bu nedir böyle,,,kendimi resmen gerizekali gibi hissettim.Bunlar herkesi einstein yada zukerberg falanmi saniyor.?

Merhaba,

Tek başınıza yapmanızı belirtmiyoruz. Canli destek alın. Kısa sürede tüm işlemler biter.

Merhaba,

Tek başınıza yapmanızı belirtmiyoruz. Canli destek alın. Kısa sürede tüm işlemler biter.

Hocam merhabalar, Bende yeni webmoney üyeliği aldım ama arkadaşın dediği gibi biraz karışık, skypetan ekledim ama sizmisiniz bilmiyorum.
Size pm skype gönderiyorum, yardımcı olabilirmisiniz kurulumda..

Hocam merhabalar, Bende yeni webmoney üyeliği aldım ama arkadaşın dediği gibi biraz karışık, skypetan ekledim ama sizmisiniz bilmiyorum.
Size pm skype gönderiyorum, yardımcı olabilirmisiniz kurulumda..

skype açıkken 1. mesajdaki canlı destek linkine tıkla otomatik ekler

Sormak istediğim soru şu, webmoney'den bir başkasının banka hesabına para transfer edebilir miyiz? İlla kendi banka hesabımız mı olması gerekli?

Hocam WinPro'yu kurmadan önce mi haber verelim, yoksa sonra mı haber verelim, cüzdan numaramızı aktarmak için.

Quize Z ile baslayan cuzdan numarasini yoksa wmid yimi girecektik

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cüzdan olusturdum kimlik fotokobisi gönderdim baska birşey yapıyrmuyuz quizede girdim z ile baslayan kodu

ya bu kimlik fotokopisi göndermek lazım mı harbiden uğraşmak istemiyorum öyle bi saçmalıkla. elin rus firmasına niye yollayayım kimlik bilgilerimi

WinPro'daki cüzdanlarımızı android uygulamasından takip edebileceğimiz bir yol var mı ?
Ya da ödeme geldiğinde cep telefonundan görebileceğimiz şekilde ?
[MENTION=25721]WebMoneyTürkiye[/MENTION]

Bir bilende cvp yazmamış arkadaş konuya zahmet edip

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri