Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
peki bir umut varmı açıkcası kaç aydır bekliyoruz. herhangi bir gelişme olmadı
Teşekkürler hocam. Gerçeklermiş forumda profillerini gördüm merak ettim denenebilir kesintileri diğerlerinden azOnlar çakma olabilir çünkü sitelerinde Webmoney hiçbir şeyini görmedim ben.Wmalsat bakarsanız sitenin en alt kısmında partner logosu var.
Ayrıca kendilerinden bozum yapayım dedim geri çevirdiler.Hatta sordu da daha önce başka yerden bozum yaptınız mı diye.Aramızda Geçen konuşma ;
Edit : Kendileri epara bayisi'dir.Bu şekilde ilettiler.Sordum.
https://login.wmtransfer.com/GateKeeper/Password/05793dda-4554-4ba6-9eff-fadfddd7d2ba.aspx
sisteme giriş yapmaya çalışırken telefonuma sms gelmiyor?
sorunu nasıl çözdünüz hocam
hocam giriş ekranında WebMoney Keeper WinPro simgesine tıkla sonra gir de program ile giriş yap
Screenshot by Lightshot
Kaç gün önce başvuru yaptım hala alias passportta
bu işlem bu kadar uzun mu sürüyor ya.. skype da yetkiliye sordum .. onaylanınca haber vericez diyor
Pasaportunuzu kontrol ettirdiniz mi tekrardan?
arap saci gibi bir sistem bu ama mecbur kaldik bir haftadir ugrasiyorum verem etti resmen onca program gordum ama pes boyle karisigini gormedim once bi rusca ogrenmek gerekiyo resmi pasaport onaylandi sonunda ama para transferi için Winpro ya birturlu giremedim dosya hatasi veriyo surekli yani para transferi için bu programi mutlaka aktif etmek mi gerekiyor yoksa en basit sekliyle cuzdandaki parayi herhangi bir banka hesabima nasil aktarabilirim sky pedende cevap yok
isi bilen biri yardimci olursa sevinirim
Alış kuru şuan 2,8811 webmoneyalsat'da 2,8340 Paypaldan vazgeçme sebebimiz olan kur uç kağıtçılığı şimdi webmoney'e mi bulaştı? Açıklama bekliyoruz?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.