Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Merhaba arkadaşlar. Webmoney hesabıma eski telefon numaram kayıtlı. hesaptaki telefon numaramı değiştirmeye çalıştım, fakat yapamadım. Hesabımdaki parayı göndermek için telefon numarasına onay kodu gönderiyor, fakat artık o telefon numarasını kullanmadığım için işlem yapamıyorum. Bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?
[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION]
hocam merhaba,
bu .pwm belası bana da musallat oldu nasıl çözdünüz onu?
ben pc'ye yeni kurdum formattan sonra. hdd'den ssd'ye sadece sistem dosyalarını klon yaptım temiz olsun diye keşke webmoney'ide dahil etseydim cüzdan dosyaları gitmiş heralde.
.kwm falan herşey var programa giriş yapıyorum ama giriş yaparken böyle bir hata veriyor.
![]()
ok diyip girince program içinde bu çıkıyor.
![]()
sonra kapat diyorum mecburen, programda kapanıyor.
bu ruslar harbi manyak sanki merkez bankasının kasası anasını satayım.
[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION]
hocam merhaba,
bu .pwm belası bana da musallat oldu nasıl çözdünüz onu?
ben pc'ye yeni kurdum formattan sonra. hdd'den ssd'ye sadece sistem dosyalarını klon yaptım temiz olsun diye keşke webmoney'ide dahil etseydim cüzdan dosyaları gitmiş heralde.
.kwm falan herşey var programa giriş yapıyorum ama giriş yaparken böyle bir hata veriyor.
![]()
ok diyip girince program içinde bu çıkıyor.
![]()
sonra kapat diyorum mecburen, programda kapanıyor.
bu ruslar harbi manyak sanki merkez bankasının kasası anasını satayım.
adres onayı yapılmayan formal passport ile bankaya para çekimi yapılır mı?
adıma gelen fatura olmadığı için adres onayı yapmanın alternatiflerini bilen var mı?
vds,server,hosting gibi bişey alıyorsan onlarda oluyor hocam.webmoneyde denemedim ama aynı işlemi isteyen onlarca farklı işde ben onları kullanıyorum.
Merhaba arkadaşlar, personal pasaport hesabının günlük aylık ve haftalık limitleri tam olarak ne kadar bilen var mı? (Wmz için)
Ayrıca, wmid oluşturmada bir sınır var mı?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.