Webmoney - Paypal Alternatifi! [Anlatım-Destek]

Bi arkadaşın isteği üzerine, Kaç kişi Paypaldan Webmoneye geçiyor?

• Webmoney kullanmaya başlıyorum

Oy: 219 65,8%
  • Paypal Devam edeceğim

Oy: 114 34,2%

• Kullanılan toplam oy
    333
  • Anket kapatılmış .
Webmoneyalsat kapanmış.

lightboxImage.png

Kapandıktan 1 saat sonra 130 tl yatırdık (her zaman ana sayfada başka yazı çıkıyordu diye okumuyordum onu) cevap yok inşaAllah iade ederler...

Merhaba arkadaşlar. Webmoney hesabıma eski telefon numaram kayıtlı. hesaptaki telefon numaramı değiştirmeye çalıştım, fakat yapamadım. Hesabımdaki parayı göndermek için telefon numarasına onay kodu gönderiyor, fakat artık o telefon numarasını kullanmadığım için işlem yapamıyorum. Bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?

dostum halledebildin mi ?

arkadaşlar iş yerindeyim çok bakamıyorum da bu webmoneyden direk dolar olarak nasıl çekim yapabiliriz yardımcı olabilecek var mıdır yol yordam gösterecek çok karıştıracak vaktim olmadığından direk yazdım kusura bakmayın

[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION]
hocam merhaba,
bu .pwm belası bana da musallat oldu nasıl çözdünüz onu?
ben pc'ye yeni kurdum formattan sonra. hdd'den ssd'ye sadece sistem dosyalarını klon yaptım temiz olsun diye keşke webmoney'ide dahil etseydim cüzdan dosyaları gitmiş heralde.

.kwm falan herşey var programa giriş yapıyorum ama giriş yaparken böyle bir hata veriyor.

rJLdqP.png

ok diyip girince program içinde bu çıkıyor.

yzdAd9.png

sonra kapat diyorum mecburen, programda kapanıyor.

bu ruslar harbi manyak sanki merkez bankasının kasası anasını satayım.

hocam merhaba,
ben pc'ye yeni kurdum formattan sonra. hdd'den ssd'ye sadece sistem dosyalarını klon yaptım temiz olsun diye keşke webmoney'ide dahil etseydim cüzdan dosyaları gitmiş heralde.

.kwm falan herşey var programa giriş yapıyorum ama giriş yaparken böyle bir hata veriyor.

rJLdqP.png

yzdAd9.png

mutlaka çözülmüştür bende ama hatırlamıyorum şuan.hatta ben böyle bi sorun yaşadıgımıda hatırlamıyorum valla :)

hocam merhaba,

rJLdqP.png

yzdAd9.png

hocam ok neden diyorsunuz format atıp yeniden kurmayacakmısınız
birde eski dosya yedekde duruyormu webmoney dosyası

---------- Spam Engelliyici 21:00 ---------- Önceki Mesaj 20:59 ----------

burda videolar var burdakilere göre yapın bi olması lazım
https://www.youtube.com/channel/UCFnpj_vIVn28HKWCBBMzZOw/videos?view=0&shelf_id=0&sort=dd

ya bunlarda bıraktı gitti buraları, bu pwm dosyasını nasıl halledicem ben, programa giremiyorum cüzdanları göremiyorum. :(
fatihbaz hocam pwm webmoney yazınca görmüştüm senin mesajını ordan alıntıladım. :)

pcyi formatladım programı tekrar kuramadım yardımcı olabilcek var mı :confused:

adres onayı yapılmayan formal passport ile bankaya para çekimi yapılır mı?

adıma gelen fatura olmadığı için adres onayı yapmanın alternatiflerini bilen var mı?

adres onayı yapılmayan formal passport ile bankaya para çekimi yapılır mı?

adıma gelen fatura olmadığı için adres onayı yapmanın alternatiflerini bilen var mı?

vds,server,hosting gibi bişey alıyorsan onlarda oluyor hocam.webmoneyde denemedim ama aynı işlemi isteyen onlarca farklı işde ben onları kullanıyorum.

vds,server,hosting gibi bişey alıyorsan onlarda oluyor hocam.webmoneyde denemedim ama aynı işlemi isteyen onlarca farklı işde ben onları kullanıyorum.

onlar da yok ki :(

kimlik onayı yaptım. passport formal olmuş ama şu an 500 dolara yakın bi parayı alıp bankaya çekebilir miyim bilemedim. nasıl öğreniriz?

webmoney bağlı tel değişti telefonumda uygulaması var ve bilgisayarımda keeper uygulaması var. ancak cüzdandan karta çekmek istediğimde hep sms de takılıyorum bunu sms onayına düşmeden çekmenin bir yolu var mı_ Yahut tel numarasını değiştirerek

Arkadaşlar webmoney hesabımı yeni formal passport yaptım fakat para yüklemek için iş bankası sanal kredi kart bilgilerimi girdim telefona onay kodu geldi girdim, sonrasında şöyle bir hata verdi.yardımcı olursanız sevinirim.

http://prntscr.com/lh9x2c

Merhaba arkadaşlar, personal pasaport hesabının günlük aylık ve haftalık limitleri tam olarak ne kadar bilen var mı? (Wmz için)
Ayrıca, wmid oluşturmada bir sınır var mı?

haftalarca uğraştım bir onaylatamadım hesabı kimlik yolladım pasoportun resmini yolaldım olmadı olmadı :( yardımcı olursanız çok sevinirim skype adresim [email protected]

Merhaba arkadaşlar, personal pasaport hesabının günlük aylık ve haftalık limitleri tam olarak ne kadar bilen var mı? (Wmz için)
Ayrıca, wmid oluşturmada bir sınır var mı?

Hesabinixin ayarlar kisminda limit bilgileri mevcut her hesap bir wmid ye sahiptir ancak farkli para birimlerinde cuzdan acabiliyorsun euro usd btc olarak

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri