Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
[MENTION=7784]M00nsp3ll[/MENTION]
Webmoney:
100 dolar için %0.8 paypal komisyonu 99.2$ kaldı.
webmoney komisyonu mu paypal mı oraya da mı yolluyoruz
yoksa webmoney-taft-hesabımız şeklinde mi geliyor gelen parayı çekince 1-2 saat mı sürüyor toplamda hesapta olması
Taft iletişim komisyonu olmasaydı baya avantajlı olucakmış![]()
Nüfus cüzdan arka ön fotokopisi göndermek ne kadar mantıklı bilemiyorum. Araştırmak lazım körü körüne atlamamak gerek.
yanlışlıkla paypal yazmışım Webmoney komisyonu o. Webmoneyden webmoneye aktarımlarda yüzde 0.8 işlem ücreti alır webmoney her işlemde.
Yüzde 3 işe TAFT iletişim in aldığı komisyon, WEbmoneyden yüzde 0.8 ile TAFT iletişime aktarıyorsunuz o yüzde 3 komisyon ile o an yada o gün içinde size eft yada havale geçiyor.
---------- Spam Engelliyici 16:48 ---------- Önceki Mesaj 16:45 ----------
Yüz dolar için paypala göre 7 lira kardasın, paran o gün içinde banka hesabında.
buna da avantaj olarak bakabilirsin
---------- Spam Engelliyici 16:49 ---------- Önceki Mesaj 16:48 ----------
nüfüs cüzdanı olmadan da hesap açabilirsiniz ama Tr bankasına çekemezsiniz parayı. işin içinde banka olduğu için isteniyor o. Alias pasaporttan Formal pasaporta geçiyorsunuz.
[MENTION=7784]M00nsp3ll[/MENTION] paypal kartı gibi bir kartı var mı acaba? açıklamalarda görmedim..
Payoneer karta ekim yapabiliyorsunuz, webmoneyin kendi kartı var ama limitli oluyor limiti baya düşük. bildiğiniz payoneer kart, işlem başına ücret alıyor. kullanışlı değil. Ben Formal pasaport onayı yaptırdım, network ödemesi aldığımda TAFT üzerinden o gün içinde direk hesabıma çekiyorum, kendi banka kartımı kullanıyorum
---------- Spam Engelliyici 16:58 ---------- Önceki Mesaj 16:57 ----------
Webmoney hesabınızla para çekeceğiniz banka hesaptaki soyadlar birbirini tutması gerekiyor.
En azından paramızın üzerine oturduklarında gidip yakasından tutacağımız birileri var
Payoneer karta ekim yapabiliyorsunuz, webmoneyin kendi kartı var ama limitli oluyor limiti baya düşük. bildiğiniz payoneer kart, işlem başına ücret alıyor. kullanışlı değil. Ben Formal pasaport onayı yaptırdım, network ödemesi aldığımda TAFT üzerinden o gün içinde direk hesabıma çekiyorum, kendi banka kartımı kullanıyorum
Webmoney hesabınızla para çekeceğiniz banka hesaptaki soyadlar birbirini tutması gerekiyor.
Tekrardan control panelinde en alta gidiniz
• Upload a new document kısmına giriniz
• Dosya seç kısmında bu sefer adres bilgileri ile uyuşan kişinin adına gelmiş bir fatura yada kredi kartı ekstresini JPEG formatında ekleyiniz
• Upload a file butonuna basılır ve kaydedilir. İşlem burada biter
Hocam peki online işlemlerin yapılabileceği bir sitesi varmı yani banka gibimi kısacası sistemi?
bide quiz yada farklı bir netwrk ödeme önceliği konusunda paypal mı yksa webmoney i mi tercih ediyor acaba [MENTION=7784]M00nsp3ll[/MENTION] sizi etiketleyene kadar 1 dk geçti nicke baka baka![]()
hocam quiz ve life dan ödeme zamanında ödeme aldığınız tarih neydi
biz ödeme almak için Z276139565669 formatındaki noyu vericez değil mi hocam,WMID değil
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.