Webmoney - Paypal Alternatifi! [Anlatım-Destek]

Bi arkadaşın isteği üzerine, Kaç kişi Paypaldan Webmoneye geçiyor?

• Webmoney kullanmaya başlıyorum

Oy: 219 65,8%
  • Paypal Devam edeceğim

Oy: 114 34,2%

• Kullanılan toplam oy
    333
  • Anket kapatılmış .
Nüfus cüzdan arka ön fotokopisi göndermek ne kadar mantıklı bilemiyorum. Araştırmak lazım körü körüne atlamamak gerek.

[MENTION=7784]M00nsp3ll[/MENTION]

Webmoney:
100 dolar için %0.8 paypal komisyonu 99.2$ kaldı.

webmoney komisyonu mu paypal mı oraya da mı yolluyoruz :)

yoksa webmoney-taft-hesabımız şeklinde mi geliyor gelen parayı çekince 1-2 saat mı sürüyor toplamda hesapta olması

yanlışlıkla paypal yazmışım Webmoney komisyonu o. Webmoneyden webmoneye aktarımlarda yüzde 0.8 işlem ücreti alır webmoney her işlemde.

Yüzde 3 işe TAFT iletişim in aldığı komisyon, WEbmoneyden yüzde 0.8 ile TAFT iletişime aktarıyorsunuz o yüzde 3 komisyon ile o an yada o gün içinde size eft yada havale geçiyor.

---------- Spam Engelliyici 16:48 ---------- Önceki Mesaj 16:45 ----------

Taft iletişim komisyonu olmasaydı baya avantajlı olucakmış :)

Yüz dolar için paypala göre 7 lira kardasın, paran o gün içinde banka hesabında.

buna da avantaj olarak bakabilirsin :)

---------- Spam Engelliyici 16:49 ---------- Önceki Mesaj 16:48 ----------

Nüfus cüzdan arka ön fotokopisi göndermek ne kadar mantıklı bilemiyorum. Araştırmak lazım körü körüne atlamamak gerek.

nüfüs cüzdanı olmadan da hesap açabilirsiniz ama Tr bankasına çekemezsiniz parayı. işin içinde banka olduğu için isteniyor o. Alias pasaporttan Formal pasaporta geçiyorsunuz.

---------- Spam Engelliyici 16:51 ---------- Önceki Mesaj 16:49 ----------

yanlışlıkla paypal yazmışım Webmoney komisyonu o. Webmoneyden webmoneye aktarımlarda yüzde 0.8 işlem ücreti alır webmoney her işlemde.

Yüzde 3 işe TAFT iletişim in aldığı komisyon, WEbmoneyden yüzde 0.8 ile TAFT iletişime aktarıyorsunuz o yüzde 3 komisyon ile o an yada o gün içinde size eft yada havale geçiyor.

---------- Spam Engelliyici 16:48 ---------- Önceki Mesaj 16:45 ----------

Yüz dolar için paypala göre 7 lira kardasın, paran o gün içinde banka hesabında.

buna da avantaj olarak bakabilirsin :)

---------- Spam Engelliyici 16:49 ---------- Önceki Mesaj 16:48 ----------

nüfüs cüzdanı olmadan da hesap açabilirsiniz ama Tr bankasına çekemezsiniz parayı. işin içinde banka olduğu için isteniyor o. Alias pasaporttan Formal pasaporta geçiyorsunuz.

bu arada güzel bir avantaj daha: Paranızı isterseniz TAFT şubelerinden elden çekebilirsiniz banka hesabı olmayanlar için. Ödeme alacağınız zaman Skype canlı destekteki arkadaştan detaylı bilgi alabilirsiniz.

ellerinize sağlık hocam allah razı olsun sizden güzel bir bilgi paylaşmışsınız ee bu saatden sonra paypal kullanılmaz :D

[MENTION=7784]M00nsp3ll[/MENTION] paypal kartı gibi bir kartı var mı acaba? açıklamalarda görmedim..

En azından paramızın üzerine oturduklarında gidip yakasından tutacağımız birileri var

[MENTION=7784]M00nsp3ll[/MENTION] paypal kartı gibi bir kartı var mı acaba? açıklamalarda görmedim..

Payoneer karta ekim yapabiliyorsunuz, webmoneyin kendi kartı var ama limitli oluyor limiti baya düşük. bildiğiniz payoneer kart, işlem başına ücret alıyor. kullanışlı değil. Ben Formal pasaport onayı yaptırdım, network ödemesi aldığımda TAFT üzerinden o gün içinde direk hesabıma çekiyorum, kendi banka kartımı kullanıyorum :)

---------- Spam Engelliyici 16:58 ---------- Önceki Mesaj 16:57 ----------

banka hesap sahibiyle WM hesap sahibi aynı olmak zorunda mı hocam

@M00nsp3ll

Webmoney hesabınızla para çekeceğiniz banka hesaptaki soyadlar birbirini tutması gerekiyor.

Payoneer karta ekim yapabiliyorsunuz, webmoneyin kendi kartı var ama limitli oluyor limiti baya düşük. bildiğiniz payoneer kart, işlem başına ücret alıyor. kullanışlı değil. Ben Formal pasaport onayı yaptırdım, network ödemesi aldığımda TAFT üzerinden o gün içinde direk hesabıma çekiyorum, kendi banka kartımı kullanıyorum :)

Webmoney hesabınızla para çekeceğiniz banka hesaptaki soyadlar birbirini tutması gerekiyor.

paypal gibi yani sadece soyisimin aynı olması yeterli

En azından paramızın üzerine oturduklarında gidip yakasından tutacağımız birileri var

Öyle birşey söz konusu olamaz ya, bu hafta Rusyadaydım. Sokaklarda Webmoney terminalleri var banka gibi hesabınıza para yüklüyorsunuz, bütün internet siteleri vs için webmoney üzerinden ödeme yapıyorsunuz. bu terminaller niye Türkiye'de yok dedim içimden resmen. Webmoney banka gibi bişey.

Hocam peki online işlemlerin yapılabileceği bir sitesi varmı yani banka gibimi kısacası sistemi?

aynı gün hesapta olması zaten ekstra bir kartı gerektirmiyor.. tşekkürler.. :)

Tekrardan control panelinde en alta gidiniz
• Upload a new document kısmına giriniz
• Dosya seç kısmında bu sefer adres bilgileri ile uyuşan kişinin adına gelmiş bir fatura yada kredi kartı ekstresini JPEG formatında ekleyiniz
• Upload a file butonuna basılır ve kaydedilir. İşlem burada biter

bu kısımda yine Specify name of the document: ve Specify aim uploading document: kısmı aynı mı olacak

edit: yazdım ama online destekteki arkadaş anında halletti sağolsun :D onay için dahi yardımcı oldu, pazartesi onaylanır dendi.

Paypalla ödeme konusunda pek sınıntı yaşamadık bu güne dek ama, çok uzun süreler ve çok yüksek kesintiler yedim, buna bir çzöüm olur inşallah

Son düzenleme:
bide quiz yada farklı bir netwrk ödeme önceliği konusunda paypal mı yksa webmoney i mi tercih ediyor acaba [MENTION=7784]M00nsp3ll[/MENTION] sizi etiketleyene kadar 1 dk geçti nicke baka baka :D
hocam quiz ve life dan ödeme zamanında ödeme aldığınız tarih neydi

Hocam peki online işlemlerin yapılabileceği bir sitesi varmı yani banka gibimi kısacası sistemi?

Webmoney'in kendi sitesi var konunun en başında. isterseniz mobil uygulaması var. isterseniz bilgisayarınız için masaüstü uygulaması var.

Masaüstü uygulaması "Webmoney Winpro" kurduğunuzda günlük para çekme limitleri kalkıyor. Kurması güvenlik işlemleri nedeniyle biraz zahmetli. hesabınızdan bilgisayara yetki veriyorsunuz.

İhtiyaç duymanız halinde konudaki teknik destek skypından yardım alabilirsiniz.
Bu arada belirteyim, ben sadece Webmoney kullanıcısıyım, Uzun süredir kullanıyorum ödemelerimi TAFT iletişim üzerinden alıyorum. Forumda paypalda sıkıntı yaşayanların sayısı arttı. Taft ile görüştüm dedim biraz karmaşık webmoney almak onaylatmak vs. Foruma konu açsam birebir yardım edermisiniz.

Dediler size verdiğimiz referans kodu ile gelirlerse konu hakkında bilgimiz var birebir destek veririz gerekirse team veawer ile bağlanıp her işlemi yaparız dediler.

Bu arada TAFT iletişim WEbmoney in resmi sitesinde duyuruldu önceleri biraz zordu tr para çekme işlemi:

Blog konusu : TAFT İletişim Hizmetleri üzerinden %3 komisyon ile güvenli bir şekilde WebMoney hesabınızdan para çekebilirsiniz | WebMoney

---------- Spam Engelliyici 17:07 ---------- Önceki Mesaj 17:04 ----------

bide quiz yada farklı bir netwrk ödeme önceliği konusunda paypal mı yksa webmoney i mi tercih ediyor acaba [MENTION=7784]M00nsp3ll[/MENTION] sizi etiketleyene kadar 1 dk geçti nicke baka baka :D
hocam quiz ve life dan ödeme zamanında ödeme aldığınız tarih neydi

Bu networklar rus networku olduğu için Genelde webmoney tercih ederler. Webmoney ödemeniz Paypaldan önce gelir. Bana önce geliyor :) Ödeme yöntemi değiştirmek için networka ulaşın paypalı webmoney ile değiştireceğim deyin.

NOT: Formal pasaport almadan webmoney e ödeme almayın, Yüksek meblağ alacaksanız ödeme limitine takılabilirsiniz, ödemeyi alsanız da Formal pasaport olmadan banka hesabına para çekemezsiniz.

Konuya webmoney in kendi kanalından buldugum 2 türkçe videoyu ekledim. Canlı destekteki arkadaşa Referans kodunu verirseniz YTPARA dan geldiğinizi anlayıp birebir destek vericektir. Biraz offline im geldiğimde yine bana sorduğunuz soruları yanıtlarım.

formal pasaport almadan bozdurma gibi işlem yapamazmıyız kimlik falan vermek istemeyenler

biz ödeme almak için Z276139565669 formatındaki noyu vericez değil mi hocam,WMID değil

Evet Z276139565669 formatındaki numara sizin Dolar cüzdanınızın numarasıdır. WMID webmoney e giriş yaparken kullandıgıınz kimlik numarası gibi birşeydir.

Ödeme almak için cüzdan numaranızı vriyorsunuz. türkiye için Z yani dolar cüzdanı kullanıyoruz ama hesaplar arası transfer Döviz bozumu vs işlemleri için mevcut cüzdan türleri:

WMZ - Dolar cüzdanı
WMR - Rus Rublesi cüzdanı
WME - Euro Cüzdanı
WMU - Ukrayna Grivnisi Cüzdanı
WMY - Özbekistan somu cüzdanı
WMB - Belarus rublesi Cüzdanı
WMG - Altın cüzdanı
WMX - Bitcoin cüzdanı

Referans : WM purse - WebMoney Wiki

Avrupada yasayanlarda webmoney kullanabiliyor mu? Avrupada ki bir bankaya para aktarabilior mu? Konu icin tesekkürler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri