Webmoney - Paypal Alternatifi! [Anlatım-Destek]

Bi arkadaşın isteği üzerine, Kaç kişi Paypaldan Webmoneye geçiyor?

• Webmoney kullanmaya başlıyorum

Oy: 219 65,8%
  • Paypal Devam edeceğim

Oy: 114 34,2%

• Kullanılan toplam oy
    333
  • Anket kapatılmış .
Ben webmoneyi daha öncesinden kullandım gerçekten güzel umarım pazartesi benim sorunumu çözerler.. Bende webmoneyle çalışmak istiyorum geçmişten paypalı tanıdığım için pek paypala bulaşma niyetim yok..

Bu site cidden çok enteresan... Türkçe desen türkçe değil, biraz rusça biraz ingilizce, ben çözemedim olayı, banka hesabı nasıl eklenir, bu pasaport doğrlama olayı nedir hepsi arapsaçı.

Şu siteye biraz takılınca anlıyor insan paypal neden raipsiz, neden komisyonşar bu kadar fahiş.Eli yüzü düzgün arayüzleri olsa kullanıcı sayısı artar kimse paypal'a mahkum olmazdı.

site dili ortaya karışık bakalım life buna hızlı ödüyor ondan dolayı kullanıcam bende

Arkadaşlar verdiğim skype adresiyle iletişime geçin, birebir yardımcı olucaklar team Viewer ile bağlanarak isterseniz :) isteyen paypal kullanmaya devam etsin kimse zorlamıyor. iki sisteminde artıları eksileri ortada... Beni tanıyan tanır paypaldan daha avantajlı olmasa konu açıp anlatmam

Arkadaşlar verdiğim skype adresiyle iletişime geçin, birebir yardımcı olucaklar team Viewer ile bağlanarak isterseniz :) isteyen paypal kullanmaya devam etsin kimse zorlamıyor. iki sisteminde artıları eksileri ortada... Beni tanıyan tanır paypaldan daha avantajlı olmasa konu açıp anlatmam

https://www.youtube.com/watch?v=8RmZZlN_yq8

şu videoda en sonda geçmiş sayfanızda bir kod çıkacak bu kodu taft şubelerine sunarak tl karşılığını alabilirsiniz bu ne demek?

[MENTION=7784]M00nsp3ll[/MENTION] Hocam ben gerekli belgeleri yolladım.Ayarlar kısmında Pasaport : Resmi olarak gözüküyor.Şimdi belgeler onaylandı mı yoksa onaylanacak bana bildirim felan gelecek mi ?

Arkadaşlar partner kanallar bunu destekliyormu? Yani paypal yerine webomoneye para gelebiliyormu? Hiç görmedimde bunu ben. İlk defa şuan okuyorum şahsen. :) Eğer destekliyorsa paypalı bırakma zamanı geldi.

düzenli bir webmoney kullanan olarak diyebilirim ki, ruslar her zaman amerikalılar'dan daha güvenilir olmuşlardır. paypal'ın her zaman nedenli nedensiz bloke koyma ihtimali vardır ama kara para trafiğinin bir aracı olan webmoney sadece komisyonuna bakar asla hesap kapatmaz.

Ben Tc Kimlik numaramı hiç bir ALLAH'ın kuluna vermem. sadece isim Soy isim kabul oluyorsa taratıp yollatıp üye olurum.. Fakat komple kimliğimi asla yollamam.
Ayrıca TAFT ne derece güvenilir? Yarın öbürgün bir yamuk olmasın?

Bunlar çekincelerim..

Ben Tc Kimlik numaramı hiç bir ALLAH'ın kuluna vermem. sadece isim Soy isim kabul oluyorsa taratıp yollatıp üye olurum.. Fakat komple kimliğimi asla yollamam.

Bunlar çekincelerim..

sadece kimlik mi, ikametgah da istiyorlar :D

paypal'a kimlik numarandan daha fazlasını veriyorsun hesap bilgilerin de lokasyonuna kadar her şey var.

Bunlar çekincelerim..

paypal'a kimlik numarandan daha fazlasını veriyorsun hesap bilgilerin de lokasyonuna kadar her şey var.

Paypala herhangi bi kart eklemen yeterli oluyor, HAA kart eklemesende oluyor zaten, 10 15 senedir paypal kullanırım sıkıntı yok.. Hee Banka hesabı eklersem illa benim hesabım olmak zorundada değil ayrıca. Fakat eklediğim banka hesabının sahibinin ver şu kimliğini bi taratıp atayım demem sorun olur. Zaten öyle bir şey teklif etmem.

Kredi kartı bilgisi banka izni olmadan çok anlam ifade etmiyor zaten şifre olmaksızın yapılan alışverişler 3-4 gün provizyonda bekler, yurdışı alışverişlerde bu süre çok daha fazla.Dolayısıyla herhangi bir sorunda müdahele etme şansın var.

Ama kimlik fotokopisi ve ikametgah adamların elinde olunca insan tedirginoluyor haliyle.Bu verilere ulaşailecek bir sürü insan var üzerine sahte senet bile düzenleyebilirler ki allahtan anne kızlık soy adını istemiyorlar, onu isteseler tam olurdu.

Hem kara para transferi için kurun sistemi hem de insanların tüm bilgilerini isteyin neresinden baksan tuhaf bir sistem bana güven vermedi.

Arkadaşlar partner kanallar bunu destekliyormu? Yani paypal yerine webomoneye para gelebiliyormu? Hiç görmedimde bunu ben. İlk defa şuan okuyorum şahsen. :) Eğer destekliyorsa paypalı bırakma zamanı geldi.

Quiz ve Life networkte var, diger networkleri bilmiyorum.

kimlik bilgisi ve ikametgah olayını sizden duydum. iki tane webmoney hesabım var hiç birine ikametgah yada kimlik fotokobisi vermedim. kara para transferi konusun da ise şuan dünyanın en güvenilir bankaları isviçre bankalarıdır nedeni ise yasal takibin mümkün olmaması. paypal pek çok nedeni gösterip hesaplara bloke koyabilir ama webmoney de böyle bir durum yok. çünkü rusya, uluslararası para transferlerin de doygun bir ülke olmadığı için her türlü para transferini kendi ülkesin den yapılması için cazip hale gelme adına paypal'ın katı kurallarını uygulamıyor. paypal da kullanıyorum, webmoney de. hangisine güveniyorsun diyecek olursan sonuna kadar webmoney.

Kredi kartı bilgisi banka izni olmadan çok anlam ifade etmiyor zaten şifre olmaksızın yapılan alışverişler 3-4 gün provizyonda bekler, yurdışı alışverişlerde bu süre çok daha fazla.Dolayısıyla herhangi bir sorunda müdahele etme şansın var.

Ama kimlik fotokopisi ve ikametgah adamların elinde olunca insan tedirginoluyor haliyle.Bu verilere ulaşailecek bir sürü insan var üzerine sahte senet bile düzenleyebilirler ki allahtan anne kızlık soy adını istemiyorlar, onu isteseler tam olurdu.

Hem kara para transferi için kurun sistemi hem de insanların tüm bilgilerini isteyin neresinden baksan tuhaf bir sistem bana güven vermedi.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri