OquzAlp
Yasaklanmış
- Web sitesi
- www.oquzalp.com
hmm bende geçen hafta üye olmuştum. gerçekten avantajlı anlatım için tekrardan teşekkürler.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşlar verdiğim skype adresiyle iletişime geçin, birebir yardımcı olucaklar team Viewer ile bağlanarak istersenizisteyen paypal kullanmaya devam etsin kimse zorlamıyor. iki sisteminde artıları eksileri ortada... Beni tanıyan tanır paypaldan daha avantajlı olmasa konu açıp anlatmam
https://www.youtube.com/watch?v=8RmZZlN_yq8
şu videoda en sonda geçmiş sayfanızda bir kod çıkacak bu kodu taft şubelerine sunarak tl karşılığını alabilirsiniz bu ne demek?
Ben Tc Kimlik numaramı hiç bir ALLAH'ın kuluna vermem. sadece isim Soy isim kabul oluyorsa taratıp yollatıp üye olurum.. Fakat komple kimliğimi asla yollamam.
Ayrıca TAFT ne derece güvenilir? Yarın öbürgün bir yamuk olmasın?
Bunlar çekincelerim..
Ben Tc Kimlik numaramı hiç bir ALLAH'ın kuluna vermem. sadece isim Soy isim kabul oluyorsa taratıp yollatıp üye olurum.. Fakat komple kimliğimi asla yollamam.
Ayrıca TAFT ne derece güvenilir? Yarın öbürgün bir yamuk olmasın?
Bunlar çekincelerim..
paypal'a kimlik numarandan daha fazlasını veriyorsun hesap bilgilerin de lokasyonuna kadar her şey var.
paypal'a kimlik numarandan daha fazlasını veriyorsun hesap bilgilerin de lokasyonuna kadar her şey var.
Arkadaşlar partner kanallar bunu destekliyormu? Yani paypal yerine webomoneye para gelebiliyormu? Hiç görmedimde bunu ben. İlk defa şuan okuyorum şahsen.Eğer destekliyorsa paypalı bırakma zamanı geldi.
Kredi kartı bilgisi banka izni olmadan çok anlam ifade etmiyor zaten şifre olmaksızın yapılan alışverişler 3-4 gün provizyonda bekler, yurdışı alışverişlerde bu süre çok daha fazla.Dolayısıyla herhangi bir sorunda müdahele etme şansın var.
Ama kimlik fotokopisi ve ikametgah adamların elinde olunca insan tedirginoluyor haliyle.Bu verilere ulaşailecek bir sürü insan var üzerine sahte senet bile düzenleyebilirler ki allahtan anne kızlık soy adını istemiyorlar, onu isteseler tam olurdu.
Hem kara para transferi için kurun sistemi hem de insanların tüm bilgilerini isteyin neresinden baksan tuhaf bir sistem bana güven vermedi.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.