Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
@ilyas hocam şimdi webmoney için hesabı açıp gerekli bütün işlemleri hallettim ben . pazartesi onaylanacağını söylediler. Yeni quiz e bağlayacağım kanalın ödemesini şimdiden webmoney yapsam sıkıntı olur mu yoksa şimdi paypal yapıyım pazartesi onaylanınca mı tekrar webmoney e çeviriyim ?
birde quiz ödeme yöntemini seçerken bizden istediği ıd kısmına Z ile birliktemi numarayı giricez yoksa Z olmadan sadece numarayı mı ?
kimlik bilgisi ve ikametgah olayını sizden duydum. iki tane webmoney hesabım var hiç birine ikametgah yada kimlik fotokobisi vermedim. kara para transferi konusun da ise şuan dünyanın en güvenilir bankaları isviçre bankalarıdır nedeni ise yasal takibin mümkün olmaması. paypal pek çok nedeni gösterip hesaplara bloke koyabilir ama webmoney de böyle bir durum yok. çünkü rusya, uluslararası para transferlerin de doygun bir ülke olmadığı için her türlü para transferini kendi ülkesin den yapılması için cazip hale gelme adına paypal'ın katı kurallarını uygulamıyor. paypal da kullanıyorum, webmoney de. hangisine güveniyorsun diyecek olursan sonuna kadar webmoney.
ikimlik - ikametgah göndermediniz, peki alım gönderim limitiniz varmı? varsa ne kadar ?
@ilyas zaten artık paypalla işim yok bütün ödemeleri webmoneyden alıcam inşallah. z ile birlikte veriyoruz değil mi quiz e hesap numaramızı z15674548 şeklinde
@ilyas
komisyonculardan güncel kurdan bozduruyorum demişsinde bu TAFT mı ne sanırım o yapmıyor mu güncel kurdan, onun eksisi nedir
kimlik bilgisi ve ikametgah olayını sizden duydum. iki tane webmoney hesabım var hiç birine ikametgah yada kimlik fotokobisi vermedim. kara para transferi konusun da ise şuan dünyanın en güvenilir bankaları isviçre bankalarıdır nedeni ise yasal takibin mümkün olmaması. paypal pek çok nedeni gösterip hesaplara bloke koyabilir ama webmoney de böyle bir durum yok. çünkü rusya, uluslararası para transferlerin de doygun bir ülke olmadığı için her türlü para transferini kendi ülkesin den yapılması için cazip hale gelme adına paypal'ın katı kurallarını uygulamıyor. paypal da kullanıyorum, webmoney de. hangisine güveniyorsun diyecek olursan sonuna kadar webmoney.
Peki parayı direkt banka hesabına çekebiliyor musun? yoksa paypal bozanlar gibi birilerine mi bozduruyorsun?
Kimlik ve ikametgah olayını arkadaşın verdiği skype adresindeki vatandaş söyledi.Sisteme bu dosyaları upload etmem gerekiyormuş.
Peki parayı direkt banka hesabına çekebiliyor musun? yoksa paypal bozanlar gibi birilerine mi bozduruyorsun?
Kimlik ve ikametgah olayını arkadaşın verdiği skype adresindeki vatandaş söyledi.Sisteme bu dosyaları upload etmem gerekiyormuş.
hocam bu belgeleri göndererek türk bankalarına ödeme alabiliyoruz dediler ve aynı zamanda ödeme limitini ortadan kaldırıyormuşuz belge göndererek.
istediğin bankaya eft ile birkaç saatde gönderiyolar dedi anlatanlar
Bunları yaptığımızda aracı komisyoncu falan olmayacak değil mi? Wm'nin aldığı komisyon dışında...
0.8 webmoney in kesintisi birde %3 de bir kesinti daha varmış heralde bu komisyoncu kesintisimi oluyo onu tam anlamadım yani toplamda %3.8 kesinti var ve doları kendi kuruyla işlem gördürüyolar.
paypala göre 100 dolarda 7 tl lik bir kar çıkıyo webmoneyde hesaplamışlardı diğer konunun başında ee birde artı olarak hesabımada para hızlı geçiyosa ben paypalda neden bekliyim ki hocam
---------- Spam Engelliyici 06:02 ---------- Önceki Mesaj 04:33 ----------
Demin skype dan görüştüm Webmoney yetkilisiyle Ocak ayından itibaren paypal türkiyede vergi ödemeye başlayacak bu sebepten dolayı kesintisi artıcaktır dedi. Ne kadar doğru olduğunu ocak ayında göreceğiz.
Hocam mesela bi sıkıntı oldumu parayla ilgili geri istendi oldu birşey oldu diyelim, kimlik fotoğrafımızla ebemize kadar bulurlarNe kadar sağlıklıdır acaba?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.