Webmoney - Paypal Alternatifi! [Anlatım-Destek]

Bi arkadaşın isteği üzerine, Kaç kişi Paypaldan Webmoneye geçiyor?

• Webmoney kullanmaya başlıyorum

Oy: 219 65,8%
  • Paypal Devam edeceğim

Oy: 114 34,2%

• Kullanılan toplam oy
    333
  • Anket kapatılmış .
[MENTION=7784]M00nsp3ll[/MENTION] hocam şimdi quiz de mdemeyi değiştirmek için kanallara hiç giriş yapmadan ( benim tüm kanallarımın iletişim maili aynı ) iketişim mailinden tüm kanal linklerini yazıp artık webmdoney den ödeme almak istiyorum yazsam ve cüzfan numaramı versem bu şekilde değiştirebilirmiyim ödeme yöntemini

[MENTION=7784]M00nsp3ll[/MENTION] hocam şimdi quiz de mdemeyi değiştirmek için kanallara hiç giriş yapmadan ( benim tüm kanallarımın iletişim maili aynı ) iketişim mailinden tüm kanal linklerini yazıp artık webmdoney den ödeme almak istiyorum yazsam ve cüzfan numaramı versem bu şekilde değiştirebilirmiyim ödeme yöntemini

Hocam ödeme için verdiğiniz paypal mailinden mail yazın bu paypala ödeme alan tüm kanalları webmoneye çevirmek istiyorum diye. değiştirirler tahminimce.

Bu arada webmoney e değiştirmeden önce ödeme limitlerinin kalktığından ( Formal pasaport onayı geldiğinden) Emin olun.

Hocam ödeme için verdiğiniz paypal mailinden mail yazın bu paypala ödeme alan tüm kanalları webmoneye çevirmek istiyorum diye. değiştirirler tahminimce.

Bu arada webmoney e değiştirmeden önce ödeme limitlerinin kalktığından ( Formal pasaport onayı geldiğinden) Emin olun.
Kimlik ve ikametgahı gönderdim hocam pazartesi kaydınız tamamlanır dediler skype dan. Bir sorun çıkarsa biz de limitleri kaldırırız dediler o yüzden bekleme yapmadan ödeme yöntemini değiştiriyim dedim.

Kimlik ve ikametgahı gönderdim hocam pazartesi kaydınız tamamlanır dediler skype dan. Bir sorun çıkarsa biz de limitleri kaldırırız dediler o yüzden bekleme yapmadan ödeme yöntemini değiştiriyim dedim.

Tamam hocam değiştirebilirsiniz ozaman. Alacağınız ödeme yüklüyse bilgisayara Webmoney Winpro kurulumunu yaptırın. Masaüstü uygulaması.

Güvenlik yüzünen kurulumu biraz karmaşık, güvenlik sertifikası çekiyorsunuz webmoney sitesinden bilgisayara aktarıyorsunuz vs. Konudaki skype adresindeki çalışanlar yardım edecektir. Az önce konuştum p.tesi winpro kurulumunun videosunu çekecekler konuya eklerim.

Tamam hocam değiştirebilirsiniz ozaman. Alacağınız ödeme yüklüyse bilgisayara Webmoney Winpro kurulumunu yaptırın. Masaüstü uygulaması.

Güvenlik yüzünen kurulumu biraz karmaşık, güvenlik sertifikası çekiyorsunuz webmoney sitesinden bilgisayara aktarıyorsunuz vs. Konudaki skype adresindeki çalışanlar yardım edecektir. Az önce konuştum p.tesi winpro kurulumunun videosunu çekecekler konuya eklerim.
Evet yarım saat konuştum sabahın 5 inde skype dan . Söylediler programı kurmam gerektiğini kurarız hocam biz eşşeğimizi sağlaam kazığa bağlayalım da :)

winproyu ben de bekliyorum valla

Webmoney'de ödeme limiti varmı ? Yani aynı paypal gibimi?

Hocam formal pasaport aldığınızda bildiğim kadarı ile 150 bin dolara kadar ödeme alabiliyorsunuz. Kesin bilgiyi ilk konudaki skype adresine sorabilirsiniz. Pasaport türünü değiştirerek o sınırıda kaldırabiliyorsunuz o kadar büyük işlemler yapan çıkarsa aramızda :)

---------- Spam Engelliyici 22:58 ---------- Önceki Mesaj 22:57 ----------

winproyu ben de bekliyorum valla

Video çekeceklermiş, Bende çok beğeniyorum masaüstü uygulamasını. Bilgisayarımda olmazsa olmazım :)

Eyvallah birde banka kartı nasıl eklicem ben buna :) Yazılar hep rusça.

dostum banka kartı eklemene gerek yok. Türkiyeye para çekimi işlemini TAFT iletişim vasıtası ile yapabiliyorsun. ilk konuda canlı destek skypı var. ordaki referans kodu ile skypı ekle. Forumdan gelenlere birebir detaylı yardımcı olacakları konusunda söz aldım. hiçbir sorunuzu cevapsız bırakmazlar.

bahar'a kalmaz aranızdan çıkacak :D

Hocam formal pasaport aldığınızda bildiğim kadarı ile 150 bin dolara kadar ödeme alabiliyorsunuz. Kesin bilgiyi ilk konudaki skype adresine sorabilirsiniz. Pasaport türünü değiştirerek o sınırıda kaldırabiliyorsunuz o kadar büyük işlemler yapan çıkarsa aramızda :)

---------- Spam Engelliyici 22:58 ---------- Önceki Mesaj 22:57 ----------

Video çekeceklermiş, Bende çok beğeniyorum masaüstü uygulamasını. Bilgisayarımda olmazsa olmazım :)

[MENTION=7784]M00nsp3ll[/MENTION] hocam geçmiş postlarda gözüme çarpmadı soruldu mu bilmiyorum ama..

hangi partner şirketleri web money ile çalışıyor örneğin mnye az önce bi kanal soktum öyle bi seçenek yoktu..

ayrıca şunlardan hangisi resmi uygulama?
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.webmoney.my
https://play.google.com/store/apps/details?id=ru.webmoney.keeper.mobile

Rus merkezli networkların hepsi WEbmoney kullanıyor, diğer networklar dak ullanıyordur genelgeçer bi ödeme yöntemi Webmoney ama iletişime geçip sormanız gerekli tabi.

Resmi uygulamayı webmoneyin sitesinden indirmeniz gerekli. Yine güvenlik açısından telefona izin vermeniz gerekli yoksa giremezsiniz. Telefona nasıl kurulacağını İlk konudaki skype adresindeki arkadaşlara verdiğim referans kodu ile ekleyerek sorabilirsiniz. Yardımcı olacaklardır.

Rus merkezli networkların hepsi WEbmoney kullanıyor, diğer networklar dak ullanıyordur genelgeçer bi ödeme yöntemi Webmoney ama iletişime geçip sormanız gerekli tabi.

Resmi uygulamayı webmoneyin sitesinden indirmeniz gerekli. Yine güvenlik açısından telefona izin vermeniz gerekli yoksa giremezsiniz. Telefona nasıl kurulacağını İlk konudaki skype adresindeki arkadaşlara verdiğim referans kodu ile ekleyerek sorabilirsiniz. Yardımcı olacaklardır.

kurulum konusunda sıkıntı yaşamam diye düşünüyorm hocam takıldığım bi yer olursa soracağım..

ödeme konusunda yakında zaten hepsi geçecektir diye düşünüyorum..

teşekkürler..

kurulum konusunda sıkıntı yaşamam diye düşünüyorm hocam takıldığım bi yer olursa soracağım..

ödeme konusunda yakında zaten hepsi geçecektir diye düşünüyorum..

teşekkürler..

Rica ederim, konuyu ters zamanda açtım hafta sonunda pasaport onayları takıldı. Başvuran arkadaşlar varsa zaten Pazartesi pasaportları onaylanır. Ödemelerde yaklaştı. ilk ödemelerinizi alır konuya paylaşırsınız yüksek kurdan 1 gün içinde banka hesabınıza para almakla paypal arasındaki farkı :)

Çözemedim kayıt olamadım daha ilk adımı bile geçmedi kişisel bilgileri girip devam diyorum yasal kimlik gerekli diyor.Hesap açmadan kimliği mi göndercez nedir anlamadım karışık baya :-)

Çözemedim kayıt olamadım daha ilk adımı bile geçmedi kişisel bilgileri girip devam diyorum yasal kimlik gerekli diyor.Hesap açmadan kimliği mi göndercez nedir anlamadım karışık baya :-)

Hocam şu an saat geç oldu yarın uygun bi zamanda ilk sayfadaki skype adresine konudaki referans koduyla yazarsanız birebir her konuda yardım alabilirsiniz.

Biraz karışık olduğu için o skypı kullanan arkadaş o referans koduyla gelen herkesle birebir ilgileneceği konusunda söz verdi. yazan arkadaşlara da dediği gibi yardmcı oldu sizede olur.

hafta sonu hesabını açıp pasaport onayı için resimleri gönderen arkadaşlar ilk konudaki skype adresine wmid leinizi verip onaylanıp onayladığını kontrol ettirebilirsiniz.

Yeni Hesap açacak pasaport onaylatıcak arkadaşlar da pasaportları hemen onaylanır diye tahmin ediyorum hafta içinde oldugumuzdan.
kolay gelsin

[MENTION=7784]M00nsp3ll[/MENTION] hocam şimdi quize bu WMZ-cuzdan kısmının altında yazan numarayı giriyoruz değil mi

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri