Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
An itibari ile bende webmoneye geçmiş bulunmaktayım . Lanet paypal ve blokelerinden de kurtuldum !
bu kadar paypal kullanıcısı webmoneye geçince onlarda başlamasın bloke koymaya![]()
o 2 tane daha webmoneyalsat çıkıyo çok tehlikeli bi durum değil mi bu ?
Bu paypaldan iyiyse eğer anket neden yarı yarıya olmus anlamadım.
mesajları okuyordum da, oylamaya birde paypal olayından sonra bak![]()
ben yakın tarihli banka dekontu gönderdim kabul edildi. üzerinde isim adres vs yazılıydı. WM ye üye olurkenki adresinizle dekont adresi ve isim tutuyorsa sorun olmaz diye düşünüyorum
aralık ayından kalan quiz ödemelerini wm e taşıdım bakalım bi siftahı yapaydık![]()
Merhabalar,
Evet onayla ilgili yukarıdaki arkadaşların sorunlarına doğru bir cevap olmuş. Bu şekilde banka dekontu zaten kabul edilmektedir. Ancak kabul edilmeyenlerde yaşadığımız sık rastlanan sorunları aktaralım dikkat edilmesi açısından:
- Kredi kartı ekstresi, kargo faturası, elektrik, su, gaz, internet gibi utility faturaları (bundan sonra sadece fatura olarak adlandırılacak), tarihleri 3 ayı geçmemelidir.
- Faturada adres olmalıdır ve bu adres sitede belirttiğiniz adres ile uyuşmalıdır.
- Faturada isminiz görünmelidir.
- Kimlik belgenizde TC no gibi bilgiler kapatılmamalıdır. Zaten kapatıyorsanız hiç vermemeniz ile aynı kapıya çıkmaktadır.
- Legal Identification altındaki number kısmı telefon numaranız değildir. Lütfen kimlik noyu giriniz.
- Belgeler screenshot olmamalıdır. Ekranınızdaki start toolda neler olduğu görünmemelidir ya da
- Veriliş tarihi, doğum tarihi sürekli yanlış yazılıyor. Doğum tarihi sizin doğum tarihiniz, veriliş tarihi kimlik veriliş tarihidir.
Bu konulara dikkat edersek işimiz çok kolaylaşacaktır.
Gunde 2k ayda sınırsız diye duymustum yani ayda 60k ediyor sanirimsizi hazır yakalamışken sorayım,aylık 14k çekim limitini yukarı çekecekmisiniz acaba ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.