Webmoney - Paypal Alternatifi! [Anlatım-Destek]

Bi arkadaşın isteği üzerine, Kaç kişi Paypaldan Webmoneye geçiyor?

• Webmoney kullanmaya başlıyorum

Oy: 219 65,8%
  • Paypal Devam edeceğim

Oy: 114 34,2%

• Kullanılan toplam oy
    333
  • Anket kapatılmış .
Programı kurdum resim fatura gönderdim limit kalkar yarın sanırım. İnş bol para çekmek nasip olur (limitle neden uğraştım bilmiyorum limite ulaşsaydım önce :D)

hallettik snaırım konuda belirtilen skypedeki arkadaş gerçekten ilgili pcme kadar bağlanıp programı kurdu ve detaylı bilgi verdi, umarım bu sistemde sorun yaşamayız.

Bu göndereceğimiz faturada adres farklı olsa olmaz değilmi.?
kredi kartı ekstresi var onu göndereyim dedim adres farklı ttnet faturayı göndereyim dedim ondada adres yarım yamalak ne göndereceğimi şaşırdım.

benim e-faturada adres kısmında sadece mahalle adı yazıyor,açık adres yok ama kabul edildi hocam.ttneti gönder sen ;)

benim e-faturada adres kısmında sadece mahalle adı yazıyor,açık adres yok ama kabul edildi hocam.ttneti gönder sen ;)

Çok teşekkür ederim hocam az önce skype den görüştük adresi faturadaki adresle değiştir dedi ama ben değiştiremedim en iyisi senin dediğin gibi yapacağım.olmassada bırakacam artık herşeyi ayarladım formal paspot falan bi bu kaldı.
Peki kimliği nasıl gönderdin kardeş resminimi çektin onunda arkalı önlü görünmesi lazım diyor ilk sayfada yazıcı olmadan nasıl olacak akşamdan beri buna uğraşıyom.yoruldum.

Çok teşekkür ederim hocam az önce skype den görüştük adresi faturadaki adresle değiştir dedi ama ben değiştiremedim en iyisi senin dediğin gibi yapacağım.olmassada bırakacam artık herşeyi ayarladım formal paspot falan bi bu kaldı.
Peki kimliği nasıl gönderdin kardeş resminimi çektin onunda arkalı önlü görünmesi lazım diyor ilk sayfada yazıcı olmadan nasıl olacak akşamdan beri buna uğraşıyom.yoruldum.

adres kısmında mesela şöyleydi bende,benim ev adresi mesela cumhuriyet mah.diye başlıyor,e-faturadada sadece cumhuriyet mahallesi yazıyor,gerisi yok ve kabul edildi.kimligi tarayıcan taratıp gönderdim ben.

adres kısmında mesela şöyleydi bende,benim ev adresi mesela cumhuriyet mah.diye başlıyor,e-faturadada sadece cumhuriyet mahallesi yazıyor,gerisi yok ve kabul edildi.kimligi tarayıcan taratıp gönderdim ben.

Tamam kardeş benimkide aynı dediğin gibi mahalle aynı gerisi hep farklı
ttnet nasıl adres girmiş anlamadım.kimliğide resmini çekip paintle birleştirip gönderecem.
az önce hiç aklıma gelmedi beynim durmuş.:D
Cevap için çok teşekkür ederim.

kayıt oldum şu winproyu da kurdum da programdan giriş yapmak ölüm.. Ayrıca bu webmoneyin sitesi bi türkçe oluyor bi rusça anlamadım gitti. Paypal daha kolay :)

Son düzenleme:
neden ölüm hocam,şifre bölümüne tıklayıp şifremi yazıyorum sonrada enter tuşuna tıklıyorum açılıyor program...
malesef bende açılmıyor hocam.. Ya hesap tam onaylı değil ondan kimlik adres bilgisini yeni gönderdim Ya da başka bir hata var. Skypeye ekledim arkadaşları sabah ola hayrola inş :) en büyük sıkıntıda sitede oraya buraya geziyorum rusçaya dönüyor bir halt anlamadım

malesef bende açılmıyor hocam.. Ya hesap tam onaylı değil ondan kimlik adres bilgisini yeni gönderdim Ya da başka bir hata var. Skypeye ekledim arkadaşları sabah ola hayrola inş :) en büyük sıkıntıda sitede oraya buraya geziyorum rusçaya dönüyor bir halt anlamadım

hocam program çok sade sakın ayarlarını kurcalamayın dönüşü olmayan sorunlar çıkıyor konudaki webmoney temsilcisi ile görüşün.

programı sen kurdun sanırım hocam.bende ilk başta kendim kurdum programı,açılmıyordu.sonra sildim tekrar pcden,arkadaşları skypedan ekledim ve ertesi gün tekrar kurdular programı ve sonra sorun olmadı.aslında başta kurmamda hataymış,umarım sorun çıkmaz diyerek girişti işe arkadaşlar ve sorunsuz kuruldu çok şükür ugraştırmadan :)

Arkadaşlar wm'de 2.cüzdanı oluşturmak için ne yapmamız gerekiyor ?

webmoney hesabı açtım ve skp adresinden destek alarak bütün işlemi tamamladım. şuanda Webmoney hazır şimdi tek tek girip kanlalara webmoney aktarmak kaldı...

Geçen sene açtığım bir hesap vardı kimlik gönderdim diye hatırlıyorum Verification status:Formal passport olarak gözüküyor şimdi bu hesap onaylı mı oluyor

Music Nation kanallar webmoney ile tek tek ayrı dashboardlarda ilişkilendiriliyor mu ? Paypalda 7 adet kanal sınırlandırılması var sanırım

Arkadaşlar wm'de 2.cüzdanı oluşturmak için ne yapmamız gerekiyor ?

WebMoney Keeper WinPro isimli programı kurması gerekiyor skypedaki arkadaşların.o kurulduysa programa giriş yaptıgında curse menüsüne geç hocam,orda new curse yazan yerden yeni cüzdanlar oluşturabilirsin.bu işi sadece bu programla yapabiliyorsun yani siteden yapılmıyor mu acaba diye hiç düşünme :)

WebMoney hesabının onaylanıp onaylanmadıgını nereden anlayabiliriz ?

ilk mesajda verilen skype adresini ekliyceksin ve hesabım onaylandımı bi kontrol edin diyeceksin hocam.onlarda kontrol edip durumu söyleyecek sana...

Geçen sene açtığım bir hesap vardı kimlik gönderdim diye hatırlıyorum Verification status:Formal passport olarak gözüküyor şimdi bu hesap onaylı mı oluyor

sen yinede skypedan bi sor hocam,herşeyin sorunsuz oldugundan emin olmak iyidir ;)

10 tane mn hesabı satın aldım hepsini aynı paypala bağlayabiliyor muyum ? Sınır var mı ?

aynı paypal hesabına 2-3 yıldır hemen hemen her partnerden,yüzlerce kanal üzerinden para alıyorum.sınır varsada 1000lerde filandır heralde :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri