Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bu göndereceğimiz faturada adres farklı olsa olmaz değilmi.?
kredi kartı ekstresi var onu göndereyim dedim adres farklı ttnet faturayı göndereyim dedim ondada adres yarım yamalak ne göndereceğimi şaşırdım.
benim e-faturada adres kısmında sadece mahalle adı yazıyor,açık adres yok ama kabul edildi hocam.ttneti gönder sen![]()
Çok teşekkür ederim hocam az önce skype den görüştük adresi faturadaki adresle değiştir dedi ama ben değiştiremedim en iyisi senin dediğin gibi yapacağım.olmassada bırakacam artık herşeyi ayarladım formal paspot falan bi bu kaldı.
Peki kimliği nasıl gönderdin kardeş resminimi çektin onunda arkalı önlü görünmesi lazım diyor ilk sayfada yazıcı olmadan nasıl olacak akşamdan beri buna uğraşıyom.yoruldum.
adres kısmında mesela şöyleydi bende,benim ev adresi mesela cumhuriyet mah.diye başlıyor,e-faturadada sadece cumhuriyet mahallesi yazıyor,gerisi yok ve kabul edildi.kimligi tarayıcan taratıp gönderdim ben.
kayıt oldum şu winproyu da kurdum da programdan giriş yapmak ölüm.. Ayrıca bu webmoneyin sitesi bi türkçe oluyor bi rusça anlamadım gitti. Paypal daha kolay![]()
malesef bende açılmıyor hocam.. Ya hesap tam onaylı değil ondan kimlik adres bilgisini yeni gönderdim Ya da başka bir hata var. Skypeye ekledim arkadaşları sabah ola hayrola inşneden ölüm hocam,şifre bölümüne tıklayıp şifremi yazıyorum sonrada enter tuşuna tıklıyorum açılıyor program...
malesef bende açılmıyor hocam.. Ya hesap tam onaylı değil ondan kimlik adres bilgisini yeni gönderdim Ya da başka bir hata var. Skypeye ekledim arkadaşları sabah ola hayrola inşen büyük sıkıntıda sitede oraya buraya geziyorum rusçaya dönüyor bir halt anlamadım
malesef bende açılmıyor hocam.. Ya hesap tam onaylı değil ondan kimlik adres bilgisini yeni gönderdim Ya da başka bir hata var. Skypeye ekledim arkadaşları sabah ola hayrola inşen büyük sıkıntıda sitede oraya buraya geziyorum rusçaya dönüyor bir halt anlamadım
Music Nation kanallar webmoney ile tek tek ayrı dashboardlarda ilişkilendiriliyor mu ? Paypalda 7 adet kanal sınırlandırılması var sanırım
Mn webmoney kabul etmiyor
10 tane mn hesabı satın aldım hepsini aynı paypala bağlayabiliyor muyum ? Sınır var mı ?
Arkadaşlar wm'de 2.cüzdanı oluşturmak için ne yapmamız gerekiyor ?
WebMoney hesabının onaylanıp onaylanmadıgını nereden anlayabiliriz ?
Geçen sene açtığım bir hesap vardı kimlik gönderdim diye hatırlıyorum Verification status:Formal passport olarak gözüküyor şimdi bu hesap onaylı mı oluyor
10 tane mn hesabı satın aldım hepsini aynı paypala bağlayabiliyor muyum ? Sınır var mı ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.